.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Цитирай Първоначално написано от LesbianGirl
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?
    Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).
    Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
    Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.
    Как лъха вече на феминизъм от тука Съгласен съм с теб, ама никой не е казал, че момчетата няма да си правят труда. Просто въпроса е такъв, какво момчетата очакват от свирка
    Какъв феминизъм бе пич. Просто уважавам жените. За мен мъжеството не се изразява в това да надделявам във всичко над жената, а някои тук изобщо не са помирисвали гола жена, но си изразяват претенции. С това по-скоро на комплексарщина лъха...

Споко, не коментирах теб, а потребителката коментирала теб Объркал си се
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Не, не съм се объркал.

Прави разлика между солидарност и феминизъм. Тя е права с това, което казва, защото не изкарва жените над мъжете.

Не, не съм се объркал.

Прави разлика между солидарност и феминизъм. Тя е права с това, което казва, защото не изкарва жените над мъжете.
    Споко феминизма не е лошо нещо, докато не тръгва да се обръща срещу самия си обект-жената. Колкото до това, аз казах, че съм съгласен с потребителката, но подчертах, че темата се отнася за момчета, а не за момичета. Иначе нямам нищо против казаното
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Не, не съм се объркал.

Споко феминизма не е лошо нещо, докато не тръгва да се обръща срещу самия си обект-жената. Колкото до това, аз казах, че съм съгласен с потребителката, но подчертах, че темата се отнася за момчета, а не за момичета. Иначе нямам нищо против казаното
    Е сега... Че момичетата имат навика да се захласват. Това си е в реда на нещата.

да не му го отгризнеш
    So don`t let `em say you ain`t beautiful
    They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от ivelinnka
    да не му го отгризнеш
    да се радва че след края все още е цял
    Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]

Re: Какво точно искат момчетата от една свирка ?

Цитирай Първоначално написано от heats
    Цитирай Първоначално написано от anity0emko
    Скоро май ще ми се наложи да пробвам и аз . На мен ми е интересно на гаджето му е кеф също ...

Таа въпроса ми е какво точно искат момчетата от една свирка ?!

Не ми казвайте да го питам него ,защото съм го питала мн пъти и отг е един и същ ....
    Аххх... искаме да ни го лапнете и да замълчите за малко
    точен си брат \/

Скоро май ще ми се наложи да пробвам и аз . На мен ми е интересно на гаджето му е кеф също ...

Не ми казвайте да го питам него ,защото съм го питала мн пъти и отг е един и същ ....

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata

Цитирай Първоначално написано от beliqsmok

Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по хуй в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!

Мега фен Аватара на t0d1t0

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от beliqsmok

Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по "мъжки полов орган" в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!
    ах човече велик си
    Станислава

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Факта,че си се навила за свирка си е постижение
    Westside rollin' all day, every day

от една свирка искам да е пластмасова и да свири много силно,че да са чува из целия град

момчето иска да ти изправи кривото гърло

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Главното нещо - да го прави с желание. Не защото аз искам само..
    И да не я е гнус, за което и аз тряба да се погрижа
    Да ме гледа в очите понякога, не през цялото време де.
    Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
    Да смуче силничко.
    Да се наглася според мен - дали ми харесва точно сега бързо или бавно.
    Да знае как да ме дразни и да искам още и още.
    Да го жалае често, дори повече от мен, възбуждащо е.
    Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
    Да не хапе. хахахах
    Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
    Да не се разсейва и прави други неща докато го прави.
    май е това
    Ако и приятеля ми мисли като теб значи му харесва много! Пък и други работи правя... Много обичам да му правя орална.. сама си поисквам. Не обичам да го нагълтвам целия - само да започна да се давя ще убие цялото ни желание. Често експериментирам с нови движения с които го побърквам. От време на време забавям за да е по-дълга свирката и обичам да му пускам по един загадъчен, мръснишки поглед.

Искааат да им е хубаво.

^ колко непредсказуемо

.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Главното нещо - да го прави с желание. Не защото аз искам само..
    И да не я е гнус, за което и аз тряба да се погрижа
    Да ме гледа в очите понякога, не през цялото време де.
    Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
    Да смуче силничко.
    Да се наглася според мен - дали ми харесва точно сега бързо или бавно.
    Да знае как да ме дразни и да искам още и още.
    Да го жалае често, дори повече от мен, възбуждащо е.
    Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
    Да не хапе. хахахах
    Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
    Да не се разсейва и прави други неща докато го прави.
    май е това
    Ако и приятеля ми мисли като теб значи му харесва много! Пък и други работи правя... Много обичам да му правя орална.. сама си поисквам. Не обичам да го нагълтвам целия - само да започна да се давя ще убие цялото ни желание. Често експериментирам с нови движения с които го побърквам. От време на време забавям за да е по-дълга свирката и обичам да му пускам по един загадъчен, мръснишки поглед.
    На колко си?

--------------------------------------------------------

Честно казано с тия умения нейните, пука ли ти на колко е
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по "мъжки полов орган" в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!
    -Трябва да се направи "НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА СВИРКАТА" в който всички , които умеят да доставят това удоволствие на мъжа да го направят в даден час ! Толкова новини ще има че .....

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Честно казано не ,но прсото ми е интересно .Аз лично не и давам повече от 15

--------------------------------------------------------

абе тфа свирката аз не разбирам ... смисал няам нищо протиф ама не съм правила нямам и намерение

не ми пука

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    абе тфа свирката аз не разбирам ... смисал няам нищо протиф ама не съм правила нямам и намерение
    Ти за това ли си се писала загадката. Момчетата ти се чудят защо не правиш свирки

Цитирай Първоначално написано от zagadkataa
    Ти за това ли си се писала загадката. Момчетата ти се чудят защо не правиш свирки
    а защо да правя .. само така ли мога да задоволя едно момче примерно няам протиф тфа нещо свирката ама .... не ми изглежда вкусно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си