- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как се забременява - Клип
Та докато се рових из нета намерих нещо интересно
[vbox7]http://vbox7.com/play:828b8d68 [/vbox7]
Станислава
Това е мн якоСупер са представили всичко, а и да научих някой неща
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
хяхяинт е :P
Cruel Intentions
Сега видях,че сте направили раздел "Млади мами" и ми се струва,че клипа ще е по-подходящ за там!
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Ми не,понеже тук има много тъпи патки,дето не знаят как става.Първоначално написано от Renate_Feliqr
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
Добре на твоя отговорност,че раздела след няколко дена ще бъде залят с теми "Май съм бременна ,пробвах да направя нещата от клипа как се забременява,Хелп!!!"![]()
![]()
![]()
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
Ъм,кои неща по-точно?
М аз не мисля че този клип е за раздела за майките.. сигурна съм че те вече са наясно с нещата![]()
Cruel Intentions
Супер е клипа.Ще получите отговори на много въпроси от него![]()
Vin diesel RULZZZZ
аз същоПървоначално написано от pinki
Ти добре си го пуснал тука,ама пак гледам някви питат едно и също..няма да се научат и тва е!Квото и да се прави..![]()
ako priqtelqt mi svar6i na intimnite mi 4asti ima li veroqtnost da pronikne spermata v men i dali ima veroqtnost da zabremeneq taka?
glezan4e
клипчето ме забавлява![]()
Първоначално написано от KiSsMyAsS
Ооооо поварявай ми има МНОГО повече хора, които не знаят как се забременява от колкото си мислишИли по-точно не са запознати в детайли и са точно тези, които пишат всеки ден темите "Бременна ли съм" и прочие
Така че смятам, че клипчето е много уместно и не бива да бъде триение
![]()
+1
.....
Да,затова има теми от рода 'пипнах с пръст през боксерките спрема и после се самозадоволявах,бременна ли съм'.Първоначално написано от KiSsMyAsS
Точно така трябва да им се говори-като на деца под 7 години,като на бавноразвиващи се.Щом ще си започват половия живот от 13-14,поне да са подготвени,мамка му!А те и това не са.
клипчето съдържа отговорите на въпросите в половината теми в този раздел..![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
moje li nqkoi da mi otg plssssssss.....
glezan4e
Ми пусни си тема,плссссссс.Тук не му е мястотоПървоначално написано от shepapepel
Ти май не си гледала клипчето.Първоначално написано от shepapepel
![]()