.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 320
    Повече от фен
    Прочети спора, преди да си правиш бързи изводи. Нямам любима музика, чалгата е най-подходяща за купони и забавления, и за това често я слушам.
    Следя спора от няколко часа. Разбрах бил си ти голям разбирач.

Добър избор, момчета. Да видим какво ще умувате сега.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на Hilary_
    слушам всичко .. просто, защото обичам разнообразието ..

Град
    Изгубено
    слушам музика която ми допада ... най-често е ритмична и има добри текстове .. след едно слушане може да ти остане в глава .. може да си я припяваш когато нямаш какво да правиш .. или дори да започваш да я пееш без да се усетиш ... като стилова ориентация .. пънк : )(олдскуул) някои метал банди рок ии те така ... и малко електроника но много отбрана

Град
    Shove IT
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Едновременно неграмотно, но и едновременно напълно лишено от каквато и да е истинска позиция, мнение...

Да обичаш разнообразието и да оценяваш няколко различни стила е едно, но музикалната помиярщина е друго... жалко изпълнение.
    Пич, слушам death metal, post-punk, new wave, industrial metal, hip-hop, electronic, alternative metal, hardcore punk, neo-swing, progressive rock, ambient и доста други неща. Не мисля, че съм жалък.

А колкото до казуса Uriah Heep - в наше село са по-известни от чужбина, но това не ги прави по-малко велики от Queen, примерно. Да не говорим, че сред величията на рока се наместват и Scorpions и Whitesnake - групи, които едва ли са оставили някаква следа. Така че фактора "известност" няма значение.
    Мисля, че имаш нужда сериозно да помислиш над поста ми или поне да се опиташ да разбереш защо съм го написал, как съм го написал и какъв смисъл съм вложил в него...

Уайтснейк нямат място сред величията на рока, даже не трябва да са в предверията, защото са една супер обикновена групичка... Скорпиънс са малко по-сложни, но и Юрая и останалите такива не са нищо особено... нищо ново... и никога не биха могли да застанат до The Who, Guns'n roses, Queen, Metallica и т.н., които са знакови.

Ако ще си говорим за различни стилове (например хардкор пънк) изказването ти е равно на това да сложим група като Терър, редом до Блек флег, Гатив ефекс, Уорзоун, Джъдж, Майнър трет, СС Деконтрол, Ют ъф тудей, Агностик фронт или Сик ъф ит ол... не вАжи просто.
    Една малка критика, всяка една от хардкор групите, които си посочил, имат съвсем различна идеология и звучене. Примерно Judge, Minor Threat, Youth Of Today спадат към стрейт-едж, Warzone, Agnostic Front и Sick Of It All са oldschool hardcore, а Terror по-нов подстил, наречен moshcore. Но като цяло се спуснах в 5 минутни празни приказки, които нямат значение

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Warzone, Agnostic front и Sick of it all изобщо не са олдскуул... просто са едни от най-популярните групи в този стил, но истинският олдскуул са групи като:

Бед брейнс, блек флег, севън секъндс, сс деконтрол...

И пак не можем да сложим Терър, които са една обикновена банда, която няма нищо отличаващо се в нея, до групи, които са законодатели и икони в стила...
    Нека се върнем към майката на спора. Всичко започна, защото казах, че най-добри партита си правим тука на чалга или нещо такова.
    Разбирам да си против чалгата като музика, но има хора, които са против чалгата като идеал. А защо? Какво им пречи това да се забавляват хората? Това е поп-фолк, поп, тоест нещо, което пускат там, където са събрани много хора - в кола, автобус, кръчма, заведение, като си с роднини, в някой дискотеки и т.н.
    Както написах, забавлението някой път е върховно, особено ако знаеш как да се забавляваш. Просто който е против това страда от комплекси, и му съчувствам.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Слушам всякаква музика,включително и опера,джаз и блус.Това е музика за душата,докато чалгата е за върти гъз,айдееее,свиркане,пляск не.Всеки избира каква музика да слуша,но се дразня от хора,които казват,че мразят класическа музика,при положение,че не са слушали едно произведение или не могат да назоват най-елеметрния композитор-Моцарт

Град
    Изгубено
    не, не, не...

