- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОЧЕТИ!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Аве хора кво ви става бе ?!? Видях хиляди теми като си на 14 ходи си играеш с колички и други такива?!? Кфо като е на 14,15 да не е забранено да се чука?!?МИсля че няма закон така че не го садете тоя раздел "секс" хората си казват проблемите а вие не гладете да им помогнете а да ги критийувате баси майката .... земете се оправете малко бе ..... помагайте а не се карайте на авторите!!! Постъпете малко по одговорно човека идва споделя си проблема ви аве бягай от тука ,много си малък и т.н той си приценява вие какво му се бъркате пфф злетаци ... направо нямам думи за някой от вас! БЪДЕТЕ ПО СЕРИОЗНИ И СЕ СТЕГНЕТЕ МАЛКО![]()
П.С Извинете за правописните грешки ( да неграмотен съм! )
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
А и ако не знаете всяко ново поколение изместа другото по лудорий и прави сичко по рано например майакти е на 40 и за пръв път е правила секс на 19 ти си на 21 и за пръв път си правил секс на 16 ?!? Така какво прече тези на 14 да правят секс на 14,15, ?!?
Аве я се осъзнай малко бе, тия нямат никаква сексуална култура и тия бащи и майки за какво са само за пари ли ? Да разговарят с тях ще им обяснят много по -добре. И това " Постъпете малко по одговорно" я пак помисли кой трябва да постъпи по- отговорно? недей да избиваш комплекси а отиди си удари 1 тапанарка. На 14 ще прави секс? Защо? защото да е фешън газе ли ? Я попитай защо го правят.
НАПАДАЙТЕ МЕ ПСУВАЙТЕ МЕ ОБИЖДАЙТЕ МЕ НЕ МЕ ЕБЕ КОПЕЛЕ ЗА НИЩО НЕ МЕ ЕБЕ
Докато си малолетен ще си държиш патлака в кобура, тва е![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
ДА СИ ГО ПРАВЯТ БЕ ! ТОВЯ Е ТЯХНО РЕШЕНИЕ НИТО ВИЕ НИТО МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ НЕМОГАТ ДА ГИ СПРЪТ!!! И КВО КАТО ИМ СЕ КАРАТЕ МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ВИ ПОСЛУШАТ ?!?Първоначално написано от chicho
Толкова теми има за Секса в интернет толкова има писано по всички въпроси че свят ще ти се завие.
Тук скоро може да очакваме и съседа ми от 8мия етаж еба жена си има ли възможност да съм бременна?![]()
Разбирасе че е тяхно решение, никой нищо неможе да промени .
Офф сички знаем че тези теми са от лапета дето си нямат работа по цял ден и си спамят ... а аз говоря за сериозните теми и вие пак се правите на незнам си кфоПървоначално написано от chicho
Ами именно че и те са почнали от тогава, не че са свети води ненапити, ами просто са осъзнали че е било твърде рано и са можели да си бъдат дечица, а не да ходят да се ч.кат (с извинение). Кфо аз като за първи път правих секс на 17 години кфо по - малко човек ли съм. И именно тези "деца" почнали от 13/14 годишна възраст, докато станат на 20 не можеш да им кажеш, че това са деца с някви принципи и морал. Не може едно дете, което вчера му е дошъл цикалът, да ходи и да се е.е! Това е моето мнение.
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
преди да постваш теми,научи се да пишеш грамотно....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
А и имаме право да коментираме дали е правилно,или не да се таковат на тия години.Свобода на словото.....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ако и родителите им не могат да ги спрат, тогава наистина е много лошо.Първоначално написано от Jus7DreamBoy
а ние тук, разбира се, че ще им казваме да си играят с количките, на 14 кво друго искаш да правят? има си възраст за секс, за любов, за сватби, за работа, за всичко си има време, а доста деца се опитват да разместят и объркат цялата схема. на 13-14 секс? смешно си е. нито момчето е готово психически, камо ли пък физически хаха. момичетата на тая възраст почти нямат гърди даже. ама дай да ръгнем пишлето там долу. + това нямат елементарна, повтарям - елементарна сексуална култура. като прочета, че някой си правел секс от 'мноого' време и много си обичал гаджето, и други разни глупости, и в с ъщото време пита как се слага кондом и дали се забременява от анален, ми става тъжно. явно сегашните деца не говорят с родителите си за тези неща, а трябва. ето за това, ще им казваме да си гледат детството, и ще продължаваме да го правим. темичката ти е абсолютно излишна. добре, че има хора като нас, които да им казват, кое е правилно, и кое - не. иначе по-лошо. а вече кой ще прочете и осмисли написаното, на това отговор не мога да дам. имат си родители, които явно обаче не са достатъчно отговорни щом не знаят, че децата им на 13 правят секс, а не знаят елементарни работи.
