.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Как да постигна такава коса?

Здравейте,мацки Нуждая се от вашия съвет.
    Имам хубава дълга коса Плозвам редовно маски (сега е една от ейвън),ползвам хининова вода.Обаче нещо не изглежда по начина,по който ми се иска Станала е някаква суха в краищата,по-суха от нормалното за мен.Не я боядисвам,не ползвам преси или стилизиращи продукти,сешоар също.Как бих могла да накарам косата ми да изглежда така:
    http://www.youtube.com/watch?v=s3V1SIGv0F4
    http://www.youtube.com/watch?v=MuMA5JPR8R8&feature=fvw
    да е така блестяща и пълна с живот!
    Благодаря ви предварително

Че е блестяща блестяща е, но според мен никога момичета с коси до гъза не са били изпълнени с живот...а изпълнени с лош вкус, но това не е отговор

Всъщност..адекватен отговор освен недей да си третираш косата много с шампоани маски и др...не се сещам
    Щастието на човека е в малките събития..!

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз много искам моята да изглежда така,мажи краищата с кокосово масло
    наистина помага
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Пострижи я в краищата.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    ^+
    Аз постигах подобен ефект по-странен начин,но вече не го правя...Значи след като се изкъпех(ползвах шампоан и маска)изчаквах косата ми да да изсухне.След това и слагах много,ама много кристали за коса..Толкова много,че изглеждаше все едно има олио.След това се изправях на 210 градуса(преса) и ставаше перфектно!Много много мека коса,ужасно лесна за разресване(дори нямаше нужда да се реша,косата просто не се заплита)бляскава и ухаеща на живот..И въпреки уж предпазващото действие на кристалите,косата ми се изтощава и затова вече не се правя така...Ако сложиш само кристали в краищата(и по дължина,но далеч от корените) ще стане по-жизнена и няма да изглежда суха..но трябва да ги сложиш на влажна коса,за да няма ефект "олио"..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    наистина помага
    от къде мога да си го набавя и колко струва?

Град
    Карлово
    От аптеките кокосово масло на Икаров аз си го взех за 2.50

От аптеките кокосово масло на Икаров аз си го взех за 2.50
    а вместо кокосово масло може ли бадемово?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Град
    Карлово
    Използвам ги и двете,но кокосовото предава блясък и понякога преди пресата си мажа с него връхчетата и намям проблем с цъфтежа или да са ми сухи

Град
    София
    Използвам ги и двете,но кокосовото предава блясък и понякога преди пресата си мажа с него връхчетата и намям проблем с цъфтежа или да са ми сухи
    много ти благодаря за този съвет От няколко седмици забелязах,че краищата са ми станали много сухи и дано с кокосовото масло да се справя с това

Фен
    Град
    Plovdiv
    наистина помага
    +1

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    В коментарите я питат как и тя казва,че ползва продукти на Pantene.Използва и продуктите на Sunsilk и Garnier Fructis
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    [На Метри От Земята]
    слагай и перли за коса.... помагат, косата става мнооого гладка
    Просто аз

Какви са тези перли за коса? Кажете нещо повече за тях

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    Че е блестяща блестяща е, но според мен никога момичета с коси до гъза не са били изпълнени с живот...а изпълнени с лош вкус, но това не е отговор

Всъщност..адекватен отговор освен недей да си третираш косата много с шампоани маски и др...не се сещам
    Мога да дам точен пример с потребителка от форума (Pedigree) с невероятно дълга коса , която е винаги бляскава.

Цитирай Първоначално написано от Ag

Мога да дам точен пример с потребителка от форума (Pedigree) с невероятно дълга коса , която е винаги бляскава.
    Дааааа, влюююююбена съм в косатааааа й. егати яката
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Snuffles
    Цитирай Първоначално написано от Ag

Дааааа, влюююююбена съм в косатааааа й. егати яката

То си е до това каква ти е косата по принцип.Разбира се трябва да я поддържаш... По принцип на мене всички ми се възхищават на косата (не че е нещо особено поне според мен).Дълга ми е до кръста и си има блясък,гъста ми е (даже прекалено гъста) и се учудвам как след това,на което я подлагам още е такава.Боядисвала съм се около 15 пъти, първо бях руса,сега съм черна.Не минава ден без да си я правя с пресата и тн.Не полагам някакви особени грижи,а такива каквито всички полагат.Естествено слагам маски и такива глупости... Но наистина мисля,че трудно може да постигнеш това,което искаш ако не ти е такава косата по принцип.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си