- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- работата е сериозна помагайте
хайде беПървоначално написано от Smite
ти ще кажеш
![]()
Сори за спама и да нормално е да намалява и спермата и удоволствиетоПървоначално написано от EveryBody
недей праска 3 чекии..имай на предвид ,че и тя най-вероятно ще ти духа..
1.чесно казано незнам и аз съм така де така че мисля че е нормалноПървоначално написано от EveryBody
2.Ако ми земеш скаипа и спирам с излишния спам !!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
да взема да си купя спрей за замразяване.... колко струва (think)
Първоначално написано от EveryBody
е за тоя спрей вече сефте чувам.. питай чичо Гугъл..
хахаха недеи бе ти пак ко са стресира сякаш ще иска да я чукаш цял денПървоначално написано от EveryBody
![]()
![]()
.....
еее как бе нали има едни такива спрейове където си го пръскаш и забавя ерекцията... аз така съм чувал![]()
аа за тоя ли става дума ами незнам дали деиства но спорет мене даваш пари на вятара както си решиш ако сметниш че ще се изложиш.. си го копуваи![]()
![]()
.....
Еми виж какво намерих http://www.bezcenzura.com/spray/sexproblems.htmПървоначално написано от EveryBody
ако имаш 30 лева го земаи![]()
![]()
.....
а отностно вероника да пише по бързо на личен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Първоначално написано от Smite
![]()
![]()
![]()
![]()
ето де
![]()
ти остави парите ама то на човека му е спешно.. предлагам ти да отидеш в някоя аптека.. не може да нямат нищо.. провери в няколкоПървоначално написано от Smite
![]()
аз ти предлагам да приминем към скаипаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
![]()
![]()
.....
Абе оспамихме тематаПървоначално написано от Smite
не на е срам
Авторе къде избяга ? Да не хукна към аптеката
![]()
четох малко за тея спрейове ама всяко 2ро мнение е че обезчустват главата на пениса и усещането се губиа и тя ще усети защото се предавало малко или много и на нея
![]()
еми и според мен идеята със спрея е глупава.. а толкова ли ще е кофти ако и кажеш,че ти е първа? И как така си бъркал на други с пръсти ,а не си си лягал с тях ?Първоначално написано от EveryBody
Защо така
![]()
е то беше веднъж или 2 пъти ама не ми се говори за това глупаво е![]()
оф незнам ще се самоубия честно направо незнам... ще ходя да чукам някоя курва друго решение не виждам![]()
![]()
Ок де няма да човъркам ранатаПървоначално написано от EveryBody
наистина ми се иска да ти помогна,но просто не можеш да направиш много по въпроса..
освен да се "подготвиш" от преди това.. и тя като ти духа сигурно ще свършиш пак.. мисли си за нещо гадно като наближиш
въпреки,че са ми казвали ,че това много не помагало. Пак ти казвам.. КАЖИ Й!
а да бе ще и кажа да вземе да размисли тогава кво прайм оставаме с кур в ръка
вие обаче си продалжихте без мен ;(
.....
Да щях да ти предложа и тваПървоначално написано от EveryBody
ама едва ли ще искаш първия ти път да е с ку*ва
абе ако искаш не й казвай.. всеки си има лошите дни и ще й кажеш,че си имал един от тях,ако стане нещо.. виж ти ако си много притеснен за това какво ще стане да не земе да ти падне..
няма да те остави тя спокойно
Ти познаваш ли я ? Мислиш ли,че би го направила?
![]()
начи слушаи сега за всичко си има първи път дали ще е с нея или с друга мисля че резултата ще е почти съштия така че се стягаи и деистваи
.....
ами познавам я уж и мисля че 40% ме харесва и 60% просто иска да се чука с менеа за падане няма как да стане... щото той малкия става от раз
![]()