Напълно подкрепям някой мнения тук... Всички знаем, че живеем в болно общество и нещата вървят от зле към по-зле, но кой е виновен за това? Еми самите ние... Вече е често срещано по новините да слушаме за 13-14 годинишни родилки, питам това нормално ли е? А май ще стават и повече за в бъдеще. Естествено че не е нормално дете боквално ДЕТЕ на 14 години да прави секс. Мисли си, че му се прави секс, а то му се ходило до тоалетна... *с цялото ми уважение и извиниение* Замислете се малко преди да направите нещо. Сега може и да не го осъзнавате но бъдете сигурни, че след няколко години ще го осъзнаете... Без да се правя на както казахте "света вода ненапита" но това е моето виждане било то момче или момиче стани поне на 17 узрей до някаква степен развий се като личност тогава мисли за секс и интимен живот... Другото са празни работи .
Пак казвам не искам да обиждам никого, не ме разбирайте погрешно. Здраве и щастие на всички.
ТАКА Е НО ЗАЩО ИМ СЕ БЪРКАТЕ?!?Първоначално написано от plmn
ПОГЛЕДНЕТЕ И ТОВА !!!!Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Само не разбрах как виждаш това за нормално, авторе ... НЕ Е нормално деца да раждат деца ... или деца, които все още нямат нужното чувство за отговорност да правят секс - секса не е само удоволствие това си е и голяма отговорност . Също така , на 13 години организмът тепърва започва съзряването си (това включва и половото съзряване) това че на 13 години ти скача пишока или почва да те посърбява не значи, че си готов за каквито и да е било сексуални подвизи . Още един довод - Колко от 13-14 годишните имат нужната сексуална култура и познания по физиология, за да се захващат със секс ?
И НЕЗАБРАВЯЙТЕ И ВИЕ СТЕ БИЛИ ДЕЦА И ВИЕ СТЕ БИЛИ С ЛАПЕШКИ АКЪЛ.... СЯКАШ НА ВАС НА ТАЗИ ВЪЗРСТ НЕ ВИ СЕ Е ИСКАЛКО НЕщО ТАКОВА ...
как защо? пускат тема искайки чуждото мнение. ние го даваме. ако искат да го взимат по внимание, ако не искат - да не го правят.Първоначално написано от Jus7DreamBoy
ПФффф цлета нали е да им помогнете ?!?Първоначално написано от plmn
Абсолютно съм съгласна. Това че 90% от хората които го четат не го осмислят и не му обръщат внимание значи ли че трябва да лишим останалите 10% да разберат нещо? Дори 1% да им влезе в главата пак е някъф кяр. Щото като не могат да общуват с родителите си питат някой друг. Този друг в случая сме ние. И не им се бъркаме а им казваме истината. Ако тфа е лошо да си казвам мнението окей. Но за мен не е лошо и аз нямам никакво намерение да спирам да пиша в постовете си каквото смятам за правилноПървоначално написано от plmn
Със здраве!
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
КОй горови за 13 г ?!? Верно 1 година е до 14 но аз на 14 вече бях одговорен и бях с сички я си акъл и бях разбрал много повече неща от животаПървоначално написано от Ravage
![]()
пак не разбра нещо. ние помагаме, като насочваме заблудените подрастващи, кое е редно да правят и да не правят.Първоначално написано от Jus7DreamBoy
Само така си мислишПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от monincetyyy
![]()