- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОЧЕТИ!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
А това за родителите беше тъпо.
Майка ми ме е родила на 32,и сигурно би се възмутила,ако разбере,че на 16 съм го направила за първи път.Обаче това са 30 и повече години,ценностите и моралите се променят за толкова време.
Но АЗ се възмущавам,че деца на 14 ПРАВЯТ СЕКС.Разликата ни е 3 години.....А кажи нормално ли е?
На 14 и аз мислих за тези неща,обаче знаех,че е рано и НЕ МУ Е БИЛО ТОГАВА ВРЕМЕТО!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
ИМЕННО!!! Ти сам го каза, ама май и сам си противоречиш.. усещаш ли?!?Първоначално написано от Jus7DreamBoy
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Първоначално написано от marsella
Усещам се защото може да се гледа по много страни на темата ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ма тва е повече от страхотно. но не може всички да са природно надарени и умни като теб! за това ние сме тук, да помагаме на 'нуждаещите' се.Първоначално написано от Jus7DreamBoy
И ЕТО ГО НАЙ-ГОМЕЛМИЯ ПРОБЛЕМ НА ДЕЦАТА !!! НЕ РАЗГОВАРЯТ С РОДИТЕЛИТЕ СИ !!!
И немога да разбера защо не говорят с тях ?!?Срамуват ли се ?!? Срах ли ги е ?!?
И кои според теб са "многото страни на темата"![]()
Първоначално написано от plmn
давате мнение като критика и нареждания .......... (нищо лично)
.....
Да! Срамуват се! Страх ги е! Притесняват се! Всякакви причини има. Вярно че е лошо само че не разбирам за какво се отмяташ от написаното по горе.. С всеки следващ пост се пишеш нещо различно..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
а и като по възрастни уш треа ни помагате на нас тееновете а вие яко нареждате....
.....
Еми одговарям като от различни страниПървоначално написано от monincetyyy
![]()
Smite,ти само глупости пишеш,как да не ти нараждаме.А и до 19 години си тийн,така че има време за развитие на сивото вещество.
и нали целта е да им помогнем .....
Да,ама като пускат теми 'Бременна ли съм?' единствената помощ е:
ДРУГИЯ ПЪТ ПОЛЗВАИТЕ КОНДОМ
ТЕСТ СЛЕД 7 ДНИ
и евентуално Ескалеп
Е кфи различни страни бе, нали подкрепяш единствено и само тезата, че е нещо съвсем нормално деца на 13/14 години да правят секс. Олее ужасс![]()
Иди го разбери момъка кфо иска да каже и кфо мисли... тцтцПървоначално написано от marsella
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Jus7 излез от този свят, в който живееш и се присъедини към нормално мислещите и рационални хора ... говориш абсолютни простотии - на 14 бил и знаел мнг неща от живота, едва си одраскал повърхността на познанието за живота на 14 ... също така защо младежите не говорят с родителите си ? - представи си сцената - 14 годишно момиченце (да момиченце не момиче) отива при майка си и й казва: мамо аз вече не съм девствена ! - какво мислиш ще се случи след това ??? айде при нас момчетата е доста по-различно, и все пак ако кажеш на баща че на 14 години вече не си девствен би те попитал що за глупости вършиш ...
Ама иначе още тогава си бил отговорен и си имал ъкъл. Според мен ти сега нямаш, че камоли преди година / две най - многоПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
wijte sega nqkoi dechica iskat da izjiweqt detstwoto si po nai ekstremniq po wuzmojnost jiwot....... (sledwat naredbi? )
.....
ползвай кирилица, не сме длъжни да се мъчим да разчетем така или иначе безмисления ти пост ..Първоначално написано от Smite
ПФфф незнам ... сефтето ми беше на 15 ..... родите ли те ми са строги ни към това погледнаха по един друг начин и баща ми ме базика а майками само искаше да знае че използваме предпазни мерки ....
а какво мислят за оценките ти в даскало? и най-вече тези по БЕЛ?Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Уча в математическа гимназия с профил /М, Ф, АЕ, БЕЛ/ математика,физика,англиски ,български език и литература и се справятм м/у 5-6 така че и какво значение има?!? Да не би да нямам право да пиша както си искам?!? каде има правило че трябва да пиша без грешки ?!?Първоначално написано от plmn
еии първия срок имах 4 беПървоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
![]()
а втория едвам вързах 3 защото се мразим с класната
![]()
:P :P
чакаи малко то това не беше за мен.къв съм прост.........
.....
Сега оценките ви в училище ли ще обсъждаме?Първоначално написано от Smite
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
то това даже не се отнасяше за мен но....Първоначално написано от monincetyyy
ами то като гледам тая тема е безмислена имам предвит поскарахме се както винаги то др неа стани... щото някои се мислят за мн големи...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
нищо лично дреам даже + за темата
.....