.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    Честно казано не виждам кое е толкова забавно, че всеки втори пише "опитай ти". Може би вие не обичате чуждия опит и пробвате абсолютно всичко сами? Не е лесно да си nerd.

Вместо да създавам нова тема ще питам тук. Вие момичета какво ви е мнението за бръсненето на краката при мъжете.Как го възприемате и кое ви харесва повече?

Цитирай Първоначално написано от supernova1
    Вместо да създавам нова тема ще питам тук. Вие момичета какво ви е мнението за бръсненето на краката при мъжете.Как го възприемате и кое ви харесва повече?
    Няма нищо лошо един мъж да си маха космите на краката,както и по цялото тяло!Според мен даже е хигиенично и се чувстваш по-добре!Иначе по-безболезнено би било с депилатоар,с бръснач е кофти,а с кола маска доста ще боли,но всеки има право на избор )))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

имах предвид момичета как възприемат бръсненето и мъжете които не се бръснат, пречат ли им космите.

Цитирай Първоначално написано от supernova1
    имах предвид момичета как възприемат бръсненето и мъжете които не се бръснат, пречат ли им космите.
    Aко е много окосмен,ДА,пречат!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Аз много мразя момчета с косми където и да е било

Е ти, 'щото не харесваш момчета, а момченца.

Re: Въпрос за момичетата

Цитирай Първоначално написано от BiboW
    Винаги съм се питал, дали момичетата ги боли в дупето докато си вкарват нещо вътре, дори и пръст?
    понякога се е случвало малко да ме боли ,ако съм достатачно възбудена няма болка

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Виж аватара на PaulCrew и ще разбереш (не съм много сиг. ама май е сцена от анален секс)
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Е ти, 'щото не харесваш момчета, а момченца.
    закова я !!!
    Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...

ami probvai i tti moje bi 6te razvere6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си