.
Затворена тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 139
    Разбирам,че проблемът е сериозен,но погледни го от добрата страна - другият път ще е по лесно .

и ти ходиш с такъв човек ???

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Не мога да те разбера за какво си пуснала тая тема.Да се изфукаш,че на приятеля ти е 18-19см/странно ми е с линийка ли праите секс/,да се похвалиш,че са те изчукали отзад/което както разбирам е било и добре и зле за тебе/ или пък си някакво момченце чекиджия ,което няма какво да прави и решило да се погабарка с нас тук в тийнпроблем.Ако историята е истинска/в което се съмнявам/ ти какво очакваш от нас да дойдем да го набием и да го наебeм ли?
    Вива канари...!!

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    За пореден път се убеждавам че е крайно време да стана модератор.....
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Боже мой какъв е тоя бе веднага го зарязвай!!! На мига!!! Бягай много далеч от такива типове! Той в оригинал си те е изнасилил...

И аз смятам така или пък намери някой навитак да му го върне по същия начин ако ме разбираш
    +++++++++++

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Оф супер гадно е.. ;(

Цитирай Първоначално написано от b0nBon4e
    Значи аз и гаджето ми правихме секс.Първо немислехме, че ще се стигне до там, но..стана.Още от преди съм му казвала, че във дупето ужасно много ме боли, но той каза, че няма там.. Така да го нарека, Той не влиза там и всичко беше Ок! Но после когато мислихме да приключим с тази работа, той ми хвана рацете, обърна ме и аз му казах, спри какво правиш, той мълчеше и продалжаваше.. Нагласи ме и ми го вкара в дупето, а аз направо нямах думи.. той ми беше хванал ръцете и неможех да направя нищо, толкова ме болеше, че нямаше докъде повече.. Аз съм на 16, той е на 18.. пишката му е някъде към 18-19 см. Незнам защо толкова ме боли, после той нищо не каза, а аз се разплаках, то това стана като изнасилване, каза да си мълча защото да не се повтори, това стана вчера, а още ме боли дупето.. Е, истината е, че по едно време започна и удоволствие но доста певече беше балка, и доста трудно му влезна даже не стана от първия път и видя, че става доста трудно, но не се отказа и като натисна и край..
    Към всички, които практикуват анален секс:
    Пробвайте следващия път да го мушнете на гаджето без да ползувате смазка и ръцете си

После пак пишете тука

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не знам дали си написала темата,за да се изфукаш или да се оплачеш,но и в двата случая нямам думи ....
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Град
    Козлодуй
    Боже мой какъв е тоя бе веднага го зарязвай!!! На мига!!! Бягай много далеч от такива типове! Той в оригинал си те е изнасилил...

И аз смятам така или пък намери някой навитак да му го върне по същия начин ако ме разбираш

18г. а... РПУто момиче... там треа да идеш и вече мисля се сещаш кво да направиш

Приятеля ти е гном, нали?

Град
    In The Dark
    О боже. Зарязвай го тоя лайнар Виж, че не му пука за тебе, щом е направил тва Тъп изнасилвач

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    А аз-министър на образованието.....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    А аз-министър на образованието.....
    + за Крисито !!!
    По темата: Авторката/автора намери си ХОБИ и недей пуска теми като не можеш да лъжеш и като нямаш НИКАКВА сексуална култура! Ей модераторите де сте да ти премахвате такива индивиди, дето само флъдят форума с простотия....
    De-Phazz - Anchorless

и кфо прайш още с тоя изруд бе ?
    LoVe iS tHe aNsWeR

Град
    София
    Майкоооооооооо, направо щях да го смажа на твое място. Как може да си траеш така, бе момиче??

чисто изнасилване си е било

Цитирай Първоначално написано от westggirl
    няма кфо да кажа ... можеби е най-добре да поговориш с него като за последно и повече да нямате нищо общо... неискам да се повтарям , ама сичко си зависи от теб
    +1...няма причина да продължавате

Аре да го бием .. какво мислите ? Се съберем 30-40 говеда-чикиджий от форума ( не се причислявам ;д ) и да го наритаме .. и после теглим по един хуй на мацката
    98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си (sun) oбичайте сеее

Цитирай Първоначално написано от migancy
    Аре да го бием .. какво мислите ? Се съберем 30-40 говеда-чикиджий от форума ( не се причислявам ;д ) и да го наритаме .. и после теглим по един "мъжки полов орган" на мацката
    хахахахаха

Град
    Знам ли и аз,майна
    Намали хероина,пич!

Отговорът е прост - убий го и си живей живота..

П.П Нещо не виждам смисъла на темата де..

На секундата го разкарвай!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    изнасилване на малолетна се нарича, можеш да гп съдиш :/

Град
    in my world!

СМЪРТ ЗА ТОЯ!!!!!!!! И ТИ ГО НАРИЧАШ ГАДЖЕ ПОМЯР ТАКЪВ!!!!!!!!!
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Абе писна ми от исказвания от сорта на: "Темата е тъпа, за какво я пускаш" или "Какво и се връзвате темата е ебавка". Ми мамка му като ви е тъпо не пишете, като мислите, че темите са ебавки по-добре не пишете вместо само да се заяждате. А сега по темата: зарязвай го тоя по най-бързия начин, а ако межиш сподели и с майка си. Тоя идиот трябва да знае, че не може да си прави каквото си поиска и да му се разминава. Знам, че сега много хора ще кажат " да бе и какво да каже на майка си, че са еб**и от зад насилствено ли", но аз ако бях щях да споделя.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    На бас че темата е ебавка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си