- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки СЪС вашия бански
Little_Lady93,ами,съжалявам за теб.Но не си изкарвай злобата,какво ще кажеш?! Аз пък си имам мярка и не мисля да се отпускам до там,че да стана анорексичка.И къде пък видя самочувствие?! Всеки уважаващ себе си човек ще се брани като някой го обиди! Така че айде спрете да се бъркате в работите на другите и си гледайте своите.![]()
Завистта няма почивен ден!
Айде пак с тая злоба, завист, комплекси и прочие простотии. Дори няма да те удостоя с отговор![]()
ПРЕКАЛЯВАТЕ
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Little_Lady93
слагам се щото сте прости и лепкате етикетиАма така е като скачате с таковата напреде . Момичето е хубаво а вие и скочихте като гладни кучки то сянки не били то кво не било аи сиктир .
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Банския е от миналогодишната колекция на Цезар и Клеопатра, сигурна съм, защото и аз имам такъв, но червено и черноПървоначално написано от sasheto0o
(имат магазин на Графа и Витошка). Банския е наистина страхотен и стои много хубаво попринцип ... , но го няма вече.
Имам чувството , че като се каже , че някое момиче прилича на болно от анорексия , незнайно защо въпросното момиче го приема , като комплимент ??!!![]()
![]()
Това не беше по темата просто винаги ми е било интересно.
/ особено тук, във форума .. ? /
Не всичко е в това да си слаб , а понякога дори точно това , че си супер слаб те прави смешен за останалите...![]()
В случая не говоря за MelisaxGlamour , тялото и е добро.![]()
To infinity and beyond.
Защото в повечето случаи те не са осведомени с точност какво е анорексията..а в останалите,просто не осъзнават колко са глупави и как им се подиграват,явно си мислят,че им правят комплимент,че са слаби!Първоначално написано от Infinity
^ Да , точно. Те си мислят, че едва ли не всички им се възхищават на " кокалите " , а то всъщност всичко е съвсем различно...
За мое огрооомно съжеление лично съм си патила от болестта и искам да ви кажа да не го приемате , като комплимент.
Болестта е изключително коварна !!![]()
To infinity and beyond.
Мерси много за бързите отговори.Ще потърся в мола.. Иначе майка ми има такъв,само че черно и синьо,но не помни откъде го е взела.. Още веднъж мерсии
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Еййййййй, ще ви дам аз на вас една анорексичка!
Това, че момичето през по-голямата си част от времето си спортува и е заета от други спортни хобита (леле кво написах) и поддържа добра фигура, не означава, че не се храни редовно и има опасност от анорексия!
Кви сте умнички обаче...
MelisaxGlamour, къде се загуби?Качи снимката с тигровия бански.
![]()
Благодаря ти.Първоначално написано от cherinka
![]()
Тъпо е така да нападате момичето, че е анорексичка, че тялото и било несаръзмерно и че и се виждала сянката...според мен всичко си и е наред....Всичко зависи от структурата на човека, някои хора просто са слаби и това е...тези злобни подмятания са смешни и недостойни...И малко наподобява завист![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Още преди това казах, че MelisaxGlamour има хубаво тяло.![]()
To infinity and beyond.
Нека нападат-това не ми влияе.Благодаря за хубавите комплименти,благодаря и за лошите.Мисля че трябва да спрем със спора,че заради нас ще заключат темата,а тя си заслужава.![]()
Спестете си безсмислените коментари, хората искат да гледат бански, а не комплименти.
n00bs
Пряко включване и от мен:
Ще помоля засега учтиво всички прекаляващи завистливки да се изнесат за да не бъдат изнесени неучтиво.
И за да се подкрепим с факти и данни - т. 2 и т. 12:
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Нека снимките и насладата от тела в бански продължи:Р
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
MelisaxGlamour super sladka si v lice i imash hubavo tqlo![]()
![]()
MelisaxGlamour, видях момиче, което беше пуснало твоите снимки (тази от аватара ти и още една) в един друг форум; обаче тя си беше направила тема как била преди дебела и по какъв начин отслабнала и беше сложила твоите снимки като това, което била сега.
http://prikachi.com/images/693/2243693y.jpg
хайде почваите да обиждате както направихте с MelisaxGlamour.Та темата е за бански ,а не кой има най - яко тяло
"You know you're fucked."
"Yeah, I know."
"No, I mean dead fucked."
"What do you know? You're just a Cow!"
"Yeah, a cow that can fuckin' talk."
http://prikachi.com/images/178/2244178b.jpg Онт миналото лято е снимката ама не намерих друга. Жълтия бански![]()
djidji_to все пак ако тялото не е хубаво и банският не стои добре. При теб не е така![]()
chocolatedidi това къде е?
PS: http://prikachi.com/images/525/2244525s.jpg старият бански
http://prikachi.com/images/528/2244528D.jpg новият бански
Running is my drug and I am overdosed ..
не са ли ти много големи циците за твойте спортове??
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
винаги съм се възхищавала на усилията ти и на успеха , който си постигнала, но и винаги съм си задавала въпроса ( попринцип , не само за теб) какво би накарало едно момиче да изгуби женското в себе си , имам предвид извивки и т.н .. разбираш ме
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...