- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВАЖНО !!! ПОМОЩ !!!
Мъка, мъкаааа![]()
![]()
![]()
Моля те момиче, сигурно нямаш и 16. Има някакъв вариант да забременееш да, но по обясненията, които са от рода на родител, който се опитва да обясни на детето си първи клас какво е видяло да прави бащата с майката си правя извода, че си доста малка.
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ооооооооооо божеееееееееееее баси тъпотията![]()
![]()
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХ
АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХА...............
О БОЖЕ ГОСПОДИ !!!!!!!!!!!! Тази тема просто ме уби !!!!!! Кое беличко бе моме ? Нещо нищо не разбрах от темата, но това което разбрах е: Ако момчето е свършило НЯКЪДЕ и по пръстите е имало сперма но тя не е попаднала във влагалището не може да забременееш ! Но ако е попаднала във влагалището има вероятност....
М/о на колко 11/12 годинки си ?
De-Phazz - Anchorless
По тия обяснения сиг има няква вероятностПървоначално написано от lyfche
и боже първо научи как се казва онова беличкото и после си галете шамандурите
и къв е смисъла.. момчето ще си топне пръста ей така съвсем мъчнико колкото да е влажно, колкото грахово зърно и да те погали???
![]()
Ебавка или не.. това е въпроса![]()
Cruel Intentions
Малки,малки ама нахакани.Деца,ако искате връзка,бъдете готови и за секс.А за да сте готови за секс,ЧЕТЕТЕ за него.Първоначално написано от Ilikeliljon
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Беличкото![]()
![]()
Господин създател на темата, защо ни говорите като на дечица от детската градина? Искам да изразя силното си възмущение и... тва е![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Това /беличкото/ е сперма.
Там /долу/ e влагалище.
Абе хора НЕ се срамувайте да казвате нещата с истинските им имена....
И не ,не си бременна....
Не сте правили секс,не се е изпразнил в теб,дори НЕ те е отворилНЯМА как да си бременна.
Обесняваш така все едно си някоя малоумница..
Беличко.. там долу.. пръстченцето.. толквова ли е срамно да ги кажеш нещата както са?
Айде следващия път като ше си бъркате в гащите да е след минимум 5 години, когато се надявам вече ще сте по - големи и ще имате по - голяма сексуална култура!
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
малей малеййййййй
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
а после ше ти излезе едно розовичко и плачещо, след има няма 9 месеца
Може да не се срамува, а просто да не знае истинските им имена.Първоначално написано от Lysit0
П.С. Потресена съм от темата.![]()
и тая тема заслужава ли заглавието "СПЕШНО ,ПОМОЩ ?
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Да,детето има нужда от урок по сексология.СПЕШНО си еПървоначално написано от Aicken
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Според една статия от БГНЕС - може :P :PПървоначално написано от lyfche
Айде - комшии ще сте![]()
Абе вчера имаше тема с едно клипче КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА!!!!! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=261619
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
съжалявам, че направих така милоно виж хората ще ти помогнат пък и аз следващия път щи си взема разтегателна гумичка за пишоната
![]()
ОМГ ....
Аз разбрах нещо, от окето изхождат 2 варианта:Първоначално написано от loveme
1. Тази е на 12 НО като гледам 12 годишните как пишат, най-вероятно е по-голява. Това от своя страна навежда мисълта към вариант №2- Темата е ебавка.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Тая тема почти ме разплака от смях.Е не няма такава тъпотия просто.Секса не е шега работа и да каваш на сперма "беличко" е направо смехотворно.Стой си при мама и тате докато не станеш поне на 20 па дотогава може да ти преподадат някой друг урок как аджеба се прави секс
Ами..... и от мен честито.....мислете как ше е името![]()
![]()