живеем в държавата на пънкарите, ако съдим по форумите...

Всичко живо слуша пънк (винаги се уточнява, че е истински, олдскуул и т.н.), а после като дойде някоя група и се събираме 20 човека на концерта + 10 човека охрана...

арееее бе...
    немога да разбера ... проблем с мен ли имаш ?
    неможеш да четеш кво съм написал или просто реши да изкажеш нещо .. което е на 10 % в темата на моето мнение .. но да се изкажеш ?

...

Аз слушам само и единствено ПОП-ФОЛК Това е българската музика ..Да изпълнявана от клонингите(чалгаджииките) ,но това е българската музика ..Приемете го

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от fe6an_alex
    Аз слушам само и единствено ПОП-ФОЛК Това е българската музика ..Да изпълнявана от клонингите(чалгаджииките) ,но това е българската музика ..Приемете го
    Айде бее Тва,че пеят българи(и тва е под съмнение) ,не значи,че музиката е българска Кат толкова обичаш народно,слишай истинска,народна музика Че тя да не е лоша?

По темата-Слушам Хип-Хоп,защото това е стила,който ме олицетворява и намирам начин да изразя себе си,чрез песните.Да не говорим,че текстовете са наистина смислени,бийтове,лирика,на ин на редене,клипове-уникални..

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    Слушам всякаква музика,включително и опера,джаз и блус.Това е музика за душата,докато чалгата е за върти "задни части",айдееее,свиркане,пля скане.Всеки избира каква музика да слуша,но се дразня от хора,които казват,че мразят класическа музика,при положение,че не са слушали едно произведение или не могат да назоват най-елеметрния композитор-Моцарт
    Изумяваш ме.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Но съм доволен, че включихме в употреба поредната тривиална и широко използвана от масите думичка - комплексиран. Това просто е още едно доказателство за страховития умствен багаж, който притежават употребяващите го, които по някакво съмнително стечение на обстоятелствата винаги защитават чалгата и винаги комплексарите са тези, които не намират смисъл в анадолската музика, изпълнявана от лицемерни к**ви, които пеят за любов...

А не, забравих, че това е единствената музика, която може да се слуша, за да се забавлява човек... всичко друго сигурно е прекалено философско за средностатистическия чалга фен, а?

Щом в песента се употребяват повече от 7 думи, които да не са любов, лъжа, изневяра, сълзи и това вече е дълбоко, интелектуално и философско парче и не става за забавление и купон, защото на изрусените кичури по главите на феновете от мъжки и женски пол им се губи блясъка и всички униват, размишлявайки за живота, вселената и всичко останало...
    Да, чалгата се слуша когато група от хора пият и се забавляват. Ти какво предлагаш?
    @graceless, ти какво предлагаш? В дискотеката и на масата да слушаме опера ли?
    Изобщо никой няма алтернатива, какво тогава?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Сушам всякаква музика..
    Хората които се определят само с един стил за мен са изключително ограничени.. и затворени за новото.
    Разбира се си имам предпочитания (:
    Убеден съм, че изобщо не слушаш всякаква музика, а това е реплика, която обхваща пусканото по 2-3 радио станции и музикални телевизии, защото ако почна да изброявам стилове (даже не и изпълнители), ще ви вкарам в ебати новите филми и ще спрете да говорите глупости.
    ти не се обаждай
    като казвам че слушам всичко значи е така.. от какъв зор да лъжа
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Сушам всякаква музика..
    Хората които се определят само с един стил за мен са изключително ограничени.. и затворени за новото.
    Разбира се си имам предпочитания (:
    Убеден съм, че изобщо не слушаш всякаква музика, а това е реплика, която обхваща пусканото по 2-3 радио станции и музикални телевизии, защото ако почна да изброявам стилове (даже не и изпълнители), ще ви вкарам в ебати новите филми и ще спрете да говорите глупости.
    ти не се обаждай
    като казвам че слушам всичко значи е така.. от какъв зор да лъжа
    Кво се занимаваш.. Този е един от ограничените ..

