- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оф супер гадно е.. ;(
Разбирам,че проблемът е сериозен,но погледни го от добрата страна - другият път ще е по лесно .
Не мога да те разбера за какво си пуснала тая тема.Да се изфукаш,че на приятеля ти е 18-19см/странно ми е с линийка ли праите секс/,да се похвалиш,че са те изчукали отзад/което както разбирам е било и добре и зле за тебе/ или пък си някакво момченце чекиджия ,което няма какво да прави и решило да се погабарка с нас тук в тийнпроблем.Ако историята е истинска/в което се съмнявам/ ти какво очакваш от нас да дойдем да го набием и да го наебeм ли?
Вива канари...!!
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
+++++++++++Първоначално написано от hamacs563
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Към всички, които практикуват анален секс:Първоначално написано от b0nBon4e
Пробвайте следващия път да го мушнете на гаджето без да ползувате смазка и ръцете си![]()
![]()
После пак пишете тука![]()
Не знам дали си написала темата,за да се изфукаш или да се оплачеш,но и в двата случая нямам думи ....
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Първоначално написано от hamacs563
![]()
![]()
![]()
18г. а... РПУто момиче... там треа да идеш и вече мисля се сещаш кво да направиш
Приятеля ти е гном, нали?
О боже.Зарязвай го тоя лайнар
Виж, че не му пука за тебе, щом е направил тва
Тъп изнасилвач
![]()
А аз-министър на образованието.....Първоначално написано от ubuntureload
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
+ за Крисито !!!Първоначално написано от Extremescream
По темата: Авторката/автора намери си ХОБИ и недей пуска теми като не можеш да лъжеш и като нямаш НИКАКВА сексуална култура! Ей модераторите де сте да ти премахвате такива индивиди, дето само флъдят форума с простотия....
De-Phazz - Anchorless
Майкоооооооооо, направо щях да го смажа на твое място. Как може да си траеш така, бе момиче??![]()
![]()
+1...няма причина да продължаватеПървоначално написано от westggirl
![]()
Аре да го бием .. какво мислите ? Се съберем 30-40 говеда-чикиджий от форума ( не се причислявам ;д ) и да го наритаме .. и после теглим по един хуй на мацката
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
хахахахахаПървоначално написано от migancy
![]()
Намали хероина,пич!
Отговорът е прост - убий го и си живей живота..
П.П Нещо не виждам смисъла на темата де..
изнасилване на малолетна се нарича, можеш да гп съдиш :/
Първоначално написано от hamacs563
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СМЪРТ ЗА ТОЯ!!!!!!!! И ТИ ГО НАРИЧАШ ГАДЖЕ ПОМЯР ТАКЪВ!!!!!!!!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Абе писна ми от исказвания от сорта на: "Темата е тъпа, за какво я пускаш" или "Какво и се връзвате темата е ебавка". Ми мамка му като ви е тъпо не пишете, като мислите, че темите са ебавки по-добре не пишете вместо само да се заяждате. А сега по темата: зарязвай го тоя по най-бързия начин, а ако межиш сподели и с майка си. Тоя идиот трябва да знае, че не може да си прави каквото си поиска и да му се разминава. Знам, че сега много хора ще кажат " да бе и какво да каже на майка си, че са еб**и от зад насилствено ли", но аз ако бях щях да споделя.![]()
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
На бас че темата е ебавка
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682