.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 320
    Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    House Music и Techno... често слушам и Trance и Minimal Защо - незнам харесва ми

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Като съм си в нас си слушам мелодет, пауър, рок и т.н
    Ама като идеш на я купонче, я дискотека, неможеш да минеш без мазната чалгийка и да не завъртиш някой гюбек Така че не отричам, че си пускам чалгичка от време на време хахах

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Абе човек ако каже, че не слуша чалга, ще излаже. Всички, които казват аз не съм слушал\а чалга никога, просто искат да покажат нещо Всеки е слушал ПОНЕ една песен Даже и приятелят ми, който слуша "САМО" House, покрай мен си слушка чалга. Особено по дискотеки

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Варна
    Хард рок и всички разовидности на метъла,по специално Funeral Doom Metal ,Drone Metal много рядко слушам

Pz Guns'N Roses -Welcome to the Jungle

Горд Варненец!

Град
    Wonderland
    мии слушам много неща,но най-вече хардкор пънк..

защото..не знам,обичам тази музика.

слушам и ой,пънк,метъл,хард техно,габба,и съвсем мъничко ска и кънтри.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Мдаа. Тия, дето слушате всичко, дет метъл слушате ли? Или ви е все едно, дали ще ви пуснат орк. Кристали или Meshuggah.

Вероятно редувате ирладнски фолклорни мотиви, Кондьо и Cradle of Filth.

Айде сега.

Ще стане с историята като Драго Чая, дето викаше на Ицо от Ъпсурт "Аз слушам всякаква музика".
    Ицо му каза "Айде бе. А дет метъл слушаш ли?". Драго: "Аз не знам, каква е тази музика, но съм сигурен, че ако я чуя ще ми хареса"

И вие сте така. Има такива досадни инструментали, дето дори не подозирате, че могат да съществуват.

Немски шлагери за вас, дето слушате всякаква музика!
    Викам да пробват Funeral Doom metal или направо Drone Metal,за тези хора които незнаят какво е Drone metal-цялата група се състои от двама китаристи които свирят максимум две ноти,изключително тежки рифове ,гарантирам ,че някой на петата минута е изпаднал в дименция или тежка депресия

Горд Варненец!

Супер фен Аватара на BladeDancer
    метъл и рок
    просто музиката е прекасна
    ваУ рокс
    Grell

Ей т'фа е истинският tag:
    http://www.last.fm/tag/damska%20prevrazka
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    My empire of Dirt.
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Цитирай Първоначално написано от Ballbreaker
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Едновременно неграмотно, но и едновременно напълно лишено от каквато и да е истинска позиция, мнение...

Да обичаш разнообразието и да оценяваш няколко различни стила е едно, но музикалната помиярщина е друго... жалко изпълнение.
    Пич, слушам death metal, post-punk, new wave, industrial metal, hip-hop, electronic, alternative metal, hardcore punk, neo-swing, progressive rock, ambient и доста други неща. Не мисля, че съм жалък.

А колкото до казуса Uriah Heep - в наше село са по-известни от чужбина, но това не ги прави по-малко велики от Queen, примерно. Да не говорим, че сред величията на рока се наместват и Scorpions и Whitesnake - групи, които едва ли са оставили някаква следа. Така че фактора "известност" няма значение.
    Мисля, че имаш нужда сериозно да помислиш над поста ми или поне да се опиташ да разбереш защо съм го написал, как съм го написал и какъв смисъл съм вложил в него...

Уайтснейк нямат място сред величията на рока, даже не трябва да са в предверията, защото са една супер обикновена групичка... Скорпиънс са малко по-сложни, но и Юрая и останалите такива не са нищо особено... нищо ново... и никога не биха могли да застанат до The Who, Guns'n roses, Queen, Metallica и т.н., които са знакови.

Ако ще си говорим за различни стилове (например хардкор пънк) изказването ти е равно на това да сложим група като Терър, редом до Блек флег, Гатив ефекс, Уорзоун, Джъдж, Майнър трет, СС Деконтрол, Ют ъф тудей, Агностик фронт или Сик ъф ит ол... не вАжи просто.
    Пич, не понасям хардкор. Дразни ме. Плосък ми е.

Има огромна разлика м/у хардкор и хардкор пънк. Просто е неизмерима. Затова не слагам Hatebreed на една маса с Crass. Но слагам Misfits на една маса с Rites of Spring. Тотално различни като звучене и идея, и все пак хардкор пънк.

