.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс

Много тъп случай! (за момчета)

Hi. Абе момчета да ви се е случвало, понякога когато правите секс (с красиво и супер готино момиче), докато го правите да ви спадне пат.ата???
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Град
    Пловдив
    ааааааааааа стига вееее
    то не беше малък ми е 1000000 теми докато се научите после 100000 за гърдите сега още 10000 теми че не ви става от време на време? елементарна сексуална култура нямате
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Северен полюс
    Не можем да знаем всичко.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: Много тъп случай! (за момчета)

Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    Hi. Абе момчета да ви се е случвало, понякога когато правите секс (с красиво и супер готино момиче), докато го правите да ви спадне пат.ата???
    Да,на всеки му се е случвало....Ебаси,вие какво си мислите-че като правите секс винаги ще сте машини и богове в леглото?!Еми не става така всеки път,сори....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

То и да ми е паднала и да не ми е паднала, се едно... Като е малка колкото бълха...

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Северен полюс
    ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТЕМАТА

Повече от фен Аватара на YourPoison
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ааааааааааа стига вееее
    то не беше малък ми е 1000000 теми докато се научите после 100000 за гърдите сега още 10000 теми че не ви става от време на време? елементарна сексуална култура нямате
    подкрепям ..

Тази тема е насочена към мъжката аудитория, няма нужда момичетата да мрънкат в нея! Имате си цял раздел, моля!

-=-

Пич, на всеки се случва или ще се случи. Има много фактори.
    Стрес, напрежение, физическа или психическа умора и прочие.
    Като съм в супер настроение и тонус мога да си сексам цял ден и нощ, ама понякога ако от работа съм мега натоварен отвсякъде пърявото правило не важи.
    Но това трябва да са някакви съвсем единични бройки
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    Не можем да знаем всичко.
    има една важна тема със заглавие "Обща сексуална култура" !!! И всяко пишлеме преди да влезне в раздела "секс" трябва да я прочете...ама мързел по лесно да псунем тема нали?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Супер фен
    ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ТЕМАТА
    заключ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си