- Форум
- По малко от всичко
- Лично творчество
- Ветрен повей
Ветрен повей
О, чуй
над Пейл и Ю’Гатан
повей пее с’ съсък
и всеки ветровит вътък
буди спомен, печал и блян.
И Рейк със сребро
вплита нишки в Драгнипур.
И от разцепено стъбло
раждат се нови две души
самотни и студени те – уви.
От север Джагът идат
всред кърви и каменни Имасс.
Седми винаги е наший град
и тиха, сянката си ни стои -
там, заключена в Малаз.
А сега картата от прах
с лъч паешки прекрой
и нека с теб помислим на дъжда.
Защото приликите, комай
между там и тук стоят безброй –
като всяка капка от човешката ръжда.
*използвани са наименования от поредицата "Малазанска книга на мъртвите" на С. Ериксън.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
епа азе не разбрах коментарите.. *сад*
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
мнооого жалко, вложих толкова смисъл![]()
виждам.
ти ще ми кажеш дали виждам
пиши ми на ЛС ако ще ми се заяждаш, няма-никога-да-се-връщам-у-форума-приятно-лято-мейт :п знам, че искаш аудитория, но пък не ми е до детски прищевки)
задръж малко детинските изблици в себе си и дай на ЛС /тоест провери си личните/.