- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
Основно метъл (много видове), заради бързината, силата, шумът и уникалните текстове. Слушам и поп,хип-хоп, ае ен би,днесхол, заради текстове, музика и така.
Метъл и рок!Страшни рифове,солота и текстове ! ! (rock)
порнграйд слушаш ли, бебз?Първоначално написано от monkata95s
всъщност коментара ти е доста малоумен, не знам дали го осъзнаваш...
Много ми е разнообразен вкусът.
Мога да слушам рок, метъл, пънк, но мога да слушам и ню уейв, поп, инди. Зависи. Не се ограничавам. Глупаво е. Имало е моменти, в които съм смятала, че трябва сега да прослушам еди-какво си, еди-що си, но ако въпросното нещо не ме кефи, 'що да се пъна напразно? Музиката е музика, просто музика. Слушам каквото ми се слуша и не му мисля много дали е 'емо', 'ънтру', 'гей' и т.н. простотии.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Слушам метъл. Защо ли? Защото метълът е най - близо до разбирането ми за хубава музика. Има ритъм, има текст...
House,trance,techno,pop folk
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Почти всичко слушам стига да ми харесва песента , но главно поп , рок и R'n'B , a и напоследък нещо зачестиха и чалгите![]()
Предимно R'n'B - много приятен и отпускащ стил, балади - същата причина, бг балади - имат уникални текстове
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
METAL Up Your AssСлушам почти всички стилове метъл като наблягам на Thrash, Heavy, Black, Death, Power. Слушам и Хард и класически рок. Групи от AC/DC и Whitesnake като се мине през Deff Lepard, Megadeath, Anthrax, Slayer, Kreator, Iron Maiden до Cradle ot Filth. Любими са ми Pantera и Machine Head
. Един от любимите ми цитати от списания, който се отнася за музикалните ми предпочитания : "Музиката е такава, че след като го изслушаш, може да те накара и излезеш навън и да изчистиш целия квартал" (цитата е използван за ревю на един от любимите ми албуми).
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Hip-Hop и Rap сички разновидности ! Защото тва е музиката за мене която съм израснала която ме е въспитавала и чрез нея изразяваш чуствата си .
Интереси:Момичета,Трева,На
Траш метълът на английски се пише thrash :РПървоначално написано от DesireToFire
Audio ergo sum
Метъл, метъл и метъл. Мога да слушам каквито и да било жанрове, не ми пречи... Но все пак, малко по-трудно ми понася Thrash метъл, просто защото не обичам да ми се крещи в ухото. Иначе има много приятен, бърз ритъм, харесва ми... Най-наблягам на gothic, Symphonic, Symphonic Power и подобни... Харесва ми комбинацията метъл и женски вокали... Особено оперни... А да, и класическа музика, просто защото успокоява и е гениална.
Да деПървоначално написано от ArrowsOfDeath
То виж колко още грешки имам. То и Antrax e Anthrax. Просто не съм гледала какво пиша. Ако не ме домързи ще ги оправя
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
главно слушам drum'n'bass, BG hiphop (не рап), hard techno.... тва е
и го слушам щото ме надъхва, дава ми енергия.. и не е за всеки![]()
Аз харесвам поп-фолка и някви хаус, техно, денс хитчета защото незнам и аз просто ми харесва какво се пее и самите мелодий ми са в кравта![]()
Моето мнение и вкус са същитеПървоначално написано от Bianca
![]()
Слушам метъл-Блек,Дет,Викинг,Готик и т.н.,слушам такава музика,защото ме изпълва с енергия,на моменти ме успокоява-колкото и странно да звучи на някой,има много силни текстове,а и съм израстнала в такава среда в къщи винаги се е слушала тази музика!!!От време на време слушам и пънк...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Метал всякакъв вид и малко рап,защото харесвам силната музика и ме кара да забравя за всички проблеми![]()
Weighed Down With Sorrow.
слушам главно рок и метъл. Просто музиката ме кара да се чуствам добре![]()
Слушам това, което не е сдъвкано и изплюто от разните му там групички дето пеят за зеленото а не за посланието,което аз и всички ние трябва да откирием и получим,след като песента ни е накарала да извършим някаква МОЗЪЧНА ДЕЙНОСТ.
Метъл - Изпълва ме с енергия и ме нахъсва , Рок - Много разпускам на нея , Рап - Повдига ми насторението и Чалга слушам когато съм с компания![]()
![]()
Life is good , but isn't forever !
Слушам всичко,което ми хареса..нямам определен любим стил музика..
харесвам хауса..и рок-а най-много. .![]()
Главно Класика(без опера ест).Любимата ми Група е Depeche Mode.. спадат към алтернативен рок.Незнам защо ми харесват просто са ми приятни за слуха родителите ни са израсли с тази музика и още се слуша.Ааа също и да не забравя MJ (Мichael Jackson)
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Depeche Mode да са алтернативен рок?Чист new wave/synthpop са си. Какви глупости говориш...
Audio ergo sum
Главно рок и гръндж. Когато съм на кеф и метъл, но ми е прекалено хард ;Д също и бг рап ..
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (: