- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- работата е сериозна помагайте
да ви кажа от сега работата наистина е сериознапочти на 20 съм и още не съм правил секс... пъхал съм пръстчета, спал съм с момичета, но все така се получаваше, че не стигахме до края. И сега ще правя секс с едно момиче което е 3-4год по-голяма и е толкова навътре с нещата, че и тя незнае вече колко
с 2 думи чукала се е "безброй" пъти ( не е курва
)
ама аз дори като се натискаме съм вече надървен и съм сигорен, че ще свърша веднага... ок ще минем на 2ри рунд ама и той няма да е много дълъг сигурно... и направо незнам какво да правя, а и оная ми работа е малка и се чудя как да действам![]()
айде моля ви за малко по-надъхващи коментари и сериозни мнения, че хич не ми е розово! презервативите които уж забавят еяколацията действат ли м/у другото? очаквам наистина да ми помогнете някак!
Не разчитай много на презервативи.. ти смяташ да криеш от нея ,че си девствен ли?
праскай нон стоп чикии докато не дойде времето насрещата и ако го дигнеш ще искараш доста по дълго в леглото![]()
![]()
![]()
One 4 the money , two 4 the show
права е просто се остави тя да те води и толкова ^^ квото стани кат треа 15 пати сварши в презервативаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
.....
еми аз за сега го правя успешноама как да и кажа че съм девствен като тя очаква от мене да я клатя здраво? направо ми иде да скоча
не ме гледайте, че се смея хич не ми е смешно даже!
Да между другото няма да е лошо да удариш една чикия преди да отидеш при нея...повече ще помогне от "забавящи презервативи"Първоначално написано от Addiced
и колко точно ти е "малък" ?
ее ти и това ли треа да знаешПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
.....
12![]()
спорет мене не е възможно тъи като аз съм на 15 и малкия е поне 17...........Първоначално написано от EveryBody
.....
Първоначално написано от Smite
то така ли става... той акто свърши 1ия път после ще му е толкова чувствителен,че няма да може да го докосне чак
Авторе предлагам да и кажеш ,че си девствен,защото тя така или иначе ще разбере като ти падне или свършиш за 3 мин
Не увъртай
просто и кажи..
офф човек може и 20 да ти е няма нищо странно... аз искам "компетентни" мнения от хора с повече опит мислиш ли, че ме интересува на теб колко ти е ... п.с. --> нищо лично
хах +1Първоначално написано от BePoHuKa
.....
еее не но се пак нали трябва да правя реклама бе ? ххх пък ддз може ти харесаПървоначално написано от EveryBody
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
като е надървен лиПървоначално написано от EveryBody
![]()
а бе няма да ми е чуствителен за това не се притеснявам... ама просто знам, че ще свърша веднага... колко време по-принцип е нормалното чукане 10-15мин ? (think)
/Първоначално написано от BePoHuKa
викаш предпочиташ моя ?? НИШТО ЛИЧНО ПИЧ ПРОСТО ЗАРИБЯВКА
.....
дамПървоначално написано от EveryBody
еми виж ся.. когато усещаш ,че ти идва и кажи да смените позата за да спечелиш време
и да издуржиш дълго.. и също така поддържай един ритъм и недей кара прекалено бързо,щоту знаеш какво ще стане..
Първоначално написано от Smite
нищо не съм казала
![]()
ама си го помисли налиПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
.....
тези номера ги знам ама другия проблем е че тя си пада по анален секс и по-бързото чукане мисля...
с 2 думи е секс фурия!
с 1 дума ми прилича на нимфоманка и явно си пада хардПървоначално написано от EveryBody
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от EveryBody
абе човек ти си касметлия просто спри да се притесняваш както казаха ръгаи чикии и чакаи само да доиде деня на срещата след това просто и го раздаваш бурзичко после даваш по бавно или и аз незнам питаи вер0ника тя ги разбира![]()
![]()
![]()
.....
Ееее ти все пак не бъди алчен.. за първи път ти е и няма как да го промениш тва.. с трикове и специални презерватити няма да промениш факта,че нямаш опит.. кажи иПървоначално написано от EveryBody
тя сигурно ще прояви разбиране
а Smite : аз как да съм сигурна,че не ме баламосваш само :P
Първоначално написано от BePoHuKa
винаги можеш да провериш но не ти стискааа ^^ :P :P :P![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
вероника моляте без излишен спам, закачайте се в скайпопитвам се да намеря решение на проблема ми... и освен да си прасна 3 чекии през деня не измислям друго
ма незнам и това до колко ще помогне... да не е после да ми е като умрял
и бтв след всяко свършване имам по-малко сперма което е нормално де ама и удоволствието намалява, това нормално ли е ?