- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво точно искат момчетата от една свирка ?
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...36556&start=19
^^ същия отговор давам и тук
подкрепям, по-дълбока е )Първоначално написано от galenata
Само го пази от зъбите и смучи главичката. Е тва!Първоначално написано от anity0emko
това е като с целувките - опитът учи![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Ако си под 15: Свирки по принцип ползват реферите, но в някоя книжарница може да си купиш пластмасова.
Ако си над 15:
Иска да лапаш колкото се може повече, ако го вкараш в устата си целия, най-добре.
Облизвай с (свръхчето на езика не все едно е сладолед) целия пенис от стволчето до главичката.
Заигравай се с главичката, смучкай целувай и т.н. може и нежно със зъби но внимателно защото мястото е супер нежно.
Масажирай с ръцете.
Обръщай внимание и на тестисите, може да ги мачкаш или близкаш (в зависимост от това колко ет е гнус, ама щом си там прави го както трябва)
И гледай по пода да не текат лиги, сякаш му го е близал родвайлер! Все пак си дама!
И да, важен фактор е и опита и това, колко познаваш даденото момче.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
deepthroat
i nakraq ako mu dade6 da svyr6i si super :}Първоначално написано от experiment_m
Тея гадни г*йове много ме дразнат направо немога да ги гледам.. може ли с мъж с к*р да ... абеее ..Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Този въпрос направо ... какво по дяволите може да искат освен да им е хубаво, доставя им удоволствие ... ти на колко си впрочем?![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Загорял си и си жена.......Първоначално написано от Zagorql
отиди в някой гей/лезбийски клуб, там бол и от двата пола, все ще ти излезе късмета.
Reality is wrong. Dreams are for real
ем 1во искам така да го лапне че да и заседне в сливиците .... и да почне да го посмуче малко IT'S SIMPLE![]()
One 4 the money , two 4 the show
Главното нещо - да го прави с желание. Не защото аз искам само..
И да не я е гнус, за което и аз тряба да се погрижа
Да ме гледа в очите понякога, не през цялото време де.
Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
Да смуче силничко.
Да се наглася според мен - дали ми харесва точно сега бързо или бавно.
Да знае как да ме дразни и да искам още и още.
Да го жалае често, дори повече от мен, възбуждащо е.
Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
Да не хапе. хахахах
Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
Да не се разсейва и прави други неща докато го прави.
май е това![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ami samata misal 6e momite si igrae s polovia 4len eama ina4e si e qko momi4e da ti lapa
![]()
не САМО с езикпръсти и устни също имаме.. а това с мръсния поглед по добре само пред огледало първо защото прекалено малко момиче с този поглед прелича на курва а и не всички момичета сме мръсници в леглото
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ако ти кажа че правя тези всички + още някоиПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Въпрос на лични предпочитания е като цяло. Аз лично си падам по грубите неща. Но няма да описвам в детайли.
Не се предлагай ма, пача.Първоначално написано от JoLLiE92
ех остей я и ти да прай квото си иска бе![]()
![]()
![]()
![]()
XHAhaxhaxHHXAПървоначално написано от JoLLiE92
AXHXAXHAHXXHA
AHXAHXAHXAHXAHXAH
XAHXAHXAHXAHAXH
Бате уреди се![]()
Момчето иска свирката да е дълга, а не да го близнеш два пъти просто. И да не е 10 минути само обикновено смучене. Оближи го от време на време, малко с ръка си помогни. не забравяй топките и тях да оближеш и осмучеш...
Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
http://www.redtube.com/9860
А като искате толкова екстри, давате ли поне минимума на това, което получавате?![]()
Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?
Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).Първоначално написано от AceXe
Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.
Как лъха вече на феминизъм от тукаПървоначално написано от LesbianGirl
![]()
![]()
Съгласен съм с теб, ама никой не е казал, че момчетата няма да си правят труда. Просто въпроса е такъв, какво момчетата очакват от свирка
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от iwancho
![]()
![]()
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up