.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Едно Въпросче за Дръжките

значи момче съм на 15 и за около 2 месеца свалих около 10 кили от 86 станах 75 и сега имам малук корем и са ми останали дръжки :Д
    и та въпр0са ми е ако ходя на фитнес шото искам да се стегна и те ли ще си стоят или ще се прежърнат в мускули
    малко тъп въпр0с но ми е интересно

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София

Re: Едно Въпросче за Дръжките

Цитирай Първоначално написано от 4erniqsnqg
    значи момче съм на 15 и за около 2 месеца свалих около 10 кили от 86 станах 75 и сега имам малук корем и са ми останали дръжки :Д
    и та въпр0са ми е ако ходя на фитнес шото искам да се стегна и те ли ще си стоят или ще се прежърнат в мускули
    малко тъп въпр0с но ми е интересно
    Аз ти препоръчвам да скачаш на въже - аз така стопих моите,без много усилия и за кратко време

Град
    София
    Много ще ми е интересно да видя как 5 килограма сланина ще се превърнат в мускули с фитнес. Това няма как да стане. Скачай на въже и върти обръч.
    In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...

Не че има връзка или за подигравка или нещо от сорта,но колко си висок а иначе и аз така като теб имам малко дръжки и леко коремче,но мисля,че с бягане,въже, малко ограничения на сладкото и тестеното и малко коремни преси всичко ще е ок

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Не че има връзка или за подиграфка или нещо от сорта,но колко си висока а иначе и аз така като теб им ам малко дръжки и леко коремче,но мисля,че с бягане,въже, малко ограничения на сладкото и тестеното и малко коремни преси всичко ще е ок
    [/quote]

Момче е
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Eм според мен си си добре ,но може да направиш и плочки де

във фитнеса има уреди които са това за това попитай някой да те насочи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си