.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Супер фен Аватара на fenasf
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...36556&start=19

^^ същия отговор давам и тук

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Абе ако може да е в си мажор, иначе за друго нямам претенции
    Е ти пък... в си бемол мажор е по-хубаво
    подкрепям, по-дълбока е )

Re: Какво точно искат момчетата от една свирка ?

Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Скоро май ще ми се наложи да пробвам и аз . На мен ми е интересно на гаджето му е кеф също ...

Таа въпроса ми е какво точно искат момчетата от една свирка ?!

Не ми казвайте да го питам него ,защото съм го питала мн пъти и отг е един и същ ....
    Само го пази от зъбите и смучи главичката. Е тва!

това е като с целувките - опитът учи
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ако си под 15: Свирки по принцип ползват реферите, но в някоя книжарница може да си купиш пластмасова.
    Ако си над 15:
    Иска да лапаш колкото се може повече, ако го вкараш в устата си целия, най-добре.
    Облизвай с (свръхчето на езика не все едно е сладолед) целия пенис от стволчето до главичката.
    Заигравай се с главичката, смучкай целувай и т.н. може и нежно със зъби но внимателно защото мястото е супер нежно.
    Масажирай с ръцете.
    Обръщай внимание и на тестисите, може да ги мачкаш или близкаш (в зависимост от това колко ет е гнус, ама щом си там прави го както трябва)
    И гледай по пода да не текат лиги, сякаш му го е близал родвайлер! Все пак си дама!

И да, важен фактор е и опита и това, колко познаваш даденото момче.
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

deepthroat

Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Езичето насам-натам, засмукване - малко вакум, погледа . . . :P
    Много е трудно да обяснявам, като не виждам точно как го усвояваш. Обяснения мога да дам, но само в движение ... А гаджето ще ми се разсърди. Практика му е майката.
    i nakraq ako mu dade6 da svyr6i si super :}

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Цитирай Първоначално написано от Mart0q
    Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    Пробвал съм с мръсен... отблъсква ги
    ПРОБВАЛ СИ С МРЪСЕН ?!?! Ти си мъж лол..... кво си пробвал Ти да не си ... да не си .. ?!?!

Хихихи може да е Би човека...
    Тея гадни г*йове много ме дразнат направо немога да ги гледам.. може ли с мъж с к*р да ... абеее ..

Град
    Там, където е сърцето...
    Този въпрос направо ... какво по дяволите може да искат освен да им е хубаво, доставя им удоволствие ... ти на колко си впрочем?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Цитирай Първоначално написано от Zagorql
    Загорял съм но съм жена... та по въпроса... искате ли да правим секс?
    Загорял си и си жена.......
    отиди в някой гей/лезбийски клуб, там бол и от двата пола, все ще ти излезе късмета.
    Reality is wrong. Dreams are for real

Град
    ДжойнтЛенД
    ем 1во искам така да го лапне че да и заседне в сливиците .... и да почне да го посмуче малко IT'S SIMPLE
    One 4 the money , two 4 the show

Главното нещо - да го прави с желание. Не защото аз искам само..
    И да не я е гнус, за което и аз тряба да се погрижа
    Да ме гледа в очите понякога, не през цялото време де.
    Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
    Да смуче силничко.
    Да се наглася според мен - дали ми харесва точно сега бързо или бавно.
    Да знае как да ме дразни и да искам още и още.
    Да го жалае често, дори повече от мен, възбуждащо е.
    Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
    Да не хапе. хахахах
    Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
    Да не се разсейва и прави други неща докато го прави.
    май е това
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на revolver
    Ami samata misal 6e momite si igrae s polovia 4len e ama ina4e si e qko momi4e da ti lapa

не САМО с език пръсти и устни също имаме.. а това с мръсния поглед по добре само пред огледало първо защото прекалено малко момиче с този поглед прелича на курва а и не всички момичета сме мръсници в леглото
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
    Да смуче силничко.
    Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
    Да не хапе. хахахах
    Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
    май е това
    ако ти кажа че правя тези всички + още някои
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Въпрос на лични предпочитания е като цяло. Аз лично си падам по грубите неща. Но няма да описвам в детайли.

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Да смуче силничко.
    Да не хапе. хахахах
    май е това
    Не се предлагай ма, пача.

ех остей я и ти да прай квото си иска бе

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    Да смуче силничко.
    Да не хапе. хахахах
    май е това
    XHAhaxhaxHHXA
    AXHXAXHAHXXHA
    AHXAHXAHXAHXAHXAH
    XAHXAHXAHXAHAXH
    Бате уреди се

Момчето иска свирката да е дълга, а не да го близнеш два пъти просто. И да не е 10 минути само обикновено смучене. Оближи го от време на време, малко с ръка си помогни. не забравяй топките и тях да оближеш и осмучеш...
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Град
    София
    А като искате толкова екстри, давате ли поне минимума на това, което получавате?

Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?
    Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).
    Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
    Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.

Цитирай Първоначално написано от LesbianGirl
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).
    Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
    Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.
    Как лъха вече на феминизъм от тука Съгласен съм с теб, ама никой не е казал, че момчетата няма да си правят труда. Просто въпроса е такъв, какво момчетата очакват от свирка
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от iwancho
    anity0emko, искаш ли да ми направиш една свирка и аз ще ти кажа в кое си добра и кое ти липсва..

After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си