.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Как да избелим замърсен сребърен ланец?

Правя тази тема за тези който незнаят...значи вчера ми се наложи да избеля моя че беше доста мръсничък така почваме...Зимате си хебена сода или сода бикарбонат(едно и също е) слагате по преценка содата и после слагате ланеца вътре и пълните с вода докато не се покрие ланеца(а не цялата чаша да напълните).Оставяте го 24 часа след като минат часовете изкарвате ланеца зимате една стара четка за зъби която не използвате и почвате да търкате като по време на търкането зимате по малко сода на четката след като прецените че е готово зимате един леко мокър парцал и продължавате да търкате(ама само с парцала с нищо друго) след това измивате хубаво ланеца с водичка изтривате го и ЧЕСТИТО вие имате отново толкова бляскъв ланец(почти същия когато го купихте)...Надявам се да съм помогнал и спамерчетата да си запазят коментарчетата...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз съм чувал с оцет, няма ли да стане също... или то май оцета не беше за сребро...

аз просто го търках със сода и падаше мъничко но ще опитам така за моята верижка , че доста е почерняла

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    аз съм чувал с оцет, няма ли да стане също... или то май оцета не беше за сребро...
    Не с оцет нестава...

И ако искате да се запази така а не да почернее пак не влизайте да се къпите с него не влизайте в басейни в морета и най-вече никога в минерален басейн!!!

смесваш сода и оцет и таркаш става като чисто нова

Цитирай Първоначално написано от Jingles
    паста за зъби,и не го носи че ако те видя неотогварям,много ги мразя тес..
    И кво нещо не разбрах кво мразиш?

Мега фен
    Град
    София
    Аз слагам вода и сода в една купичка и вътре сребърното нещо и оставям да поседи така известно време и после с четчица и става работата

Мил съм сребърна лъжица с паста за зъби и стана идеално.А сребърния ми синджир го бях давал на златар да го почисти, но вероятно пак по подобен начин.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Аз ги пускам на котлона,за 15 мин е идеално и не се занимавам после с парцали,четки и такива щуротии
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Аз слагам вода и сода в една купичка и вътре сребърното нещо и оставям да поседи така известно време и после с четчица и става работата
    Точно това имах предвид с тая тема!

Вари с оцет и жули със сода :Д

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    По-лесно става, като направо сложиш малко сода на едно навлажнено парцалче и като потъркаш 2-5 минутки става идеално!
    "Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."

Град
    Пловдив
    сода
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче