.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    ми самите очила не, ако момчето е с очила и ми харесва, нямам нищо против
    и съм съгласна с някои от по- горните мнения, наистина има хора, на които много повече им отива да са с очила отколкото без
    +1
    If you were born an original, don't die as a copy !!

До сега не съм виждала момче с очила,което да ми хареса,но то си зависи и от момчето.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    Цитирай Първоначално написано от pinki
    Зависи от момчето защо пък да не ме възбуди?! Очилата все пак не са нещо отблъскващо, а на някой им стои мн секси
    зависи от момчето,зависи от цайсите има и яки пичове с цайси айде да не си кривим душите

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    ДА,ДА,ДА,ДА,ДА,ДА,ДАААА
    Безумно много
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

ами зависи от момчето и от очилата, ако са от времето на баба ми едва ли ще ми хареса
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker

ако е някой зубар с акне не ама ако е секси и цайсите са му най-малкия проблем определено да

Голям фен Аватара на GerYy
    moq priqtel e s ochila. Na men si mi haresva i s tqx i bez tqx..(poprincip gi maha samo kato se kupe i kato spi) i dori dvete mu ochi sa razlichni (ednoto e kafqvo,a drygoto zelenikavo)
    http://prikachi.com/files/1001148U.jpg

Град
    на плажа =)
    Много харесвам момчета с очила... естествено ако е някъв дебил - не, но съм забелязала,че има такива които с очила са сладури, а без очила не... така, че ...

Цитирай Първоначално написано от GerYy
    dvete mu ochi sa razlichni (ednoto e kafqvo,a drygoto zelenikavo)

Град
    ВаРнАаАа
    Не знам за момче с очила,но момиче с очила е страшно секси стига да не са кат на прабаба ми диоптрите

абе ако е секси очилата не ми пречат

ами да изглеждат доста по интелигентни ама зависи и от самата му вънщност като цяло щото да речем ако е някоу уруфляк и с 3 чифта цайси да е оак няма да ми хареса
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Град
    in your dreams ;p
    Има много симпатични момичета с очила
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Re: Възбуждат ли ви ........

Цитирай Първоначално написано от youloveme
    Възбуждат ли ви момчета с очила
    Според повечето като си с цаиси изглеждаш интелигентно ама то зависи и от цаисите според мен няма голям ефект с или без

момичета с очила

ако момчето има здраво стегнато тяло,красива усмивка и мил харакет-ще е идеалния Мъж

какво трябва да значи да ме възбужда ?! ..нямам нищо против да е с очила, но не мисля, че ще ме възбуди.. ;/
    МРАЗИМ ЧАЛГАРИ С НАРИСУВАНИ ВЕЖДИ И ДЪРТИ СЕЛСКИ ПЕДЕРУГИ

много ме кефят момичета с очила просто....

Зависи от момчето,както казаха преди мене...
    Някои са много секси с очилца

Град
    Peshtera
    Привет на целия форум!
    Мен страшно много ме възбужда комбинацията розово с черно(за бельо става въпрос)

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от casualmaniac
    Привет на целия форум!
    Мен страшно много ме възбужда комбинацията розово с черно(за бельо става въпрос)

Град
    in your dreams ;p
    Цитирай Първоначално написано от casualmaniac
    Привет на целия форум!
    Т'ва кво общо има ?
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Супер фен
    Град
    Венера
    Всичко дет'се движи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си