- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- СПГЕ "Джон Атанасов" гр. София
Ти какво си очаквал ако не е тайна. Всичко е яко физика и математика![]()
Аз по математика имам 3 ( и нищо не разбирам) но все пак влезнах
![]()
Така като бях 7 клас един от моя клас имаше 3 за годината , но после преписа на изпитите и изкара 5.50. Който е приет в СПГЕ нека пише да се запознаем.![]()
Е и аз малко попреписах и поналучках доста отговори.А може ли някой да ми каже системно програмиране коя паралелка са?
![]()
и мене ме приеха, аз съм с специалност компютърни мрежи, ако има някой с тази специалност да пише на скайп speedley
Брат ми учи там. Сега ще е 9ти клас. Като го гледах в 8ми, хич не си даваше зор. И домашни дали е писал изобщо....
Вие на хероин ли сте бе?
И аз уча за 1-ва година в даскалото, има доста печени учители..,ама има и изкрейзили напълно
П.П.. пазете се от Видас![]()
Здравейте може ли някой да ми каже с какъв бал се влиза за 2010 какъв е ?? Ако ме отговорите ще съм ви много благодарен Мерси предварително![]()
![]()
и аз съм се засилила на тамсамо да попитам има ли прием след 8 клас??
FUCK-тически не ме интересувате..
Има приеми след 8 класПървоначално написано от uBuTo
Успех. Даскалото е страшно
ето малко помощ
http://www.spge-bg.com/_data/pages/p..._2010_2011.htm
Има приеми след 8 класПървоначално написано от uBuTo
Успех. Даскалото е страшно
ето малко помощ
http://www.spge-bg.com/_data/pages/p..._2010_2011.htm
И аз тази година ще съм заек (8-ми клас)Първоначално написано от eminemfenka
![]()
eminemfenka ако искаш напиши едно ЛС дай скайп,фейсбук.
Ако има други зайци тая година в Джонката пишете да се намерим![]()
Хе-хе и аз съм тамПървоначално написано от rumcata1
![]()
![]()
![]()
![]()
оо не в ТУЕС момичетата са голям дефицит ;д ;д ;дПървоначално написано от vikc
един пич по нагоре викаше че имат само 2 момичета в класа а ние кво да кажеме без нито едно ; ((
ама поне сме се събрали много драскачи в ТУЕС-а ;д ;д ;д
Пичове мога ли да се преместя в СПГЕ през тази учебна година или трябва да чакам до 9ти клас? Трябва ли да правя някакви изпити или направо си влизам ако имам добри оценки?![]()
nqkoi znae li kakuv e bala za da vlezne6 v djon atanasov
Iskam da vlezna v Djon Atanasov kato sistemen programist! I se chudq dali shte moga ako imam po Matematika 5 i po Fizika 5 za godinata?I da popitam kak e v daskaloto ?? I kak stoi vaprosa za koq paraleka moga da otida ??Izbiram q kato si podavam dokomentite li ?? pls nakoi da kaje mn iskam da vlezna !!!
НЕ се записвай там, ако не искаш да пропилееш 5 години от живота си (щото средното дефакто няма значение къде ще го изкараш). там всеки влиза различен, а всички излизат еднакви - Отрепки до един...единствения шанс да не се побъркаш, е да попаднеш на свестен клас (като мен), но уви в моя случай и т'ва не беше достатъчно и си бих камшика след 9кл. но доста съжалявам за 2-те пропуснати години...
Az misleh che uchilishteto e dobro!Sega kade uchish?Tvoito das po dobro li e ot Atanasov?No se pak shte kandidatsvam tam i da dr mesta pak shte vida kvo shte staneI taka i ne razbrah dali izobshto shte moga da vlezta tam s moite ocenki ???
И аз така мислех , но уви реалността няма нищо общо с това, което четеш по справочниците и тем подобни ташаци
с оценките ядове няма да имаш, то половината от моя набор в спге бяха тройкаджии. ако знаех как стоят нещата когато бях седми клас, определено щах да се запиша в някое СОУ или езикова, там и нещо ще научиш, и няма тотално да се побъркаш
паралелката, която си си избрал по мое време беше най-пропадналата, нищо че беше с най-високия бал, всичките А-класове бяха пълни Отрепки и Отайки. ако толкова ти се учи за програмист (макар, че програмирането можеш и сам да го учиш, едни от най-добрите програмисти, които познавам, са самоуки) се ориентирай към ТУЕС, но за там май има изпити по физика и математика (които трябва да си бавноразвиващ се за да не ги вземеш). и аз имах мераци за програмист, но при мен нещата се развиха другояче, и определено ако трябваше отново да избирам, щах да вляза накъде с език, и отделно сам да уча програмиране. успех с избора, и ако все пак решиш да ходиш в спге, поне влез в паралелката с микропроцесорна техника, че там шанса да попаднеш на свестните учители е една идея по-голям.
Pichove az v sistemno programirane vipusk 2012/2013 ako nqkoi iska da se zapoznaem moq skype e "miki_angelo"...bez kavichkite![]()
Последно редактирано от asengaig : 08-25-2012 на 09:29