.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Ветрен повей

Ветрен повей

О, чуй
    над Пейл и Ю’Гатан
    повей пее с’ съсък
    и всеки ветровит вътък
    буди спомен, печал и блян.

И Рейк със сребро
    вплита нишки в Драгнипур.
    И от разцепено стъбло
    раждат се нови две души
    самотни и студени те – уви.

От север Джагът идат
    всред кърви и каменни Имасс.
    Седми винаги е наший град
    и тиха, сянката си ни стои -
    там, заключена в Малаз.

А сега картата от прах
    с лъч паешки прекрой
    и нека с теб помислим на дъжда.
    Защото приликите, комай
    между там и тук стоят безброй –
    като всяка капка от човешката ръжда.

*използвани са наименования от поредицата "Малазанска книга на мъртвите" на С. Ериксън.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

ю мейд май дей, вожде

епа азе не разбрах коментарите.. *сад*
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

мнооого жалко, вложих толкова смисъл

виждам.

не виждаш .

ти ще ми кажеш дали виждам

пиши ми на ЛС ако ще ми се заяждаш, няма-никога-да-се-връщам-у-форума-приятно-лято-мейт :п знам, че искаш аудитория, но пък не ми е до детски прищевки)

Смешник.

задръж малко детинските изблици в себе си и дай на ЛС /тоест провери си личните/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си