- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОЧЕТИ!ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Първоначално написано от monincetyyy
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Някъде из постовете прочетох следното "Нали трябва да ни се помага, кво ни се карате и ни нареждате" или нещо от сорта (извиянвам се неправния сигурно ситат, но смисъла беше такъв, което е по-важното)
Еми какво няма да ви се карат и да ви нареждат, еми ти като му говориш като на нормален разумен човек, и получаваш УЖ разбиране, а то просто през едното влиза, през другото излиза и на следващия ден си прави каквото то си знае ? Така ще бъде защото то само с говорене май вече не помага ами трябва едва ли не да го смелиш от бой, че да разбере що за простотий е направило... Не че подкрепям насилието и решаването на проблеми чрез него ама понякога си се налага... И да ви кажа право имало е случаи, кога баща ми ме е удрял и чак тогава съм осмислял аджаба какво съм сторил... Дръжте си малко на положението, за всичко си има време. И какви са тези глупости някой деца искат да си изживеят детстовото по екстремно. Хаха еми, че то и за това си има начини бе, не бъркайте понятията моля ви.
да . закон има!
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Т*пак.. да се ебат и веднага след като се родят ако искат.. смотаняци!Първоначално написано от Jus7DreamBoy
GoHard or GoHome ..
+ запетайки + написано тъпо... " тези на 14 да правят секс на 14" ...Първоначално написано от Jus7DreamBoy
The Spark
Авторе, никой не ги (ви) осъжда, защото предполагам и ти си там някъде 14-15.Правете си секс,но преди това малко се образовайте, а не всеки ден ,всяка втора тема да е ''бременна ли съм'', при положение,че дори не е свършил в момичето ...и такива глупави теми.
За това по-нагоре като ВАЖНА тема, има за 'обща сексуална култура'.
Такива теми има вече,а автора може да не се пени толкова и да си изясни к'во всъщност иска да ни каже...