- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с приятеля ми?
И така.. кво се случва в моя живот.. 2:30.. през ноща бившия ми с настоящия ми приятел са в една дискотека..(аз не съм там ,че нещо ми е зле) обажда ми се гаджето ми и ми вика тоз тука сега ще го пребия ще му кажа аз дали ще ми строши мерцедеса(ъхааааа преди време бившия разправяше че ще му троши колата и него.. нищо не направи само думи)сега леко пийналото ми гадже иска да пребие бившия и знам ,че ако му посегне наистина ще го набие мн яко..
А не искам момчетата да се бият заради мен и се опитвам да му обясня на гаджето ми по телефона ама то с пийнал човек на глава не може да се излезне..
Мнения може и да не пишете просто исках да споделя с някой.. а и стана малко объркано.. защото в момента аз съм объкрана и много притеснена![]()
Ами опитай се да го разубедиш някакси ...![]()
Може и да те послуша...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
с бившия не си говоря..Първоначално написано от KiSsMyAsS
сегашния как ли не се опитах да поговоря с него..
аз да ида да ги оправям.. не мога да карам кола а и дискотеката е бая далечко
![]()
гаджето ми не се налива..нито е пиянца.. но си пийва чат пат в границите на норомалното ( и едва ли има мъж който не пие)Първоначално написано от KiSsMyAsS
Събери ги двамата и си поговорете сериозно,но преди това ти се изясни с кой искаш да бъдеш.
Побои,бивши,алкохол,дискот ки,мерцедеси...АПЛОДИСМЕНТ !
В коя чалготека са ?![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Да се бият, какво толкова?
и кво станало ? кои без емблема на 190-ката кои без ръка![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Нека се бият щом им се бие..
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ми може би да се съберете като големи хора и си поговорете.Или пък кажи на сегашния , че даже тоя бившия не можеш да го гледаш и не си заслужава да го бие,че е мизерник и т.н.
П.П. - Ако искаш драсни едно ЛС да ти кажа още идеи ако искаш
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
детски му работи. ще ви мине на всички
Ъхаааа разминало се е само с бутане и някви такива.. на бившия леко му се е стъжноло и е казал айде да не се разправяме.. оправили се някак..
ся всички говорят ,че не можли да ме разделят.. и щели се бият ейй направи ще прибия някой
Щом и теб те избива на бой предлагам да си спретнете Triple Threat MatchПървоначално написано от Rofl4e
How to: http://www.youtube.com/watch?v=u-Q0z6VEDYQ
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
ми мисля че нищо не можеш да направиш приятеля ти просто иска да се направи на голям мъж и затова е цялата работа...
LoVe iS tHe aNsWeR
браво, похвали се че те е*е некъв дето има мерцедес![]()
аз пък имам ауди, можеш да се подмокриш вече и да мислиш за дебелия ми. голям... скоростен лост![]()
ъхаха мога ти кажа че още не е успял да ме наебе ако тва те интПървоначално написано от kypo
+1 аз предлагам на rofl4e, да не се занимава с тия деца...Първоначално написано от hottie
значи мерцедеса не е достатъчно лъскав...Първоначално написано от Rofl4e
гд и аз съм така.. не може да им се налее акъл в главите.. да се бият квот искат да правят :P
Мани мани даже и по новините се говори за това тц тц. ..Първоначално написано от Rofl4e
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Може би е по-добре,ако не се месиш.Остави ги да се оправят по техния си мъжкарски начин и да се свършва.
"Аз съм това,което оцелее от мене."