.
Затворена тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 139

Re: Оф супер гадно е.. ;(

Цитирай Първоначално написано от b0nBon4e
    Значи аз и гаджето ми правихме секс.Първо немислехме, че ще се стигне до там, но..стана.Още от преди съм му казвала, че във дупето ужасно много ме боли, но той каза, че няма там.. Така да го нарека, Той не влиза там и всичко беше Ок! Но после когато мислихме да приключим с тази работа, той ми хвана рацете, обърна ме и аз му казах, спри какво правиш, той мълчеше и продалжаваше.. Нагласи ме и ми го вкара в дупето, а аз направо нямах думи.. той ми беше хванал ръцете и неможех да направя нищо, толкова ме болеше, че нямаше докъде повече.. Аз съм на 16, той е на 18.. пишката му е някъде към 18-19 см. Незнам защо толкова ме боли, после той нищо не каза, а аз се разплаках, то това стана като изнасилване, каза да си мълча защото да не се повтори, това стана вчера, а още ме боли дупето.. Е, истината е, че по едно време започна и удоволствие но доста певече беше балка, и доста трудно му влезна даже не стана от първия път и видя, че става доста трудно, но не се отказа и като натисна и край..
    Га ядИ кИфтета не рева а...ся ревеш?!Лапай чурката животно!

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ебаси педераста скъсай го веднага.Съди го мръсното куче
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

male

ужас...без коментар..на пича му се е приискало,как така ти хванал ръцете.Удря6 го в топките и бегаш..нямам думи

Повече от фен
    Град
    София
    Мацко не се бой имам един приятел Бисексуален е Само да решиш звънкам му и приятелят ти ще разбере какво е болка *нод* А другото което е ЗаРеЖи гОо ..
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не мога да повярвам, че наричаш този човек "приятеля ми". Освен това ти на 5 ли си, че не се бори, като не го искаш, ами стоя там одупена и не се защитава..
    Не разбирам..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Боже мой какъв е тоя бе веднага го зарязвай!!! На мига!!! Бягай много далеч от такива типове! Той в оригинал си те е изнасилил...

И аз смятам така или пък намери някой навитак да му го върне по същия начин ако ме разбираш
    Съгласна.. Заслужил е точно това.. Боклук!

Голям фен
    не си заслужава да си с него бягай далеч тоя е боклук!!!

нагъзи го и ти с пожарогасителя
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    не си заслужава да си с него бягай далеч тоя е боклук!!!
    Бих му дала сърцето свое нека има две сърца. Само когато той е добре тогава ще съм добре и аз, но не бих дала очите си тогава ще сме еднакви... слепи ..... с(:
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=262032

Град
    Там, където е сърцето...
    Ако останеш с него след като не се съобразява с теб, значи си глупачка! Недей да се сърдиш, но просто човек който прави нещо против волята ти... ами той утре в други ден ще започне да те бие и т.н. боклук... тва е той!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Боже мой какъв е тоя бе веднага го зарязвай!!! На мига!!! Бягай много далеч от такива типове! Той в оригинал си те е изнасилил...

И аз смятам така или пък намери някой навитак да му го върне по същия начин ако ме разбираш
    Съгласна.. Заслужил е точно това.. Боклук!
    егати изрода нямма думи.Махай се от него!

Повече от фен Аватара на YourPoison
    бягай далече от него ..

Скъсай го, бягай далеч.. другите ти казаха какво да правиш.
    Мен обаче нещо мнооого ме съмнява тая история
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Зарежи го този грубиян.Тегли му 1 цветуща и го остави да си търси пътя в скапания животец.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    София
    Марио

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от bebkata
    Мацко не се бой имам един приятел Бисексуален е Само да решиш звънкам му и приятелят ти ще разбере какво е болка *нод* А другото което е ЗаРеЖи гОо ..
    Идеята ми хареса.... Пък ти бягай от тоя боклук
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    СМЪРТ ЗА ТОЯ БОКЛУК !
    Мдааа!!!!
    No sicilian can refuse any request on his daughters' wedding day!

е*ати тъпака...
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    in your dreams ;p
    Нещастник
    Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!

Явно не си е добре момчето... То бива простащина до един момент.. в следващия (в този) ..зарязвай.

Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Re: Оф супер гадно е.. ;(

Цитирай Първоначално написано от b0nBon4e
    Значи аз и гаджето ми правихме секс.Първо немислехме, че ще се стигне до там, но..стана.Още от преди съм му казвала, че във дупето ужасно много ме боли, но той каза, че няма там.. Така да го нарека, Той не влиза там и всичко беше Ок! Но после когато мислихме да приключим с тази работа, той ми хвана рацете, обърна ме и аз му казах, спри какво правиш, той мълчеше и продалжаваше.. Нагласи ме и ми го вкара в дупето, а аз направо нямах думи.. той ми беше хванал ръцете и неможех да направя нищо, толкова ме болеше, че нямаше докъде повече.. Аз съм на 16, той е на 18.. пишката му е някъде към 18-19 см. Незнам защо толкова ме боли, после той нищо не каза, а аз се разплаках, то това стана като изнасилване, каза да си мълча защото да не се повтори, това стана вчера, а още ме боли дупето.. Е, истината е, че по едно време започна и удоволствие но доста певече беше балка, и доста трудно му влезна даже не стана от първия път и видя, че става доста трудно, но не се отказа и като натисна и край..
    Тъи е тя кат си намираш дърти оставяи го и си намери някои на 16 или 15

деа му и тъпака нескопосан зарязвай го

Цитирай Първоначално написано от NoobasaurusRex
    СМЪРТ ЗА ТОЯ БОКЛУК !
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си