.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на BigFakeSmile

кола маска?? отново...

значи първо знам, че има мнооого такива теми..
    досега ползвах Вийт лентичките за обезкосмяване на интимните части..
    днес отварям кутийката и с ужас виждам, че там има само онея кърпички...прецакана съм...лентите ги нямаше а беше късно да вдигна скандал в Кауфланд..взех ги преди няколко дена
    и понеже не мога да кажа на баща ми ''тате, дай ми още 10 лв за лентички (които ти смяташ за толкова излишни, понеже съм прецакана) и отидох в магазина и си взех обикновена кола маска..студена..
    ест отварям я у нас...и виждам, че това е нещо, в торбичка и до там..
    добре де..аз като се намажа с какво да я махна??
    откъде да знам, че тряа да имам нещо специялно за махне...омг..защо всичко е толкова сложно
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Не разбрах дали не знаеш как се използва студената кола маска или не знаеш с какво да я изчистиш. Невърмайнд, ще ти обясня и двете неща.

Студената кола маска е просто нещо. Вземаш едно мъничко парченце от листа студена кола маска(онова в торбичката ;D) и го правиш на топченце. После това топченце го разстилаш върху мястото, където искаш да махнеш косъмчетата. След като го разстелиш - дърпаш!

По тоя начин, по който се прави, ако го направиш кадърно, би трябвало да не ти сотанат разни гадости по кожата. За всеки случай си приготви парчета чаршаф, за да се почистиш след това. Предполагам ще се изчисти с олио или по-мазен лосион за тяло.
    Лично аз успявам да се изчистя от топлата кола маска само с вода, ноо аз не мога да бъда показател, за каквото и да било.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    значи...
    проблема е, че няма с какво да дръпна..колата маска е в торбичка...няма с какво да я отстраня..разбирате ли ме?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тцтцтц, вземи си топла кола маска за около 1 лев. Вътре има парчета плат, които са за тая цел.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Е, от това, което съм чела, просто разстилаш топченцето и дърпаш. Ей така.

Нарежи парчета от стар чаршаф. Или някаква смотана стара дреха...

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Взимаш парченце,с топла вода го оформяш на топче,разтилаш,дърпаш,воал .Квото има махаш с нещо мазно.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Взимаш парченце,с топла вода го оформяш на топче,разтилаш,дърпаш,воал .Квото има махаш с нещо мазно.
    +1

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    тя просто няма плат в пакета не схванахте ли не е заради лепнещото след това както казаха накъсай некой стар чаршаф или тениска нещо подобно ае успех и да кажеш после успя ли да се справиш

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе вземи сиот новите лентички на Вийт и си готова. Днес с тях си почистих краката, защото козметичката ми е на почивка. Бях много скиптично настроение, но всичко стана идеално! Махнах си абсолютно всички косъмчета, минах с кърпичките и всичко е супер!
    Мислех си и аз за студена или топла кола маска... ама голяма разправия, не е за мен тва!
    А след като нямаш лентички... нарежи стар чаршав, памучна дреха...
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Не разбрах дали не знаеш как се използва студената кола маска или не знаеш с какво да я изчистиш. Невърмайнд, ще ти обясня и двете неща.

Студената кола маска е просто нещо. Вземаш едно мъничко парченце от листа студена кола маска(онова в торбичката ;D) и го правиш на топченце. После това топченце го разстилаш върху мястото, където искаш да махнеш косъмчетата. След като го разстелиш - дърпаш!

По тоя начин, по който се прави, ако го направиш кадърно, би трябвало да не ти сотанат разни гадости по кожата. За всеки случай си приготви парчета чаршаф, за да се почистиш след това. Предполагам ще се изчисти с олио или по-мазен лосион за тяло.
    Лично аз успявам да се изчистя от топлата кола маска само с вода, ноо аз не мога да бъда показател, за каквото и да било.
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си