- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво точно искат момчетата от една свирка ?
Какъв феминизъм бе пич. Просто уважавам жените. За мен мъжеството не се изразява в това да надделявам във всичко над жената, а някои тук изобщо не са помирисвали гола жена, но си изразяват претенции. С това по-скоро на комплексарщина лъха...Първоначално написано от Ilikeliljon
Споко, не коментирах теб, а потребителката коментирала теб![]()
![]()
Объркал си се
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Не, не съм се объркал.Първоначално написано от Ilikeliljon
Прави разлика между солидарност и феминизъм. Тя е права с това, което казва, защото не изкарва жените над мъжете.
Споко феминизма не е лошо нещо, докато не тръгва да се обръща срещу самия си обект-жената. Колкото до това, аз казах, че съм съгласен с потребителката, но подчертах, че темата се отнася за момчета, а не за момичета. Иначе нямам нищо против казанотоПървоначално написано от AceXe
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Е сега... Че момичетата имат навика да се захласват. Това си е в реда на нещата.Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
да не му го отгризнеш
So don`t let `em say you ain`t beautiful
They can all get fucked, just stay true to you ! <33 .. (h)
Първоначално написано от ivelinnka
да се радва че след края все още е цял![]()
Бъди такъв какъвто си..Никои няма право да те мачка,освен ако ти не му позволиш ;]
точен си брат \Първоначално написано от heats
/
Първоначално написано от heats
![]()
![]()
![]()
Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по хуй в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!Първоначално написано от beliqsmok
ах човече велик сиПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Станислава
Факта,че си се навила за свирка си е постижение![]()
![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
от една свирка искам да е пластмасова и да свири много силно,че да са чува из целия град
момчето иска да ти изправи кривото гърло
Ако и приятеля ми мисли като теб значи му харесва много!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Пък и други работи правя...
Много обичам да му правя орална.. сама си поисквам.
Не обичам да го нагълтвам целия - само да започна да се давя
ще убие цялото ни желание. Често експериментирам с нови движения с които го побърквам. От време на време забавям за да е по-дълга свирката и обичам да му пускам по един загадъчен, мръснишки поглед.
^ колко непредсказуемо![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На колко си?Първоначално написано от BePoHuKa
![]()
--------------------------------------------------------
Честно казано с тия умения нейните, пука ли ти на колко е![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
-Трябва да се направи "НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА СВИРКАТА" в който всички , които умеят да доставят това удоволствие на мъжа да го направят в даден часКолкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по "мъжки полов орган" в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!![]()
![]()
![]()
! Толкова новини ще има че .....
![]()
![]()
Честно казано не ,но прсото ми е интересно .Аз лично не и давам повече от 15Първоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
--------------------------------------------------------
абе тфа свирката аз не разбирам ... смисал няам нищо протиф ама не съм правила нямам и намерение![]()
не ми пукаПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Ти за това ли си се писала загадката. Момчетата ти се чудят защо не правиш свиркиПървоначално написано от zagadkataa
![]()
![]()
а защо да правя .. само така ли мога да задоволя едно момче примерноПървоначално написано от Ilikeliljon
няам протиф тфа нещо свирката
ама .... не ми изглежда вкусно
![]()
![]()