.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Купи си перука за пyтka

АХХАХАХХАХАХХА

Не знам,аз откакто водя секскуален живот,особено когато ще се виждам с приятеля ми гледам да съм идеално гладка.Той така предпочита,както и аз.Чувствам се по-комфортно.Иначе ако имах същия проблем-бих допуснала да имам някакви косъмчета,само за да му е по-приятно,но не някаква джунгла. Дайте са тука за да сме естествени да хоиме космати сичките,да не се поглеждаме в огледалото и да излизаме както сме станали.Айде моля ви се,като тръгнете да я лижете и некви косми ви влизат в устата много ли ще ви е по-приятно,че била естествена?

Хм... Честно да си кажа, тоя просто отлага Смисъл, на Обикновен мъж ( с главно О, не съм неграмотен ) би треало да иска гладка, а не ... космата?! Тоя просто не иска да те е*е според мене

Цитирай Първоначално написано от galenata
    Не знам,аз откакто водя секскуален живот,особено когато ще се виждам с приятеля ми гледам да съм идеално гладка.Той така предпочита,както и аз.Чувствам се по-комфортно.Иначе ако имах същия проблем-бих допуснала да имам някакви косъмчета,само за да му е по-приятно,но не някаква джунгла. Дайте са тука за да сме естествени да хоиме космати сичките,да не се поглеждаме в огледалото и да излизаме както сме станали.Айде моля ви се,като тръгнете да я лижете и некви косми ви влизат в устата много ли ще ви е по-приятно,че била естествена?
    А ти отдолу руса ли си
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Супер фен Аватара на brokeninside13
    тва е ГАДНО.

Е, вие пък, не бил нормален..
    Не са малко мъжете, които харесват окосмени триъгълници, просто не се подвизават в тийн форуми, то е ясно (;

Приятелят ти едва ли говори за небръснене ала "мата космата", просто иска да имаш косми там, може би къси
    Наистина би изглеждало една идея по-женствено.. Поровичкайте се малко във форуми за по-големи хора и ще видите че не са никак малко тия, които искат момичетата им да имат някакво окосмение или поне бразилска лента.
    Дори съм срещала доста лоши отизиви за гладкото избръсване.. примерно - "Така ми прилича на 6 годишно момиченце" <- ето това изречение съм го запомнила кристално ясно, щото съм го чела някъде. И то не само в нета, ами и по списания, в анкети и т.н.

Не пропагандирам да се оставиш 'непроходима' от гъсти косми, просто си пусни някакви къси, задоволи го момчето.
    И най-вече - не е ненормален.. просто си има вкус (:

пп. На мен лично бразилската лента ми е 15 пъти по-гнусна отколкото целия триъгълник да е леко окосмен.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    А ! Чакай да те попитам ... веждите влизат ли в интимното окосмяване ? Питам защото много момичета напоследък са без вежди т.е. имат си ама ги оскубват до косъм и после ги рисуват и се молят да не завали
    Само питам

ЛЕлеЕее тоя е извратен беее СКЪСАЙ С НЕГО или по - хубаво се бръсни и не го слушай
    pfXA

На мен не ми пука.
    На него му пука.
    На теб ти пука.
    Стой си космата.
    Може да е зоофил.

Цитирай Първоначално написано от IRule
    А ти отдолу руса ли си
    Амии не,шарена съм
    Относно веждите и интимното окосмяване-всеки си избира.Не мога да допусна да съм с тъмни дебели вежди и руса коса. За това просто си ги правя по-тънки,плюс това така ми отива повече.Не съм ги рисувала и не бих го направила

Аз съм виждал руси с черни вежди, ама по друго разбрах че не са естествени блондинки
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Изчетох какви ли не глупости, пещерняци, храсталаци, джунгли, дрън-дрън Според мен това дали ще е окосмена (независимо дали ще е някаква интимна прическа или по-свободно) не е кой знае какъв проблем само да не е чрез изнудване (това го повтарям за втори път). Някои писаха не издържали, егати работата, колко много се е вкоренила тази практика. Само ще ви кажа, че преди 1989, ако българин е видил българка, която е обръсната е тръгвало мисленето "бръсната като туркиня". А сега мили момичета замислете се откъде идва тази мода, защото не е от Америка. Вижда се, че те не са чак толкова "за" за бръсненето, дори и за мъжете.
    аз бях чела в нета че в някои щатове е забранена кола маската на интимните места така наречената "бразилска кола маска"
    доколкото за момчето наистина поговори с него и разбери защо това му е наприятно ако си гледала sex& city гаджето на Саманата-Смит също харесваше космарлака и тя се остави

Цитирай Първоначално написано от IRule
    Аз съм виждал руси с черни вежди, ама по друго разбрах че не са естествени блондинки
    To че има-има,но тва не означава,че е красиво.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    твоят приятел не е добре,запръв път чувам момче да не иска гаджето му да се бръсне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си