А за Heep може се спори доста, направили са доста и са вторите бащи на stoner rock-а /а.ка. "тревоманския" рок, както бихме го превели xD/. Достатъчно масови са и все пак достатъчно идейни за да бъдат рок легенди. Но това си е мое мнение /както и на 500,000 други човека/.

Град
    My empire of Dirt.
    кхъм, авер, нека оставим хората да преценят:

хардкор:

Walls of Jericho
    Hatebreed
    /ако пак ще ми твърдиш, че другите не са хардкор, ето едни ветерани, които са./
    Schizma
    Champion

хардкор пънк:

Dead Kennedys
    Rites of Spring /не се сещам за видео с добър звук; също така - истински иймоукор, а не модерни педалчета/
    Misfits

има ли разлика, няма ли.

+ за кеф едно digital hardcore-че:

Atari Teenage Riot

Град
    Shove IT
    Някой хора изписаха огромни глупости за хардкор-а

Град
    My empire of Dirt.
    кхъм, никъде не съм казал, че хейтбрийд са ветерани. казах го за schizma и champion.

Фен Аватара на Jessieee
    Град
    NYC *
    Почти всякаква музика , но главно рок и поп .
    Като цялo всеки един жанр музика си е хубав по смоему и най-вече харесвам музиката и песните , в който преоткривам себе си .
    People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна

хардкор:

Walls of Jericho
    Hatebreed
    Schizma
    Champion

хардкор пънк:

Dead Kennedys
    Rites of Spring /не се сещам за видео с добър звук; също така - истински иймоукор, а не модерни педалчета/
    Misfits

има ли разлика, няма ли.

Atari Teenage Riot
    и пак яко се изцепи..

аз като ти викам че си нърд, ти не ми вярваш..

по-добре вече недей и да си помисляш да спориш по този въпрос, не е добре за промитото ти мозъче
    слушай си тупца лупцата та да се заглади още повече и мри от свръхдоза
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Град
    My empire of Dirt.
    хъх, що бе, ти ли си с най-великия стил?

сигурно ти вдига IQ-то с 200, ама те е страх и лицето си да покажеш. Едва ли знаеш какво е мош де, ама си голям пънкар, нали? Особенно на скейт парка...

Ми аз слушам уплифтинг транс щото ме кефи бързите звуци,баса офф и аз не знам кво

Град
    My empire of Dirt.
    не съм и твърдял, че съм го разбирал. аз си слушам някакви слъджарии и ви оставям на спокойствие и райско хейтване на вся и всьо.

Град
    My empire of Dirt.
    замърсявам го с мнението си, то и ти го правиш.

просто казвам, че има разлика м/у black flag и discharge.

Град
    Hate City
    Хардкор и хардкор пънк са едно и също

Това, което Ballbreaker нарича хардкор просто е хардкор пънк от третата вълна, за това има и разлика в звука, музиката се развива, но това си остава хардкор ПЪНК. Dead Kennedys, Black Flag, Misfits са от Първата вълна 80-86; Judge, Youth of Today, Sick of It All са втора вълна 86- до началото на деветдесете и появата на Earth Crisis, от които тръгва Третата вълна, която на пръв поглед няма нищо общо с музиката от началото на осемдесете...
    We won't take any shit and we're not about to leave
    Just cause you don't like who and what we want to be
    Who are you to say what's wrong what's right
    If it's what it takes, we're ready to fight!

Като почна от трип-хоп, мина през транс и стигна до метъл Слушам доста разнообразно. Доста богата музикална колекция имам. И да - не слушам чалга! ^^

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Всичко слушам .

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    хъх, що бе, ти ли си с най-великия стил?

сигурно ти вдига IQ-то с 200, ама те е страх и лицето си да покажеш. Едва ли знаеш какво е мош де, ама си голям пънкар, нали? Особенно на скейт парка...
    тука съревнование на стил и интереси ли правим, че да съм аз с най-великия стил?
    а ти сигурно си бил в мош и перфектно знаеш какво е, а??

и лицето си го показвам когато и където трябва, ти внимавай твоето къде го показваш
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

от много години вече слушам метал, но понякога слушам и new age music от типа на класическата е музиката допулва и разкрива човека, когато си пусна нещо от типа на slipknot ,hatebreed или която и да е друга моя любима група сякаш нямам проблеми, спокойна съм. Всеки усеща музиката по различен начин. Аз не мога без музика, живота ми ще е сив и скучен без нея. :P

Ballbreaker написа:

хардкор:

Walls of Jericho
    Hatebreed
    Schizma
    Champion

хардкор пънк:

Dead Kennedys
    Misfits

има ли разлика, няма ли.

Atari Teenage Riot

Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си