- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- игра на английски думи (vol.2)
round - кръг
diarrhoea - диария :<
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
hope - надеждаПървоначално написано от mimenceto666
earing-обица
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
grace - грация
yesterday - вчера
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
down
yield - "доход" ли означаваше ?
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
^^ да доход, печалба![]()
neck - врат
ear-ушо![]()
reconsecrate - *не знам как се казва на български* така се казва като се отваря църква повторно, например след ремонт или изграждане наново...![]()
^ реставрация ?![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
elf- елф