.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Влияе ли сексът на растежа на тялото?

Едва ли сте някви лекари, но интересувам се дали Сексът/задоволяване стимулира хормони които променят тялото/менструацията/метаболизъм/мозъчна дейност?????
    Една персона ми беше казала че сексът в ранна възраст спира растежана костите и гърдите, все едно ставаш възрастен нещо подобно.
    Възможно ли е правенето на секс да предизвиква по обилно кръвотечение/болки по време на менструация... Въобще дали сексът влияе на цялата ни същност, не може да няма ефект...
    Дали при секс/маструбация се произвеждат хормони които въздействат на яйчниците/семенниците да произвеждат полови клетки и хормони- съответно човекът излъчва феромони които привличат останалите индивиди.. Тоест ако сте правили секс или сте влюбен излъчвате феромони които привличат сексуални партниори...
    ( Не е ли случайност че точно когато си хванеш гадже изведнъж започват всички да искат близост с теб???)

Това са научни факти и ми е интересно дали са възможни... Вашето мнение??

If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
    lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
    момиче съм

Голям фен Аватара на Aicken
    сексът влияе върху много неща но не и върху растежа на нещо... смисал физическо или пък спирането му
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Re: Влияе ли сексът на растежа на тялото?

интересувам се дали Сексът/задоволяване стимулира хормони които променят тялото/менструацията/метаболизъм/мозъчна дейност?????
    - Мисля, че менструацията можеше да стане по-кратка или нещо такова, не съм сигурна. По време на секс или самозадоволяване се отделят ендорфини, които още са наречени "хормоните на щастието", така че е нормално човек да се чувства ощастливен след такава дейност.
    Една персона ми беше казала че сексът в ранна възраст спира растежана костите и гърдите, все едно ставаш възрастен нещо подобно. - Не вярвам, това е глупаво. Дай, като ти дойде първия цикъл или сперма да спреш да растеж.
    Възможно ли е правенето на секс да предизвиква по обилно кръвотечение/болки по време на менструация... Въобще дали сексът влияе на цялата ни същност, не може да няма ефект... - Точно обратното. Сексът по време на менструация я прави по-безболезнена.
    Дали при секс/маструбация се произвеждат хормони които въздействат на яйчниците/семенниците да произвеждат полови клетки и хормони- съответно човекът излъчва феромони които привличат останалите индивиди.. Тоест ако сте правили секс или сте влюбен излъчвате феромони които привличат сексуални партниори...
    ( Не е ли случайност че точно когато си хванеш гадже изведнъж започват всички да искат близост с теб???) - Човек постоянно излъчва феромони, които привличат хората около него, най-вече от срещуположния пол. Ако си правил секс скоро, си личи. Самото държание е по-различно от това, на другите. Познава се винаги. И не, не е случайност, че, когато си хванеш гадже, всички искат да са с теб. Симптомът се нарича "след дъжд качулка".

Цитирай Първоначално написано от Aicken
    сексът влияе върху много неща но не и върху растежа на нещо... смисал физическо или пък спирането му
    +1

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не питай тази 'персона' повече за нищо

Цитирай Първоначално написано от stefsi
    Една персона ми беше казала че сексът в ранна възраст спира растежана костите и гърдите, все едно ставаш възрастен нещо подобно.
    Ти лично не намираш ли противоречие в това изречение. Спират ти растежа на костите и гърдите, пък ставаш възрастен
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Град
    София
    не е нужно да си лекар за да знаеш че това е абсурдно

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Ufff
    не е нужно да си лекар за да знаеш че това е абсурдно
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Едва ли сте някви лекари, но интересувам се дали Сексът/задоволяване стимулира хормони които променят тялото/менструацията/метаболизъм/мозъчна дейност?????
    Възможно ли е правенето на секс да предизвиква по обилно кръвотечение/болки по време на менструация... Въобще дали сексът влияе на цялата ни същност, не може да няма ефект...
    ( Не е ли случайност че точно когато си хванеш гадже изведнъж започват всички да искат близост с теб???)

Това са научни факти и ми е интересно дали са възможни... Вашето мнение??
    *в темата според мен само това в червеното е вярно :]
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Дма, влияе. След усилено практикуване ставаш Лемуриец

П.П.: Дано някой схване
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

мисля че на менструацията може да помогне като я облекчи , но за растежа глупости

Голям фен Аватара на scyLLa
    Сексът с мяярка е много полезен и укрепва супер много имунната система, НО ако се прекалява дори я прави по слаба и по уязвима на болести
    Както са казали древните гърци "Παν μέτρον άριστον" -всичко с мярка
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Ем при мен оказа влияние на менструацията,започна да ме боли много,а преди това не ме болеше изобщо

Град
    Асеновград
    Цитирай Първоначално написано от LiSicHkAa
    Цитирай Първоначално написано от Aicken
    +1
    Снимката ме , кефи ...

относно темата , чувал съм че влияе добре за човешкото тяло = за стреста и т.н.
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Град
    Асеновград, България
    Глупости... По никакъв начин не може да ти спре развитието.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    София

Една персона ми беше казала че сексът в ранна възраст спира растежа на костите , все едно ставаш възрастен нещо подобно.
    Така става при кучетата, за хората не знам

Град
    Чаfдар Етрополе
    пълни глупости

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си