- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оф супер гадно е.. ;(
Ама вие верно ли се вързахте на тези простотии ??![]()
Зарежи го !!!!!!!!
Първоначално написано от Moonchild
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Първоначално написано от Stela90
absolutno su6toto... samo 4e otzad ne me e baral.. do den dneshen se 4udq iznasili li me ili az sam si vinovna? :S a po temata BQGAI NADALE4 ot tova mom4e... povqrvai mi - plui si na petite i go zarqzvai.
Сълзи ли чакаш ти? Сълзи не ми отиват... Ще се усмихна пък, така съм го решила.
"Никога не плачи за това, което не плаче за теб."
пълен кретен![]()
остави го
Ако ме питаш мене това трябва да го заржеш докато е време ебах тоя тъпак![]()
Аве решението - ако си достатъчно умна зарежи го.![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
Дирекшън тряя да го оставиш!
И по възможност, баща ти да му счупи ръчичките
Първоначално написано от hamacs563
определено го разкарай
Първоначално написано от mukka
ti si mnogo typa putka
Зарежи го и ако трябва си плати на някой да го пречука!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Кф'о викаш?!?!?!1?!1
Учението е по-силно от всички!!!!
Пусни тъжба срещу него до Районната прокуратура за изнасилване. Ще се почне едно дело, съедини един граждански иск за 4-5 хиляди лева, споразумение още в първата инстанция, оня като види дебелия край на тоягата, грозен от перспективата това, което ти е направил да му го правят пишки с топчета под кожата в панделата някоя и друга година, ще плати с кеф. Послушай ме, няма да сбъркаш.
Даже бих ти съдействал, ако се решиш. Не го оставяй тоя да му се размине ей така. За съжаление няма да може да мине за изнасилване, а само за блудство.
Ужас..нямам думи.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
ЕБАСИ ТАПАНАРА АЗ САЩО НЕ ХАРЕСВАМ ДА МИ ГО ВКАРВАТ ОТЗАД ЗАЩОТО И МЕН МЕ БОЛИ ,НО СЛЕД КАТО КАЗАХ НА ПРИЯТЕЛЯ МИ ЧЕ НЕ МИ ХАРЕСВА ПОВЕЧЕ НЕ Е СТАВАЛО И ДУМА ЗА ПОДОБНО НЕЩО
няяяям думи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*
Не мога да повярвам, че всички се връзвате на това!![]()
От далеч се вижда, че темата няма нищо общо с действителността и това представлява някоя от извратените фантазии на потребителката, пуснала я.![]()
Много глупаво, че 9 страници са изписани за такава безсмислена тема. Дори не е зададен въпрос, на който вие да отговаряте? Тя просто споделя "преживяването" си.
Има доста теми, които заслужават компетентни отговори, за разлика от тази. В момента дори би трябвало да е заключена..![]()
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Той е кретен,а ти шматка.Зарязвай го тоя и не се занимаваи.Егати и извратеняка![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/