- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво точно искат момчетата от една свирка ?
Ама разбира се, че може да не се правят свирки. Това че просто е станало като "нормално" да правиш, не задължава никой да ги прави. Важна е свободата на действията навсякъде (да не се разбира като свободия)![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
за доста деца хахаха между 13 - 16 години "нормално" .. разбирам да са пораснали малко (или по - скоро те бързат да пораснат) нзз... се пак съм на 15 и мисля да не правя скоро време![]()
![]()
хахаха е това ме убиПървоначално написано от heats
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Ииии цялата работа за нищомомчето си мина без "свирка" ,без секс и с доста кинти назаде
и накрая беше брутално зарязан ....
.. да свършат??![]()
![]()
+ да видят, че и на тебе ти е кеф ..
ахх после видях поста ти ..![]()
![]()
Ииии цялата работа за нищо Very Happy момчето си мина без "свирка" ,без секс и с доста кинти назаде Very Happy и накрая беше брутално зарязан ....
грубооо само това ще кажа ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да свири слино искам аз от една свирка
удоволствие предполагам :P
Просто аз
Да, сэр!Първоначално написано от vanqvanovich
Westside rollin' all day, every day
Смукателна дейност, движения с ръката, може и гълтане. (h)
Бате...Видинчанка е...Първоначално написано от machoka
Няма невъзможни неща там...![]()
Първоначално написано от aniezina
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
иска да му захашеш главичката и да му я пробиеш с кътните зъбиПървоначално написано от anity0emko
![]()
а какъв е отговора на приятеля ти ??Първоначално написано от anity0emko
Искам такава свирка,че докато ми я прави да викам от кеф![]()
![]()
Е какво могат да искат освен да ги изпразниш по най възбуждащия и приятен начин![]()
искаме възможно най-доброто от една свирка![]()
![]()
![]()
Life Is a Game
Play Hard,Go Pr0
Не съм момче. Но по наблюдения мога да ти кажа. Мнозинството ги предпочита по-лигави, за да го няма неприятното триене. Иска се разнообразие, а не монотонност. Желание. Някои предпочитат повече ръце, други смукане, трети те искат само с отворена уста, за да могат да ти го блъскат в гърлото.Свършването в устата го предпочитат, ама като че ли вече не е такава страст сред мъжката част. Дали, защото станаха много гълтащите, или е друга причината - не знам. Повечето предпочитат да не се стремиш да ги свършиш, колкото е възможно по-бързо.
Ако това, което се е случило с мен, не се е случвало с теб няма как да си го представиш. А ако се е случвало, няма защо да си го припомняш. Никой не желае да слуша изживяни вече човешки истории.
Език в ануса![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първоначално написано от fenastz
![]()
Това не е свирка ама е хубавоПървоначално написано от fenastz
![]()
Ако може да смъче яко не и трябва друго важното е да има добри движения с ръцете и да засмуква като прахосмокачка ако нещо не ми харесва и казвам и продължаваме![]()
Ами ще му убиеш кефа ако му правиш някви физиономии от типа на "няма ли да свършваш вече" или "оффф как не ми са занимааа" или "Какво ли ще стане довечера в "Перла" ?? " ... гледай го мило обичайте се и тай![]()