- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път???????(за момичета)
Здравейте.най-вероятно темата се повтаря,но търсих и ненамерих такава.Въпросът ми е когато момичето прави секс за 1 път дали много го боли.А и когато ципата се скъса дали тече много кръв и дали боли много.Най-вероятно на този въпрос сте отговаряли стотици пъти но.....
П.П:не искам отговоори от сорта,,еми пробвай и ще разбереш,, защото съм ПРЕКАЛЕНО малка!!!![]()
ем като си малка не се занимавай с неща за големи![]()
ахам, освен това поне не лъжи,че не си намерила такава тема, тя всяка 2-ра тема е за товаПървоначално написано от zesoares
![]()
Попринцип тече много,но при всички момичета е различно.Дали боли, при някои момичета изобщо НЕ се усеща...при други болката е непоносима....С риск да се повторя, както всички ще кажат,при всяко момиче е различно.
Изгледай Тексаско клане и ще разбереш какво еПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
![]()
Шегувам се, зависи индивидуално от всяко момиче, от степента на възбуда, еластичността на химена и така нататък, не ми се обяснява подробно
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Първоначално написано от Ilikeliljon
Тексаско клане вика
++Първоначално написано от therichbitch
![]()
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Едни и същи теми се повтарят и получават един и същи отговор ...![]()
![]()
![]()
Got me feeling like extaZy...
да, при всяко момиче е различно...
а възможно ли е момчето да НЕ разбере, че момичето е девствено?
щото при мен ако не му бях казала нямаше как..![]()
просто ми е интересно![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
дали ще тече кръв зависи от огранизма ти.. а дали ще те боли зависи от тва колко си овлажнена.. и колко ще си тясна![]()
момиче.. рови се в нета.. има стотици.. статии за такива неща които те вулнуват не прибързвай.. ако си малка.. (12-14) не го прави .. колкото повече се пазиш толкоз по добречети повече
![]()
omg obqsnete na momi4eto kato iska da znae .. eto edin 4ovek koito iska sexualno da se obrazova a vie mu otkazvate ... posle kato napishe tema ot sorta na "mnogo me bolq i mi te4e6e krav parviq pat ... 6to taka ??? " viq se vazmu6tavate 4e ne se e obrazovalaПървоначално написано от zesoares
![]()
рофл.. секс ин дъ морнинг уил невър би боринг, невър, невър, ю ноу ;д
принципно не е задължително да има кръв, много от момичетата са с по-еластични ципи и не се усеща и няма, други ( като мен за съжаление) си изтрайват и болката, която не е чак толкова силна че да умреш ше потърпиш малко ако е такъв случея и следващите пъти ще ти е кеф, но всяко нещо си има цена нали така, а за кръвта като количество не е много при мен беше умерено количество както в началото на първия ден на цикъла ( поне моя) сега всяко момиче и всеки организъм си е строго индивидуален, колкото до това дали си малка или не ти си преценяваш, от това нещо не се умира, но ако не внимаваш други неща могат да се случат, а ако не се чувстваш подготвена или мислиш че не е правилният човек просто поизчакай всяко нещо с времето си, не ти трябват прибързани решения , за които после да съжаляваш
дано да съм ти помогнала поне малком
миличка боли доста но ако приятелят ти е нежен ще е по добре,но когато те заболи много не се отказвай докато не стане а доколкото кръвта не е много няколко капки са (поне при мен беше така затова не пишете не е вярно) успех :р
При мен болеше повече 2 и 3 път в сравнение с 1ия..Кръв нямаше![]()
Хиляди пъти една и съща тема..![]()
Зависи.. При всеки е различно.. По принцип при повечето боли и има кръв (лично при мен нямаше)..
Важно е да отбележа, че боли не само първия път, а общо взето първите пъти..
Не си намерила друга такава тема????![]()
Ми то всяка втора е такава!![]()
Ес- и -екс ин дъ морнинг...Първоначално написано от oasis
Та по темата за супорнайсехиляден път - при всяко момиче е различно, но лично аз смятам, че колкото по-малко се шашкаш толкова по-гладко ще мине
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
+1Първоначално написано от DesTin3d
Първият път обикновенно много боли,е има и изключения,при които никаква болка не се усеща.Кръв има винаги и то много.То боли първите няколко пъти обикновеннo.
Не боли толкова много.
Тече МАЛКО кръв.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Първоначално написано от Jingles
![]()
zaKw0 pak da Ne g0 pRawI kaTo0 b0li 6a b0li p1rwite 1,2 d0 maXimym 3tiq p1t slet twa...... we4ee ne se yse6ta mN mN
![]()
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)