.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Ти какво си очаквал ако не е тайна. Всичко е яко физика и математика

Аз по математика имам 3 ( и нищо не разбирам) но все пак влезнах

Така като бях 7 клас един от моя клас имаше 3 за годината , но после преписа на изпитите и изкара 5.50. Който е приет в СПГЕ нека пише да се запознаем.

Е и аз малко попреписах и поналучках доста отговори. А може ли някой да ми каже системно програмиране коя паралелка са?

СПГЕ Джон Атанасов

и мене ме приеха, аз съм с специалност компютърни мрежи, ако има някой с тази специалност да пише на скайп speedley

Град
    София
    Брат ми учи там. Сега ще е 9ти клас. Като го гледах в 8ми, хич не си даваше зор. И домашни дали е писал изобщо....
    Вие на хероин ли сте бе?

И аз уча за 1-ва година в даскалото, има доста печени учители..,ама има и изкрейзили напълно
    П.П.. пазете се от Видас

Здравейте може ли някой да ми каже с какъв бал се влиза за 2010 какъв е ?? Ако ме отговорите ще съм ви много благодарен Мерси предварително

и аз съм се засилила на там само да попитам има ли прием след 8 клас??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Аз мисля да уча там,та кажете яко учене ли пада???

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Има приеми след 8 клас
    Успех. Даскалото е страшно

ето малко помощ
    http://www.spge-bg.com/_data/pages/p..._2010_2011.htm
    Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва!

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    Има приеми след 8 клас
    Успех. Даскалото е страшно

ето малко помощ
    http://www.spge-bg.com/_data/pages/p..._2010_2011.htm
    Рядко мислим за това което имаме,но винаги за това което ни липсва!

Цитирай Първоначално написано от heretik
    И аз уча за 1-ва година в даскалото, има доста печени учители..,ама има и изкрейзили напълно
    П.П.. пазете се от Видас
    Чичо Видас е луд ей !

Голям фен Аватара на eminemfenka
    хихихи новото ми училище ..
    ла-ла-ла

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    И аз тази година ще съм заек (8-ми клас)
    eminemfenka ако искаш напиши едно ЛС дай скайп,фейсбук.
    Ако има други зайци тая година в Джонката пишете да се намерим

Цитирай Първоначално написано от rumcata1
    Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    И аз тази година ще съм заек (8-ми клас)
    eminemfenka ако искаш напиши едно ЛС дай скайп,фейсбук.
    Ако има други зайци тая година в Джонката пишете да се намерим
    Хе-хе и аз съм там

Цитирай Първоначално написано от vikc
    В сравнение с фризьорския момичетата са по-малко ,но са повече спрямо Форд или ТУЕС (за ТУЕС не съм толкова сигурен)
    оо не в ТУЕС момичетата са голям дефицит ;д ;д ;д
    един пич по нагоре викаше че имат само 2 момичета в класа а ние кво да кажеме без нито едно ; ((
    ама поне сме се събрали много драскачи в ТУЕС-а ;д ;д ;д

Пичове мога ли да се преместя в СПГЕ през тази учебна година или трябва да чакам до 9ти клас? Трябва ли да правя някакви изпити или направо си влизам ако имам добри оценки?

nqkoi znae li kakuv e bala za da vlezne6 v djon atanasov

Exclamation Dali shte moga da vlezna v SPGE Djon Atanasov ??

Iskam da vlezna v Djon Atanasov kato sistemen programist! I se chudq dali shte moga ako imam po Matematika 5 i po Fizika 5 za godinata?I da popitam kak e v daskaloto ?? I kak stoi vaprosa za koq paraleka moga da otida ??Izbiram q kato si podavam dokomentite li ?? pls nakoi da kaje mn iskam da vlezna !!!

Повече от фен
    НЕ се записвай там, ако не искаш да пропилееш 5 години от живота си (щото средното дефакто няма значение къде ще го изкараш). там всеки влиза различен, а всички излизат еднакви - Отрепки до един...единствения шанс да не се побъркаш, е да попаднеш на свестен клас (като мен), но уви в моя случай и т'ва не беше достатъчно и си бих камшика след 9кл. но доста съжалявам за 2-те пропуснати години...

Az misleh che uchilishteto e dobro!Sega kade uchish?Tvoito das po dobro li e ot Atanasov?No se pak shte kandidatsvam tam i da dr mesta pak shte vida kvo shte stane I taka i ne razbrah dali izobshto shte moga da vlezta tam s moite ocenki ???

Повече от фен
    И аз така мислех , но уви реалността няма нищо общо с това, което четеш по справочниците и тем подобни ташаци
    с оценките ядове няма да имаш, то половината от моя набор в спге бяха тройкаджии. ако знаех как стоят нещата когато бях седми клас, определено щах да се запиша в някое СОУ или езикова, там и нещо ще научиш, и няма тотално да се побъркаш

паралелката, която си си избрал по мое време беше най-пропадналата, нищо че беше с най-високия бал, всичките А-класове бяха пълни Отрепки и Отайки. ако толкова ти се учи за програмист (макар, че програмирането можеш и сам да го учиш, едни от най-добрите програмисти, които познавам, са самоуки) се ориентирай към ТУЕС, но за там май има изпити по физика и математика (които трябва да си бавноразвиващ се за да не ги вземеш). и аз имах мераци за програмист, но при мен нещата се развиха другояче, и определено ако трябваше отново да избирам, щах да вляза накъде с език, и отделно сам да уча програмиране. успех с избора, и ако все пак решиш да ходиш в спге, поне влез в паралелката с микропроцесорна техника, че там шанса да попаднеш на свестните учители е една идея по-голям.

Повече от фен Аватара на maximxxl
    Цитирай Първоначално написано от iziskanmladej88 Виж мнението
    НЕ се записвай там, ако не искаш да пропилееш 5 години от живота си (щото средното дефакто няма значение къде ще го изкараш). там всеки влиза различен, а всички излизат еднакви - Отрепки до един...единствения шанс да не се побъркаш, е да попаднеш на свестен клас (като мен), но уви в моя случай и т'ва не беше достатъчно и си бих камшика след 9кл. но доста съжалявам за 2-те пропуснати години...
    ЧОВЕЕЕЕК!!! вяраш или не и аз съм точно като тебе обаче започнах 9 клас там и видях, че за нищо не става и още след първия срок си се върнах в старото ми даскало...мнооого е пробаднал Джонката...някви пълни отрепки.. :Х

Pichove az v sistemno programirane vipusk 2012/2013 ako nqkoi iska da se zapoznaem moq skype e "miki_angelo"...bez kavichkite
    Последно редактирано от asengaig : 08-25-2012 на 09:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си