- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СПГЕ "Джон Атанасов" гр. София
Искам да попитам дали има хора от форума,които учат там и какво им е мнението за това училище, защото за първа година ще уча там и много се вълнувам.![]()
Айде честито! Аз уча там и съм доволен. Има и печени има и алтави даскали, но така е навсякъде. Каква паралелка ще си? Пиши на ЛС да си разменим skype-овете![]()
zdraveite!!!Iskam da popitam dali e vuzmojno bala na Djon Atanasov da padne s 5 deseti na 2-ro klasirane!!!Imam li nekuv shans da vlezna sled kato bala mi e 26.930 a tame e 27.450!!!Blagodarq vi predvaritelno!!!
didaka
Абе чувала съм че там няма много момичета, как се отнасят към тях там , щото другата година много искам да влезна там .
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Съмнявам се толкова да падне ,но е възможно.da popitam dali e vuzmojno bala na Djon Atanasov da padne s 5 deseti na 2-ro klasirane
Наистина няма много момичета (в моя клас са 2 , но пък най-хубавитеАбе чувала съм че там няма много момичета, как се отнасят към тях там , щото другата година много искам да влезна там .) Отношението е добро даже бих казал много добро. Има и изключения ,но не се притеснявай.
![]()
абе сори за въпроса ама кое е тва учищечувала съм го ама не се сещам кое е ...
![]()
vikc!!! A na 3-to
didaka
Бившия "Ленин". Близо до хотел Плиска и фризьорскияSmileygirl
абе сори за въпроса ама кое е тва учищеhttp://bgmaps.com/map.aspx?sid=59e7e...1&initsearch=0
Вече на 3-то би трябвало да падне, но лично аз не те съветвам да чакаш най-много до 2-ро класиране. Разрових се и видях ,че ако си момче бала за Промишлена Електроника в СПГЕ ще те приемат. За момиче на 2ро . Успех! Ако има още въпроси питайте!didakicha
vikc!!! A na 3-to![]()
На ли с това хвалеха Джонката пред ТУЕС-а с момичетата си, но щом хора от кухнята казват, че нямало толкова.![]()
![]()
Вече не съжалявам, заради тозе факт.
В сравнение с фризьорския момичетата са по-малко,но са повече спрямо Форд или ТУЕС (за ТУЕС не съм толкова сигурен)
![]()
Ми какво да ти кажа...даскалото си го бива , учителите са печени (повечето) и да не си даваш толкова зор ще минаваш някакПървоначално написано от loveUpeps4o
![]()
Би трябвало да падне и на мен не ми достигаха няколко десети , но на второ класиране си влязох без проблемПървоначално написано от didakicha
Аз имам един въпрос към тебПървоначално написано от vikc
кога ще ходим да ударим по една
![]()
![]()
![]()
Ще ударим по две. Имам и бележника да ти връщам.![]()
мда , знамнаще само ми надуват главата за тоя бележник
![]()
искат да ми видят отличния успех
![]()
amii az ne ycha tam obache kato nqmame kfo da praime xoime v dvora myy.... emi az dokolkoto znam nqma mn momicheta ama ne e koi znae kolko losho smisel nekfi fr xodat tam da ritat v dvora shtoto ima kletka...ima mn qki grafiti kato cqlo e dobro![]()
валсии* ;]]
Екстра си е.![]()
дам и аз идвам тази година, в паралелката по компютърна техника и технологии. Мн яко даскало ми се стори като ходих да го разгледам. Скайпа ми е LiLM22
П.С. а и не разбрах хубаво, има ли приличен брой момичета?![]()
![]()
![]()
Виждам че много се кефите че с те влезнали там ,ама като почнете да учите ще ви се е*е мамата.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нема да плашиш зайците.Те ще разберат какво е.
![]()
човека хубаво си ги предупреждава , да си имат едно на умПървоначално написано от vikc
в 8 клас и на нас ни беше хубаво ама сега ...
![]()
То едно време сиринието беше 2.50 ама....А и какво й беше на миналата година. Кеф. Лафчета и майтапи. Фас пауза и т.н.
Мани ти ама този с бялата коса щяхме да го бием зимата, защото удари едно момиче в зъбите и то нарочно.Пазача е печен![]()
а това т.н. - треперене за електротехниката ;Х мани тая работаПървоначално написано от vikc
![]()
ами по история дали им беше лесно на някои ... ние се справихме ама другите
btw ти не отиде ли да спиш?
![]()
![]()
![]()
Тая година ще съм в Системно програмиране ако има некой да пише на скайп - fl1p_95 :P :P :P
Честито. Очакват те много нули и единици![]()