- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми ме насилва да не се бръсна !!!
Първоначално написано от ubuntureload
АХХАХАХХАХАХХА![]()
![]()
![]()
Не знам,аз откакто водя секскуален живот,особено когато ще се виждам с приятеля ми гледам да съм идеално гладка.Той така предпочита,както и аз.Чувствам се по-комфортно.Иначе ако имах същия проблем-бих допуснала да имам някакви косъмчета,само за да му е по-приятно,но не някаква джунгла.Дайте са тука за да сме естествени да хоиме космати сичките,да не се поглеждаме в огледалото и да излизаме както сме станали.Айде моля ви се,като тръгнете да я лижете и некви косми ви влизат в устата много ли ще ви е по-приятно,че била естествена?
Хм... Честно да си кажа, тоя просто отлагаСмисъл, на Обикновен мъж ( с главно О, не съм неграмотен
) би треало да иска гладка, а не ... космата?! Тоя просто не иска да те е*е според мене
![]()
А ти отдолу руса ли сиПървоначално написано от galenata
![]()
![]()
![]()
![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Е, вие пък, не бил нормален..
Не са малко мъжете, които харесват окосмени триъгълници, просто не се подвизават в тийн форуми, то е ясно (;
Приятелят ти едва ли говори за небръснене ала "мата космата", просто иска да имаш косми там, може би къси
Наистина би изглеждало една идея по-женствено.. Поровичкайте се малко във форуми за по-големи хора и ще видите че не са никак малко тия, които искат момичетата им да имат някакво окосмение или поне бразилска лента.
Дори съм срещала доста лоши отизиви за гладкото избръсване.. примерно - "Така ми прилича на 6 годишно момиченце" <- ето това изречение съм го запомнила кристално ясно, щото съм го чела някъде.И то не само в нета, ами и по списания, в анкети и т.н.
Не пропагандирам да се оставиш 'непроходима' от гъсти косми, просто си пусни някакви къси, задоволи го момчето.
И най-вече - не е ненормален.. просто си има вкус (:
пп. На мен лично бразилската лента ми е 15 пъти по-гнусна отколкото целия триъгълник да е леко окосмен.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
А ! Чакай да те попитам ... веждите влизат ли в интимното окосмяване ? Питам защото много момичета напоследък са без вежди т.е. имат си ама ги оскубват до косъм и после ги рисуват и се молят да не завалиПървоначално написано от galenata
![]()
Само питам![]()
ЛЕлеЕее тоя е извратен беееСКЪСАЙ С НЕГО или по - хубаво се бръсни и не го слушай
![]()
pfXA
На мен не ми пука.
На него му пука.
На теб ти пука.
Стой си космата.
Може да е зоофил.
Амии не,шарена съмПървоначално написано от IRule
![]()
![]()
Относно веждите и интимното окосмяване-всеки си избира.Не мога да допусна да съм с тъмни дебели вежди и руса коса.За това просто си ги правя по-тънки,плюс това така ми отива повече.Не съм ги рисувала и не бих го направила
![]()
Аз съм виждал руси с черни вежди, ама по друго разбрах че не са естествени блондинки![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
аз бях чела в нета че в някои щатове е забранена кола маската на интимните места така наречената "бразилска кола маска"Първоначално написано от Ilikeliljon
![]()
доколкото за момчето наистина поговори с него и разбери защо това му е наприятно ако си гледала sex& city гаджето на Саманата-Смит също харесваше космарлака и тя се остави![]()
To че има-има,но тва не означава,че е красиво.Първоначално написано от IRule
![]()
твоят приятел не е добре,запръв път чувам момче да не иска гаджето му да се бръсне
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()