.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

СПГЕ "Джон Атанасов" гр. София

Искам да попитам дали има хора от форума,които учат там и какво им е мнението за това училище, защото за първа година ще уча там и много се вълнувам.

Айде честито! Аз уча там и съм доволен. Има и печени има и алтави даскали, но така е навсякъде. Каква паралелка ще си? Пиши на ЛС да си разменим skype-овете

zdraveite!!!Iskam da popitam dali e vuzmojno bala na Djon Atanasov da padne s 5 deseti na 2-ro klasirane!!!Imam li nekuv shans da vlezna sled kato bala mi e 26.930 a tame e 27.450!!!Blagodarq vi predvaritelno!!!
    didaka

Абе чувала съм че там няма много момичета, как се отнасят към тях там , щото другата година много искам да влезна там .
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

da popitam dali e vuzmojno bala na Djon Atanasov da padne s 5 deseti na 2-ro klasirane
    Съмнявам се толкова да падне ,но е възможно.

Абе чувала съм че там няма много момичета, как се отнасят към тях там , щото другата година много искам да влезна там .
    Наистина няма много момичета (в моя клас са 2 , но пък най-хубавите ) Отношението е добро даже бих казал много добро. Има и изключения ,но не се притеснявай.

абе сори за въпроса ама кое е тва учище чувала съм го ама не се сещам кое е ...

vikc!!! A na 3-to
    didaka

Smileygirl

абе сори за въпроса ама кое е тва учище
    Бившия "Ленин". Близо до хотел Плиска и фризьорския http://bgmaps.com/map.aspx?sid=59e7e...1&initsearch=0

didakicha

vikc!!! A na 3-to
    Вече на 3-то би трябвало да падне, но лично аз не те съветвам да чакаш най-много до 2-ро класиране. Разрових се и видях ,че ако си момче бала за Промишлена Електроника в СПГЕ ще те приемат. За момиче на 2ро . Успех! Ако има още въпроси питайте!

На ли с това хвалеха Джонката пред ТУЕС-а с момичетата си, но щом хора от кухнята казват, че нямало толкова. Вече не съжалявам, заради тозе факт.

В сравнение с фризьорския момичетата са по-малко ,но са повече спрямо Форд или ТУЕС (за ТУЕС не съм толкова сигурен)

Re: СПГЕ "Джон Атанасов" гр. София

Цитирай Първоначално написано от loveUpeps4o
    Искам да попитам дали има хора от форума,които учат там и какво им е мнението за това училище, защото за първа година ще уча там и много се вълнувам.
    Ми какво да ти кажа...даскалото си го бива , учителите са печени (повечето) и да не си даваш толкова зор ще минаваш някак

Цитирай Първоначално написано от didakicha
    zdraveite!!!Iskam da popitam dali e vuzmojno bala na Djon Atanasov da padne s 5 deseti na 2-ro klasirane!!!Imam li nekuv shans da vlezna sled kato bala mi e 26.930 a tame e 27.450!!!Blagodarq vi predvaritelno!!!
    Би трябвало да падне и на мен не ми достигаха няколко десети , но на второ класиране си влязох без проблем

Цитирай Първоначално написано от vikc
    Вече на 3-то би трябвало да падне, но лично аз не те съветвам да чакаш най-много до 2-ро класиране. Разрових се и видях ,че ако си момче бала за Промишлена Електроника в СПГЕ ще те приемат. За момиче на 2ро . Успех! Ако има още въпроси питайте!
    Аз имам един въпрос към теб кога ще ходим да ударим по една

Ще ударим по две. Имам и бележника да ти връщам.

мда , знам наще само ми надуват главата за тоя бележник искат да ми видят отличния успех

Град
    софия

xmm qko e

amii az ne ycha tam obache kato nqmame kfo da praime xoime v dvora myy.... emi az dokolkoto znam nqma mn momicheta ama ne e koi znae kolko losho smisel nekfi fr xodat tam da ritat v dvora shtoto ima kletka...ima mn qki grafiti kato cqlo e dobro
    валсии* ;]]

Екстра си е.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Пазача е печен

дам и аз идвам тази година, в паралелката по компютърна техника и технологии. Мн яко даскало ми се стори като ходих да го разгледам. Скайпа ми е LiLM22

П.С. а и не разбрах хубаво, има ли приличен брой момичета?

Град
    sofia
    Виждам че много се кефите че с те влезнали там ,ама като почнете да учите ще ви се е*е мамата.

Нема да плашиш зайците. Те ще разберат какво е.

Нема да плашиш зайците. Те ще разберат какво е.
    човека хубаво си ги предупреждава , да си имат едно на ум в 8 клас и на нас ни беше хубаво ама сега ...

То едно време сиринието беше 2.50 ама.... А и какво й беше на миналата година. Кеф. Лафчета и майтапи. Фас пауза и т.н.
    Пазача е печен
    Мани ти ама този с бялата коса щяхме да го бием зимата, защото удари едно момиче в зъбите и то нарочно.

То едно време сиринието беше 2.50 ама.... А и какво й беше на миналата година. Кеф. Лафчета и майтапи. Фас пауза и т.н.
    Пазача е печен
    Мани ти ама този с бялата коса щяхме да го бием зимата, защото удари едно момиче в зъбите и то нарочно.
    а това т.н. - треперене за електротехниката ;Х мани тая работа ами по история дали им беше лесно на някои ... ние се справихме ама другите btw ти не отиде ли да спиш?

Тая година ще съм в Системно програмиране ако има некой да пише на скайп - fl1p_95 :P :P :P

Честито. Очакват те много нули и единици

лол май не е тва което съм очаквал

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си