- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- заключете тамата :)
Народа го е казал и аз не веднъж съм го казвал:
"Пyтka се отваря с kyр не с пръст!!!"
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
поредния тъп въпрос..
абе кви пръсти..зимаш един чадър..пъхаш си го и го отваряш вътре...
Какво му е на въпроса? Авторът пита нещо и едва ли има нужда от отговори като твоите.. по темата: с пръстчеПървоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
Първоначално написано от Sevgincho
![]()
![]()
Еми с кур как с кво ..![]()
Ами на мене ми вкара пениса си..с пръсти някак си..брррр не ме привлича!
Е така,като почнете с детинщините си, много се нервяПървоначално написано от krasivia
Мноо ясно.Се едно ние момчетата да си купиме изкуствена ***** и после да казваме на приятелите,аааа не съм девствен бе как!Първоначално написано от THeCheRry
![]()
+1Първоначално написано от vampirekiss
Тези истории с пръстите са пълни лигавщини...![]()
Koga7o h0ra7a spra7 da m3 mrazq7 i da mi zavijda7, 7ogava v3ch3 o7 m3n nish7o n3 s7ava!
ахяхяхяхяхяхяхя (у)Първоначално написано от spenZo
R.I.P.M.J. [hh]
Какво веднага се заяждате? Комплексари прости.... Вие умните газари всичко знаете или сте изчели целия гугъл.
По темата: С пръст и след това с половия акт.
АМА ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ БЕЕЕ ?!?!?!?! КАЖЕТЕ НА МОМИЧЕТО С ПРЪСТ ИЛИ С ПЕНИС И СТИГА ТОЛКОВА КАКВО СЕ ОБЯСНЯВАТЕ .. НАЛИ ФОРУМА Е ЗА ТАКИВА ВЪПРОСТИ ..Първоначално написано от goon
А по темата сега .. Аз съм момче и няма как да ти кажа но по добре според мен е с пенис .. : )
какво ще отваряте косерви ли? Ако не беше "отворена" откъде щеше да пикаеш?? ако щеш и два домата си вкарай пак няма да ти се разкъса химена напълно...
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!