- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какъв стил музика слушате и защо :) :?
Като съм си в нас си слушам мелодет, пауър, рок и т.н
Ама като идеш на я купонче, я дискотека, неможеш да минеш без мазната чалгийка и да не завъртиш някой гюбекТака че не отричам, че си пускам чалгичка от време на време хахах
![]()
Хард рок и всички разовидности на метъла,по специално Funeral Doom Metal ,Drone Metal много рядко слушам
Pz Guns'N Roses -Welcome to the Jungle
![]()
Горд Варненец!
мии слушам много неща,но най-вече хардкор пънк..
защото..не знам,обичам тази музика.
слушам и ой,пънк,метъл,хард техно,габба,и съвсем мъничко ска и кънтри.
Викам да пробват Funeral Doom metal или направо Drone Metal,за тези хора които незнаят какво е Drone metal-цялата група се състои от двама китаристи които свирят максимум две ноти,изключително тежки рифове ,гарантирам ,че някой на петата минута е изпаднал в дименция или тежка депресияПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
Горд Варненец!
метъл и рок
просто музиката е прекасна
ваУ рокс
Grell
Ей т'фа е истинският tag:
http://www.last.fm/tag/damska%20prevrazka
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Пич, не понасям хардкор. Дразни ме. Плосък ми е.Първоначално написано от Battlescarred
Има огромна разлика м/у хардкор и хардкор пънк. Просто е неизмерима. Затова не слагам Hatebreed на една маса с Crass. Но слагам Misfits на една маса с Rites of Spring. Тотално различни като звучене и идея, и все пак хардкор пънк.
А за Heep може се спори доста, направили са доста и са вторите бащи на stoner rock-а /а.ка. "тревоманския" рок, както бихме го превели xD/. Достатъчно масови са и все пак достатъчно идейни за да бъдат рок легенди. Но това си е мое мнение /както и на 500,000 други човека/.
кхъм, авер, нека оставим хората да преценят:
хардкор:
Walls of Jericho
Hatebreed
/ако пак ще ми твърдиш, че другите не са хардкор, ето едни ветерани, които са./
Schizma
Champion
хардкор пънк:
Dead Kennedys
Rites of Spring /не се сещам за видео с добър звук; също така - истински иймоукор, а не модерни педалчета/
Misfits
има ли разлика, няма ли.
+ за кеф едно digital hardcore-че:
Atari Teenage Riot
Някой хора изписаха огромни глупости за хардкор-а![]()
кхъм, никъде не съм казал, че хейтбрийд са ветерани. казах го за schizma и champion.
Почти всякаква музика , но главно рок и поп .
Като цялo всеки един жанр музика си е хубав по смоему и най-вече харесвам музиката и песните , в който преоткривам себе си .![]()
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
и пак яко се изцепи..Първоначално написано от Ballbreaker
аз като ти викам че си нърд, ти не ми вярваш..
по-добре вече недей и да си помисляш да спориш по този въпрос, не е добре за промитото ти мозъче
слушай си тупца лупцата та да се заглади още повече и мри от свръхдоза
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хъх, що бе, ти ли си с най-великия стил?
сигурно ти вдига IQ-то с 200, ама те е страх и лицето си да покажеш. Едва ли знаеш какво е мош де, ама си голям пънкар, нали? Особенно на скейт парка...
Ми аз слушам уплифтинг транс щото ме кефи бързите звуци,баса офф и аз не знам кво
не съм и твърдял, че съм го разбирал. аз си слушам някакви слъджарии и ви оставям на спокойствие и райско хейтване на вся и всьо.
замърсявам го с мнението си, то и ти го правиш.
просто казвам, че има разлика м/у black flag и discharge.
Хардкор и хардкор пънк са едно и също
Това, което Ballbreaker нарича хардкор просто е хардкор пънк от третата вълна, за това има и разлика в звука, музиката се развива, но това си остава хардкор ПЪНК. Dead Kennedys, Black Flag, Misfits са от Първата вълна 80-86; Judge, Youth of Today, Sick of It All са втора вълна 86- до началото на деветдесете и появата на Earth Crisis, от които тръгва Третата вълна, която на пръв поглед няма нищо общо с музиката от началото на осемдесете...
We won't take any shit and we're not about to leave
Just cause you don't like who and what we want to be
Who are you to say what's wrong what's right
If it's what it takes, we're ready to fight!
Като почна от трип-хоп, мина през транс и стигна до метълСлушам доста разнообразно. Доста богата музикална колекция имам. И да - не слушам чалга! ^^
тука съревнование на стил и интереси ли правим, че да съм аз с най-великия стил?Първоначално написано от Ballbreaker
а ти сигурно си бил в мош и перфектно знаеш какво е, а??
и лицето си го показвам когато и където трябва, ти внимавай твоето къде го показваш
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
от много години вече слушам метал, но понякога слушам и new age music от типа на класическата емузиката допулва и разкрива човека, когато си пусна нещо от типа на slipknot ,hatebreed или която и да е друга моя любима група сякаш нямам проблеми, спокойна съм. Всеки усеща музиката по различен начин. Аз не мога без музика, живота ми ще е сив и скучен без нея. :P
Ballbreaker написа:
кхъм, авер, нека оставим хората да преценят:
хардкор:
Walls of Jericho
Hatebreed
/ако пак ще ми твърдиш, че другите не са хардкор, ето едни ветерани, които са./
Schizma
Champion
хардкор пънк:
Dead Kennedys
Rites of Spring /не се сещам за видео с добър звук; също така - истински иймоукор, а не модерни педалчета/
Misfits
има ли разлика, няма ли.
+ за кеф едно digital hardcore-че:
Atari Teenage Riot
Съгласна съм![]()