.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Моите фотографии

Здравейте. Падам си по фотография и тук ще поствам мои снимки. Приятно гледане.

me like

Който иска повече снимки, да казва.

Интересно ми е какъв ти е фотоапарата макроса му е страхотен.

Задник съм!

Panasonic DMC-FZ28. Макро - 1 см.

не искам повече такива снимки

Това са просто снимки, но не влизат в изкуството фотография, поне според мен.
    Нищичко не ми казват.
    Някои неща могат къде-къде по-добре да се направят, визирам за насекомите по цветята. /въпреки че това е доста изтъркана идея и не 'говори' кой знае какво... а снимките трябва да 'говорят'.. да 'казват' нещо.. поне според мен не стига само хубаво марко, не знам си какви марки фотоапарати, не знам си какви цветове и т.н./

me don't like
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Как ми се иска поне веднъж да видя стоиностна фотография снимка в тоя форум
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Това са просто снимки, но не влизат в изкуството фотография, поне според мен.
    Нищичко не ми казват.
    Някои неща могат къде-къде по-добре да се направят, визирам за насекомите по цветята. /въпреки че това е доста изтъркана идея и не 'говори' кой знае какво... а снимките трябва да 'говорят'.. да 'казват' нещо.. поне според мен не стига само хубаво марко, не знам си какви марки фотоапарати, не знам си какви цветове и т.н./

me don't like
    Да, точно. Снимките трябва да изразяват чувство, настроение, трябва да ги почувстваме... ;/

Според мен,като за новатор(нали така?!) има и добри попадения.Може би са станали случайно..не знам.Трябва да го чувстваш.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Според мен,като за новатор(нали така?!) има и добри попадения.Може би са станали случайно..не знам.Трябва да го чувстваш.
    Не са случайни...

Айде, айде, не били случайни.
    Я кажи схемата на осветителните тела, с които си снимала (не ми се вярва) количката ''мерцедес''.
    Може да си спестиш по-нататъшните изпразвания на картата си тук.
    Има си тема за снимки, като и там (да, точно така) не прекалявайте със снимките, въпреки, че доста хора го правят с видимо обикновенни снимки.

И още нещо - това не е фотография.
    Не си мислете, че като си вземете фотоапарат и ставате фотографи. Това е един изключителен термин, който трябва да се ползва мноооого внимателно. Даже ми става обидно като ви гледам.
    Всичките обичат фотографията, фотографията им е любимо нещо, ама главата им нииииииииищо не разбира и говорят едни сериозни думи с такава лекота, че чак ми се гади.
    Та така, драги ми Смехурко...

Между другото въпреки критичния ми поглед мисля че тая с лилавите цветя и пеперудката леко почна да ме грабва, както и маргаритката с пчелата, но пак не са върха на чудото. /и не го казвам за да хейтя./
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Осветителни тела - няма такива. На дневна светлина са. След това малко просветляване и готово.

Снимките ти нямат идея. Има някои сполучливи, но липсва концепция, липсва провокация и загадъчност, а за мен една снимка с фотографска стойност трябва да има такова излъчване. Нямам хубав фотоапарат и не съм спец - ни най-малко, но горе-долу му разбирам от естетическа гледна точка. Понякога този ефект може да се придаде и с обработка, стига да изглежда естествено или - ако не - то поне да не се набива много на очи, снимката да е изчистена и неестествената идея да се налага като нова реалност, като личния свят на твореца. В крайна сметка, щом те зарибява, снимай си и прогресирай

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Първите ме радват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си