- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос
моля ви да гласувате в анкетата честно като отбележите НЕ ако в момента когато сте прочели анкетата отговора е бил не а не след като проверите в нета ..
мерси ..![]()
не и не ми се търси
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
да, знам какво е
Абе така написано и да исках да знам какво е нямаше. да мога Пише се Strap-on. Ей на радвай се http://en.wikipedia.org/wiki/Strap-on_dildo![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абе бате кажи си го kyр колан кви са тия сложни изрази....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Брей ... брей ! Знаем сложни думиПървоначално написано от battery
Брао !!
Мамо мамо - аз съм голям - знам какво е СТРАПОН !!![]()
като начало ще кажа че за себе си знам какво е
че е написано грешно мерси за поправката имаш право
колкото до това дали се хваля с знанието на сложни думички.. не .. правя едно изследване да го кажа така което няма нищо общо с недорасли цели.
благодаря на гласувалите до момента надявам се и други да се включат
не
ОБИЧАМ ТЕ
не
ОБИЧАМ ТЕ
не
ОБИЧАМ ТЕ
начина, по който е написан Strapon а не Strap-on е объркващ ... тряяше ми 5-6 пъти да прочета думата за да зацепя каква е идеята й ... а по темата ДА знам какво е ...
Ja ja знам :_)
Но не бих го дал на половинката ми чеееее Дто все още ми е мило и неопетнено и смятам да си остане такова :Р
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
признавам че е сгрешено изписването, ама не може всичко да е перфектно в 3 през нощта дори съгласете се..Първоначално написано от Ravage
Тъй като аз не мога да го променя вече с правилното му изписване, моля някой модератор ако намине да му сложи тирето за което благодаря предварително. [/img]
Знам ама не мисля че ми е от кой знае каква полза това знание![]()
вече знам
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
+1
I lost colors of my face
In that moment I thought... I was dead
What can I say the same old story
I feel the pain but I am not sorry.
Това щях да кажа.. Де ще знам, че се казва така..Първоначално написано от ubuntureload
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
lol Чувствам се от знаещото малцинство.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire