- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ме сърбят тестисите ?
banqaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
oyyyyy sorry ama umirashПървоначално написано от neznaq
tfa e mn opasna bolest i e nelechima ako te zasarbqt testisite naprawo se samubii shtoto inache she e machitelna smurt
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Като начало пробвай да се изкъпеш. Ако не помага ги махай ако не с крем депилатор, то поне с бикче и пяна за бръснене - не само със сапун(или душ гел - сапунът изсушава кожата и оже да предизвика лющене, ако ти е по-чувствителна).
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Еми изчакай да мине известно време.. все пак си ги бръснал. А за кожичките.. не знам може да имаш пърхот на топките![]()
може да те сърби ,защото имап гъбички...чакай да видиш дали ще ти мине и ги мажи още със крем здраве.. от едно мазане няма да се оправиш
![]()
От бръсненето е нормално да те сърбят..
Ако пък не си се къпал - изкъпи се ве мен..
Ами замисли се малко бе пичИзползвал ли си одеколон/Къпал ли си се, нещо от тоя сорт! А иначе ... заглавието щеше да е много по-звучно ако го беше кръстил "Защо ме сърбят ташаците?"
![]()
![]()
![]()
сапун- 50 стотинки... вода-има в банята... да не те сърбят ташаците- безценно! (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Първоначално написано от Hurtmore
![]()
Като не се къпеш - така се получава!
+1Първоначално написано от Made_of_Pain
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Ми и мен ме сърбяха като ги обраснах за first time , ма нищо сега сам на 20 и не ме сърбят щото ги бръсна от 3 години !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От това е.
Другия път не се бръсни на контра, а настрани![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Дамм .. аз колко съм си патил от първия път.. Направо зех самобръсначката и ударих контрата . Верно после беше гладко като бебешко дупе ама после така сърбешееее
![]()
Като вземете да се правите на интересни 90% пишещите тук...жалки сте.Стадо офце - един да покаже чувството си за "хумор" и още 50 маймуни зад него...
До автора:
така ще е 1-2 дни (то сигурно вече ти е минало),тъй като космите поникват. Ако използваш сапун използвай САМО с неутрално Ph,но по-хубу не пипай. Лющените работи са мъртви епителни клетки,с една дума - кир.
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Сигурно не си ги мил скоро, знам ли не съм ти ги виждала, че да дам компетентно мнение![]()
Почесвай са вебтл, да не те е ръфнало нещо ? земи се огледай
![]()
XAAXAXXxaaxXAAXaxxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Е не не е от бръсненето... сигурно има пълнолуние !![]()
долавям липса на лична хигиена...![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Щото трябва да си ги начешеш някъде ..![]()
![]()
![]()
Къпеш ли се?!?Първоначално написано от neznaq
![]()
![]()
може да имаш някви болести..ам гъбички ала бала...отиди на андрологпитай приятелката ти дяли има някви проблеми...може от нея да си хванал нещо
![]()
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
ми или се мии по често....или ходи без гащи или се бръсни по рядко
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along