.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 107

работата е сериозна помагайте

да ви кажа от сега работата наистина е сериозна почти на 20 съм и още не съм правил секс... пъхал съм пръстчета, спал съм с момичета, но все така се получаваше, че не стигахме до края. И сега ще правя секс с едно момиче което е 3-4год по-голяма и е толкова навътре с нещата, че и тя незнае вече колко с 2 думи чукала се е "безброй" пъти ( не е курва )
    ама аз дори като се натискаме съм вече надървен и съм сигорен, че ще свърша веднага... ок ще минем на 2ри рунд ама и той няма да е много дълъг сигурно... и направо незнам какво да правя, а и оная ми работа е малка и се чудя как да действам
    айде моля ви за малко по-надъхващи коментари и сериозни мнения, че хич не ми е розово! презервативите които уж забавят еяколацията действат ли м/у другото? очаквам наистина да ми помогнете някак!

Град
    ВаРнАаАа
    Не разчитай много на презервативи.. ти смяташ да криеш от нея ,че си девствен ли?

Град
    ДжойнтЛенД
    праскай нон стоп чикии докато не дойде времето насрещата и ако го дигнеш ще искараш доста по дълго в леглото
    One 4 the money , two 4 the show

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
    Не разчитай много на презервативи.. ти смяташ да криеш от нея ,че си девствен ли?
    права е просто се остави тя да те води и толкова ^^ квото стани кат треа 15 пати сварши в презерватива
    .....

еми аз за сега го правя успешно ама как да и кажа че съм девствен като тя очаква от мене да я клатя здраво? направо ми иде да скоча не ме гледайте, че се смея хич не ми е смешно даже!

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    праскай нон стоп чикии докато не дойде времето насрещата и ако го дигнеш ще искараш доста по дълго в леглото
    Да между другото няма да е лошо да удариш една чикия преди да отидеш при нея...повече ще помогне от "забавящи презервативи" и колко точно ти е "малък" ?

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от Addiced
    Да между другото няма да е лошо да удариш една чикия преди да отидеш при нея...повече ще помогне от "забавящи презервативи" и колко точно ти е "малък" ?
    ее ти и това ли треа да знаеш
    .....

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от EveryBody
    12
    спорет мене не е възможно тъи като аз съм на 15 и малкия е поне 17...........
    .....

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от Smite
    права е просто се остави тя да те води и толкова ^^ квото стани кат треа 15 пати сварши в презерватива
    то така ли става... той акто свърши 1ия път после ще му е толкова чувствителен,че няма да може да го докосне чак Авторе предлагам да и кажеш ,че си девствен,защото тя така или иначе ще разбере като ти падне или свършиш за 3 мин Не увъртай просто и кажи..

офф човек може и 20 да ти е няма нищо странно... аз искам "компетентни" мнения от хора с повече опит мислиш ли, че ме интересува на теб колко ти е ... п.с. --> нищо лично

Град
    под криВата ти ^^
    то така ли става... той акто свърши 1ия път после ще му е толкова чувствителен,че няма да може да го докосне чак Авторе предлагам да и кажеш ,че си девствен,защото тя така или иначе ще разбере като ти падне или свършиш за 3 мин Не увъртай просто и кажи..
    хах +1
    .....

Град
    под криВата ти ^^
    офф човек може и 20 да ти е няма нищо странно... аз искам "компетентни" мнения от хора с повече опит мислиш ли, че ме интересува на теб колко ти е ... п.с. --> нищо лично
    еее не но се пак нали трябва да правя реклама бе ? ххх пък ддз може ти хареса
    .....

Град
    ВаРнАаАа
    12
    като е надървен ли

а бе няма да ми е чуствителен за това не се притеснявам... ама просто знам, че ще свърша веднага... колко време по-принцип е нормалното чукане 10-15мин ? (think)

Град
    под криВата ти ^^
    12
    като е надървен ли
    /

викаш предпочиташ моя ?? НИШТО ЛИЧНО ПИЧ ПРОСТО ЗАРИБЯВКА
    .....

Град
    ВаРнАаАа
    а бе няма да ми е чуствителен за това не се притеснявам... ама просто знам, че ще свърша веднага... колко време по-принцип е нормалното чукане 10-15мин ? (think)
    дам еми виж ся.. когато усещаш ,че ти идва и кажи да смените позата за да спечелиш време и да издуржиш дълго.. и също така поддържай един ритъм и недей кара прекалено бързо,щоту знаеш какво ще стане..

Град
    ВаРнАаАа
    12
    като е надървен ли
    /

нищо не съм казала

Град
    под криВата ти ^^
    12
    като е надървен ли
    /

нищо не съм казала
    ама си го помисли нали
    .....

тези номера ги знам ама другия проблем е че тя си пада по анален секс и по-бързото чукане мисля...
    с 2 думи е секс фурия!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    тези номера ги знам ама другия проблем е че тя си пада по анален секс и по-бързото чукане мисля...
    с 2 думи е секс фурия!
    с 1 дума ми прилича на нимфоманка и явно си пада хард
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    под криВата ти ^^

абе човек ти си касметлия просто спри да се притесняваш както казаха ръгаи чикии и чакаи само да доиде деня на срещата след това просто и го раздаваш бурзичко после даваш по бавно или и аз незнам питаи вер0ника тя ги разбира
    .....

Град
    ВаРнАаАа
    с 2 думи е секс фурия!
    Ееее ти все пак не бъди алчен.. за първи път ти е и няма как да го промениш тва.. с трикове и специални презерватити няма да промениш факта,че нямаш опит.. кажи и тя сигурно ще прояви разбиране

а Smite : аз как да съм сигурна,че не ме баламосваш само :P

Град
    под криВата ти ^^
    аз как да съм сигурна,че не ме баламосваш само :P

винаги можеш да провериш но не ти стискааа ^^ :P :P :P
    .....

вероника моляте без излишен спам, закачайте се в скайп опитвам се да намеря решение на проблема ми... и освен да си прасна 3 чекии през деня не измислям друго ма незнам и това до колко ще помогне... да не е после да ми е като умрял и бтв след всяко свършване имам по-малко сперма което е нормално де ама и удоволствието намалява, това нормално ли е ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си