- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живей активно! Nestlе игра
а?![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Пилето обаче става наистина добро
ама е възможно да спечелиш нещо
или 1000000 % ти пращат пирамида !?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
^ e се тая- играта свърши! game over! fin !
В условията на играта пише първите 15 000 изпратили писма, но аз пратих 2 седмици преди да свърши промоцията, така че според мен е по-скоро на въпрос дали си пратил, а не дали си сред тези 15 000Първоначално написано от teenems
![]()
идейно е това с пирамидката , но съм го пропуснала![]()
иии ебасиии и аз искааа пирамидаа![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мен ми донесоха 8![]()
Щедри са.![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Лигите ми потекоха![]()
Humans need fantasy to be human.
Mляс мляс
Аре бе никой друг ли не е спечелил?
Пича с осемте пирамиди, верно ли толкова писма си пратил? Щото четох за жена, на която пратили 7 пирамиди, така че е възможно![]()
Ай стига бе![]()
Аз си мислех, че това е някаква ебавка и никой няма да спечели, пък те явно са пращали на всички, които са им пратили писма.
Гррррр
я вижте срока на годност, да не се отърват от тея, които изтичат след 1 един ден или са изтекли преди месец :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ми да.. сестра ми беше изпратила няколко.. пък после след като получихме 2, майка ми изпрати етикетите от получените неща..и тъй като шкафовете се препълниха ги раздадохме..
а между другото наистина погледнах първо отзад за срока на годност, щото ми се стори странно да ги раздават ей така, ама всичко си е в ред. =)
HEP is not style! HEP is my life!
Браво на вас тогаваИ аз се чудя къде да ги тъпча, че то от миналата пирамида има малко останало.
Иначе срокът на годност си е ОК. Даже най-вероятно са току-що произведени![]()
Ай някой да направи благотворителност и да ми даде нещо, м?![]()
Аз я хващах рекламата, ама забравях бързо за нея, а да съм я гледала 5-6 пътиПрецакала съм се сама
![]()
Pure white
А следващият път.. като има подобна игра пуснете тема тука е.. да спечеля и азне бъдете скрънзии
! А пича със 7-те ли 8-те пирамиди ... шш пич няма ли да проявиш малко благотворителност и да ми пратиш една у нас ?
![]()
На 10 юли свърши. Имаш шансове, защото второто писмо го пратих към 25 юни![]()
По принцип ти звънят и ти казват, че имаш пирамида и те питат за удобен час да ти я донесат или да си я вземеш от офиса. Но това беше при първата ми пирамида.
При втората никой не ми се обади. Ако не беше приятелката ми да ги пита дали и за мен има пирамида, надали щях и да разбера. Затова все пак може да питаш за по-сигурно![]()
п.с. След 20 юли ще публикуват списък със спечелилите на сайта на живейактивно.
Списъкът със спечелилите излезе!
http://www.jiveiaktivno.bg/promo/
Честито на всички, които намерят името си там, а на другите - успех следващия път.
п.с. Има хора, които са спечелили 30 пирамиди![]()
Също четох за друга жена, която също спечелила солиден брой пирамиди, но запазила 1-2 за себе си и приятелите, другите ги дарила на дом за деца![]()