.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 121 от общо 121
    Не че нещо, ама съм дала отговор по темата, при това доста преди теб, а и доста по-умен. Ти само ПОДСТРЕКАВАШ към анорексия.
    Но както и да е, разправяла съм се вече с теб, неспасяем случай си.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    therichbitch мила няма смислъл да спорим повече.С дървени философи ,сиг със степен "професор" като тази на Вучков,може ли да се спори?!?!Се едно имам радио насреща.
    На вас двете Баница и другата там ви казвам само да си развявате "компенентното" мнение някъде другаде, тука никой не ви го желае

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ^^ хубаво ,че се отказа, слава на Бога,
    всяка жаба да си знае гьола, добре, че понякога, някъде, в някого има просветление, поне затова да ти се зарадва човек

по темата: НЕ подстрекавам никого към анорексия, но на ръст 165 самите и кости може да са мн дребни и съответно леки, т.е. може пък и да не е тапициран скелет, което автоматично значи, че няколко кила няма да и навредят толкова :>

Цитирай Първоначално написано от TheMostBestest
    Не, сериозно, ходи на психолог.
    Не се ебавам, не се и заяждам.
    Анорексията и булимията не са шега работа и повярвай, много съм запозната с тая тема.
    А ако просто се правиш на интересна с тая тема, държа да те информирам че си адски зле, за което също препоръчвам психолог.

мацката е напълно права!!! това не е шегаа работа. Не прекалявай!!!

Не думай! И то само, защото е различно от твоето. Гледам си тръгнала в другата тема да пишеш как медиите създавали някакви идеали, които не били правилни, а вчера точно ти разправяше на една потребителка дали е виждала списание. С 15-годишна анорексичка отказвам да споря.

на 16 съм всъщност мармалад мазен Да държа на всичко което съм казала нясякъде в темите.На мен не ми харесва, че насякъде модела е това, обаче е факт и няма да се промени щото на мене или натебе примерно не ни харесва.Тва е положението...

15-16 все тая, 93-набор повече от 90% са оакана работа.
    И не съм "мармалад мазен", а шипков, благодаря!

Не ти харесва наложения идеал, а гладуваш като ненормална? Добре. Интересно ми е обаче как не ти се лепи после? Хляб, ядки, човешка храна един вид?

Град
    Sofia
    eee, момичета, не се джафкайте в този късен час :/
    всеки си има различен вкус

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    по-точно различно мислене. :P
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    по-точно различно мислене. :P
    е да, но на едните има харесва да са много слаби, но другите не биха жертвали здравето си за това :>
    се тая де, мисълта ми беше да не се карат :Д

ами аз до миналата година си бях бая закръглено момиченце (казвам закръглено, а не дебело) и всички ми се подиграваха, а покрай мен се разхождаха момиченца с едни телца.. Та един ден се реших и почнах диета свалих 7-8 кг. и престанах. изглеждах добре, но все още имах малко коремче реших да почна пак с диети, но нищо не стана.. Преди 2-3 седмици отново реших, че съм мега, ултра, ненормално дебела, обаче вместо диета реших упражнения - коремни пресии и какволи оше не-по 1-2 часа на ден.. всяко нещо с времето си де, но определно по-добре със спорт вместо диета - прецаках си организма с таз моята диета на 14 съм и още не може да ми дойде и какви ли не още глупости! Знам, че не искаш мнение, но аз ако имах твоите килограми щях да съм горда! И мисля, че вече си докаала каквото трябва на баща си! Ходи на фитнес - ваканция сме, да не е всеки ден да речем 3-4 пъти в седмицата.. За 2 седмици ще си в перфектна форма! Запиши се на тае бо с него ще стане още по-бързо! Изгарят се по 800 калории с една 60 минутна тренировка.. внимавай какво ядеш най-добре някакви салати, пилешко, риба и плод ето ти един сайт http://zdravoslovno.com/Calculators.html да си изчисляваш калориите всичко необходимо! Но, повярвай ми ще си прецакаш организма!Портувай малко с някоя приятелка или сама - ще се почувстваш 100 пъти по-добре и ще има ефект! С диета не можеш да си стегнеш коремчето, или да си оформиш краката! Организмът ти ще отслабне като цяло - в лице особено! И не се ъпчи с глупости - да речем Слънчо, солети и т.н. и да си кажеш аз нищо не съм яла пък пълнея! Ти наистина по този начин нищо не ядеш, просто си залъгваш стомаха и пълнееш! Моето лично мнение е да не предприемаш нищо! Да не съжаляваш после! Сама си помисли!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ^^Най-сетне едно смислено мнение,слава богу!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

мармалад, лепи ми се колкото ми се лепеше и преди.Просто тая работа е от 1 година и организма ми вече свикна на тия кг.Апък когато кача малко (2 кг примерно както сега) прая нещо и ги свалям.Не е лесно ама вече се примирих с факта че цял живот ще съм на диета.Такъв ми бил късмета хаха

Че аз, ако ти кажа, че съм 1.63(последн отолкова бях) и съм 52-3 кг, ти сигурно удар ще получиш.

Неее стига глупости, не съм такава.Не съм съдник на никого освен на себе си.Освен това на всеки кг му стоят различно има и огромно значение дали си 52 кг и спортуваш или си толкова и не си мръдваш пръста.Обикновено ако човек е от първия вид въобще не му личат кг.
    Разберете, че е подстрекавам никого да бъде като мен, да не говорим че аз може да съм по малко кг но не ООООпределено не съм тапициран скелет.Тва е въпрос на личен избор.Пък отдавна не карам само на плодове и зеленчици и може би затова не ми се "лепи".Ям от всичко, ама наистина всичко, ама количествата са мнооого малки.
    И др което исках да кажа е, че най-важно е т ида се харесваш.Щом се чустваш добре на тия кг значи те са правилните за теб

Радвам се, че постигнахме еднакво мнение. Щом се харесваш и се чувстваш добре в тялото си, лошо няма, стига да не граничи с лудостта. Че напоследък съм се наплашила какви ги виждам по центъра.

Литъл лейди, не че нещо, но ако не беше съдник на останалите, щеше ли да ми казваш, че има какво да оправям по себе си и че съм кифла?

Казах ти го защото се заяждаш с мен.Не ми харесва

Град
    Sofia
    ^ това, че е казала нещо, не означава, че съди някого :>

Момиче мисля че ще си създадеш сериозен проблем с това,недей чак толкова де сега....Какво си решила да впечатляваш баща си,твоя си работа само че моето мнение е , че трябва да бъдеш себе си и да не изпадаш в някви мании да впечатляваш когото и да било. Помисли за здравето си,недей да го съсипваш.После ще съжалявпа ужасно много,докато лежиш в болницата и ядеш по един залък на ден и тогава ще видиш колко ще му е тежко на баща ти.Не си пропилявай живота така глупаво,просто недей..........

iaz nz kak si gi svalila teq 15 kila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си