Мдаа. Тия, дето слушате всичко, дет метъл слушате ли? Или ви е все едно, дали ще ви пуснат орк. Кристали или Meshuggah.

Вероятно редувате ирладнски фолклорни мотиви, Кондьо и Cradle of Filth.

Айде сега.

Ще стане с историята като Драго Чая, дето викаше на Ицо от Ъпсурт "Аз слушам всякаква музика".
    Ицо му каза "Айде бе. А дет метъл слушаш ли?". Драго: "Аз не знам, каква е тази музика, но съм сигурен, че ако я чуя ще ми хареса"

И вие сте така. Има такива досадни инструментали, дето дори не подозирате, че могат да съществуват.

Немски шлагери за вас, дето слушате всякаква музика!
    Grumpy old madman

Град
    Варна
    слушам метъл умнико
    Kaname senpai <3

Град
    Изгубено
    Ей, харесва ми как си се познал в моят пост...
    радвам се че ти харесва "тру" пънк ...
    ако не ми беше прочел поста през редовете щеше да разбереш за какво говоря ... но проблема си остава твой

слушам метъл умнико
    Ама баш cradle и meshuggah?
    Или металика и найтуйш? Щото разлика има така леко.
    Grumpy old madman

^
    това и после

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0qXFcTbBxJ8[/youtube]

и след това малко Чайковски

Щото слушам всичко. Не съм ограничен!
    Grumpy old madman

Град
    Изгубено
    Цитирай Първоначално написано от music_pirate
    Ей, харесва ми как си се познал в моят пост...
    радвам се че ти харесва "тру" пънк ...
    ако не ми беше прочел поста през редовете щеше да разбереш за какво говоря ... но проблема си остава твой
    Ако беше написал нещо, нямаше да се въртиш като пумпал...

слушаш олдкуул пънк, ама май е само за позичката това...
    гледай си работата, проблема остава твой

Цитирай Първоначално написано от Cryptica
    Е, аз като поразучих повечко песните и групите, които най-много слушам, ето списъче със стиловете им: рок, хард рок, арт рок, готик рок, алтернатив рок, малко пънк и поп пънк, хеви метъл, симфоничен метъл, ню метъл, траш метъл, алтернатив метъл, малко индъстриал. Слушам такъв тип музика, защото е жизнена, дълбока и подбирам текстовете на песните - обичам да са сериозни или да изразяват силни емоции като любов, омраза, гняв, непокорност. Мелодиите са ритмични и те запалват отвътре, дават ти енергия. Затова ми харесва този тип музика.
    Е, намират се някои поп, рап и транс парчета, които ми допадат, но са стари. Чалга, поп фолк и български рап са ми табу.
    +1
    OtNeMa MiNuTkI dA HaReSvA6 NqKoGo,4aS zA dA oSiZnAe6 4e Si VlYuBeN, DeN zA dA oBiKnE6 i PoSlE tCqL jIvOt Ne Ti StIgA zA dA gO ZABRAVI6!!!...

Град
    Изгубено
    каква ти е работата ? да правиш прибързани заключение .. очевидно!

по какво съдиш че си прав а ?
    не мога да кажа нищо .. ами да .. незнам на какво да ти отговоря (трябва да се доказвам пред теб какво слушам ? ) ....
    яд ме е за това че се обаждаш без да си информиран ... без дори да знаеш за кого говориш

Град
    Изгубено
    сега май ти нищо не можеш да кажеш : D
    отговори ми на въпроса де ...

Град
    Изгубено
    не се познах .. просто го писа точно след моя и мисля че ме помисли за такъв ... радвам се че познаваш всички пънкари в българия .. може и в европа да ги познаваш ... няма лошо. Само искам да кажа че несъм започнал да парадирам ... просто написах какъв стил музика слушам ... това дали ти вярваш, както казах си е твой проблем ... мисли каквото искаш.

не че четох другите коментари но като гледам ти разбираш от всичко ... така че няма да споря с теб ... аз като не разбирам от нещо казвам че не разбирам и не се обаждам

Град
    Варна
    бате канис.. казах всичко спри да спориш.
    Kaname senpai <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си