- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сешоар за изправяне
Момичета, препоръчайте ми сешоар за изправяне. Фризьорите изправят с такива. Ефекта е дълготраен и искам да си взема такъв.![]()
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
Няма сешоар за изправяне. По-скоро имат специални приставки, и по-точно кръгла четка, с която косата се изправя.
моя е на braun и си ми харесва има и дифузер,ама не изправя като преса определено...Първоначално написано от elitoinlove
Ти и същия като на фризьорката да имаш няма да постигнеш такъв ефект!Тя гоправи всеки ден по няколко пъти и е професионалистка,но в домашни условия е съвсем различно.Когато тя те изправя изглежда много лесно и бързо,но опиташ ли ти...![]()
Не са ли нещо такова сешоарите за изправяне?
http://www.makeuppro-online.com/pictures/1179_big.jpg
баси странната приставка,иначе не съм сигурна,ама мен фризиорката ме изправя с обикновена приставка,ама пак не става много права косата ми,явно си зависи и от косъма нзмПървоначално написано от cherrypezz
![]()
благодаря ви за инфото. май ще си взема преса
Ако не си част от решението, бъди част от проблема!
Фризьорките изправят с професионални сешоари .. Но дори да не е професионален ,просто трябва да е по - мощен.Те бече новите всички си имат дифузер и една такажа по тънка приставка,която се върти - тя е точно за изправяне![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Според мен няма смисъл да си купуваш такъв сешоар.
1-во доста трудно ще постигнеш ефекта, с този на фризьорката
ии 2-ро не изправят много добре.. или поне при мен не става![]()
Може въпросът да е тъп, ама така и не съм сигурна-това ли е дифузер?
И не е ли за къдрене? Не съм много наясно с тези неща, но така съм чела.
ами да това е дифузер,то си има различни за къдрене и за обем,ама не че има кой знае какъв вфект,ако преди това не се намацаш със 1001 продукта,иначе ефекта става като разплетена кошница,ама яко еПървоначално написано от damdam
то вече повечето хубави сешоари си имат такава и обикновена или няколко приставки
![]()
Влизаш в един магазин и като се изцепиш, че искаш "сешоар за изправяне" ще си умрат от смях!!!
Такъв вид сешоар няма!!! В салоните използват сешоари със степени на силата на въздуха (слабо/средно/силно0 и регулация на различна температура (хладно/топло/горещо). Моя сешоар е по - голям с 3 степени на силата и 3 температури на въздуха.
изправянето със сешоар става със сешоар и четка. По - хубав сешоар, по - мощен с пове4е опции и ако си със сръчни ръце... мисля, че ще успееш да се изправиш!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Ще се научи.Първоначално написано от myHeartIsOnlyForYou
![]()
Такъв сешоар може да си поръчаш по Интернет или да потърсиш в Техномаркет.
Да тази приставка е дифузер и е за начупване, чак хубаво къдрене не се получава, но сигурно зависи от косатаПървоначално написано от damdam
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
всеки сешоар се продава с две приставки-дифузер и нещото,с което изправят фризьорките.няма специален сешоар ли няк'ва по-велика приставка-има техника и опит от страна на фризьорите![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Вземи си професионален от салон или отиди в Техномаркет примерно.Аз от там си взех един за сто и няколко лева,който е за изправяне,има си много хубави приставки(2 са , все за изправяне,но с различна дебелина за струята от въздух).Ефекта наистина е дълготраен.При мен си седи изправена до следващото миене на косата, а аз принципно съм с къдрава.Въпроса е да знаесх как да боравиш с четката и сешоара.
Първоначално написано от j_adore2
Напротив.
Аз имам два сешоара,единия е 50 лева,другия е 17 от пазара.От този за 17 съм много по-доволна,едно малко такова лекичко,иначе онези за много тежки.
Аз лично повече се харесвам с изправена коса със сешоар,не с преса.Става по-бавно,но ефекта ми по-харесва.
Иначе колкото по-тънко е това отпред на сешоара,толкова по-добре![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
И кое напротив,че с по - евтиния става по - добре .. Еми може да е по силен или пък другия да е боклукПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
може ли да ми кажеш модела и маркатаПървоначално написано от moon_flower
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от j_adore2
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Remington, не знам дали това е модела,но единственото ,което пише после е PRO IONICmoon_flower написа:
Вземи си професионален от салон или отиди в Техномаркет примерно.Аз от там си взех един за сто и няколко лева,който е за изправяне,има си много хубави приставки(2 са , все за изправяне,но с различна дебелина за струята от въздух).Ефекта наистина е дълготраен.При мен си седи изправена до следващото миене на косата, а аз принципно съм с къдрава. Въпроса е да знаесх как да боравиш с четката и сешоара.
може ли да ми кажеш модела и марката![]()
Аз от доста време се изправям,но с преса.Опитвала съм се със сешоар,ама ефект почти никакъв.Може и да зависи от човека,незнам,ама аз поне още не съм му хванала цаката.