- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
Следя спора от няколко часа. Разбрах бил си ти голям разбирач.Прочети спора, преди да си правиш бързи изводи. Нямам любима музика, чалгата е най-подходяща за купони и забавления, и за това често я слушам.
Добър избор, момчета. Да видим какво ще умувате сега.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Grumpy old madman
слушам всичко .. просто, защото обичам разнообразието ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
слушам музика която ми допада ... най-често е ритмична и има добри текстове .. след едно слушане може да ти остане в глава .. може да си я припяваш когато нямаш какво да правиш .. или дори да започваш да я пееш без да се усетиш ... като стилова ориентация .. пънк : )(олдскуул) някои метал банди рок ии те така ... и малко електроника но много отбрана
Една малка критика, всяка една от хардкор групите, които си посочил, имат съвсем различна идеология и звучене. Примерно Judge, Minor Threat, Youth Of Today спадат към стрейт-едж, Warzone, Agnostic Front и Sick Of It All са oldschool hardcore, а Terror по-нов подстил, наречен moshcore. Но като цяло се спуснах в 5 минутни празни приказки, които нямат значениеПървоначално написано от Battlescarred
Нека се върнем към майката на спора. Всичко започна, защото казах, че най-добри партита си правим тука на чалга или нещо такова.Първоначално написано от Battlescarred
Разбирам да си против чалгата като музика, но има хора, които са против чалгата като идеал. А защо? Какво им пречи това да се забавляват хората? Това е поп-фолк, поп, тоест нещо, което пускат там, където са събрани много хора - в кола, автобус, кръчма, заведение, като си с роднини, в някой дискотеки и т.н.
Както написах, забавлението някой път е върховно, особено ако знаеш как да се забавляваш. Просто който е против това страда от комплекси, и му съчувствам.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Слушам всякаква музика,включително и опера,джаз и блус.Това е музика за душата,докато чалгата е за върти гъз,айдееее,свиркане,пляск не.Всеки избира каква музика да слуша,но се дразня от хора,които казват,че мразят класическа музика,при положение,че не са слушали едно произведение или не могат да назоват най-елеметрния композитор-Моцарт![]()
немога да разбера ... проблем с мен ли имаш ?Първоначално написано от Battlescarred
неможеш да четеш кво съм написал или просто реши да изкажеш нещо .. което е на 10 % в темата на моето мнение .. но да се изкажеш ?
Аз слушам само и единствено ПОП-ФОЛКТова е българската музика ..Да изпълнявана от клонингите(чалгаджииките) ,но това е българската музика ..Приемете го
![]()
Айде бееПървоначално написано от fe6an_alex
Тва,че пеят българи(и тва е под съмнение) ,не значи,че музиката е българска
Кат толкова обичаш народно,слишай истинска,народна музика
Че тя да не е лоша?
![]()
По темата-Слушам Хип-Хоп,защото това е стила,който ме олицетворява и намирам начин да изразя себе си,чрез песните.Да не говорим,че текстовете са наистина смислени,бийтове,лирика,на ин на редене,клипове-уникални..![]()
Изумяваш ме.Първоначално написано от graceless
![]()
Да, чалгата се слуша когато група от хора пият и се забавляват. Ти какво предлагаш?Първоначално написано от Battlescarred
@graceless, ти какво предлагаш? В дискотеката и на масата да слушаме опера ли?
Изобщо никой няма алтернатива, какво тогава?
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
ти не се обаждайПървоначално написано от Battlescarred
като казвам че слушам всичко значи е така.. от какъв зор да лъжа![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Кво се занимаваш.. Този е един от ограничените ..Първоначално написано от ElinoOor
Мдаа. Тия, дето слушате всичко, дет метъл слушате ли? Или ви е все едно, дали ще ви пуснат орк. Кристали или Meshuggah.
Вероятно редувате ирладнски фолклорни мотиви, Кондьо и Cradle of Filth.
Айде сега.
Ще стане с историята като Драго Чая, дето викаше на Ицо от Ъпсурт "Аз слушам всякаква музика".
Ицо му каза "Айде бе. А дет метъл слушаш ли?". Драго: "Аз не знам, каква е тази музика, но съм сигурен, че ако я чуя ще ми хареса"![]()
![]()
![]()
И вие сте така. Има такива досадни инструментали, дето дори не подозирате, че могат да съществуват.
Немски шлагери за вас, дето слушате всякаква музика!
Grumpy old madman
слушам метъл умнико![]()
Kaname senpai <3
радвам се че ти харесва "тру" пънк ...Първоначално написано от Battlescarred
ако не ми беше прочел поста през редовете щеше да разбереш за какво говоря ... но проблема си остава твой
Ама баш cradle и meshuggah?Първоначално написано от ElinoOor
Или металика и найтуйш? Щото разлика има така леко.
Grumpy old madman
^
това и после
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0qXFcTbBxJ8[/youtube]
и след това малко Чайковски
Щото слушам всичко. Не съм ограничен!
Grumpy old madman
гледай си работата, проблема остава твойПървоначално написано от Battlescarred
+1Първоначално написано от Cryptica
![]()
OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...
каква ти е работата ? да правиш прибързани заключение .. очевидно!
по какво съдиш че си прав а ?
не мога да кажа нищо .. ами да .. незнам на какво да ти отговоря (трябва да се доказвам пред теб какво слушам ? ) ....
яд ме е за това че се обаждаш без да си информиран ... без дори да знаеш за кого говориш
сега май ти нищо не можеш да кажеш : D
отговори ми на въпроса де ...
не се познах .. просто го писа точно след моя и мисля че ме помисли за такъв ... радвам се че познаваш всички пънкари в българия .. може и в европа да ги познаваш ... няма лошо. Само искам да кажа че несъм започнал да парадирам ... просто написах какъв стил музика слушам ... това дали ти вярваш, както казах си е твой проблем ... мисли каквото искаш.
не че четох другите коментари но като гледам ти разбираш от всичко ... така че няма да споря с теб ... аз като не разбирам от нещо казвам че не разбирам и не се обаждам
бате канис.. казах всичко спри да спориш.![]()
Kaname senpai <3