- Форум
- По малко от всичко
- Бъдещи мами :)
- Жестока Трагедия - Смърт След Раждане
Разпоредена е проверка на експерти към МЗ. /Това го разбрах при гостуването на д-р Мазнейкова в "Здравословно" по СКАТ, ако не се лъжа/.Първоначално написано от hint
Между другото редно е авторката да публикува и гледната точна на д-р Мазнейкова.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Просто нямам думи! Да не дава господ на такива (извинете за думите) мазни, алчни пе****сти да докосва болен човек или бременна жена! Направо съм потресена! А тази Мазнейкова ми звучи като някаква надменна и със съмочувствие до небето ку*ка.![]()
Наистина много съжалявам за жената и съпруга и! Лека и пръст! ;(;(;(
Напоследък много често започнаха да умират млади хубави жени,което е жалко.Ние в 21 век ли сме или какво?!Лекарите са ужасни....Като ида да ме прегледат като ми навре металната лъжица чак до сливиците ми я забива.Какво остава за по-сериозните опций.Вярно е,че има и мн съвестни лекари ама са супер рядкост вече.Всеки полага клетва за пари...
Да не би АГ да е жена? И като не си доволна, сменяш лекаря.Първоначално написано от Zaharinka
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
и аз знам за тая Мазнейкова за клиниката и че и след аборти са им се случвали такива неща, поради некомпетенцията си на лекари, но всички от "елита" ходят там плащат като луди, а близките им се връщат бездетни и изкормени в ковчег, тоя човек си е мислел че като даде няколко бона и всичко ще е ок, да ама не е, ако беше останала в Петрич това явно нямаще да се случи, с пари можеш да си купиш всичко, но не и да избегнеш това което Господ ти е отредил!
В Петрич и бяха казали, че не могат да и помогнат, не са знаели какво и е. Имала е проблем с бременността. Мислели са, че "големите" Мазнейкови ще направят най-доброто за тях и са отишли там. Уви, всичко е отишло по дяволите. Сумати пари (доколкото си спомням около 5000 лв.), а после момичето почина.Първоначално написано от ri41
а някой знае ли нещо за резултатите оъ аутопсията![]()
Резултатите от аутопсията трябваше да бъдат готови още през месец май, но естествено така и не се появиха в медиите, макар че Мазнейкова публично обяви в "Горещо", че пресата ще бъде допусната да отрази резултатите.
Този случей ми е една от най-болните тези всъщност. Това, което се случи не беше единичен случей, имало е и други такива. Тогава защо тази клиника и до днес работиЗащо никой не си е направил труда да се зарови и да изкопае доказателства, че това не са лекари, а убийци на свободна практика, така да се каже
Как може някой да убива публично и въпреки това никой да не прави нищо?! Как може цялата страна да вижда какво става и въпреки това и министерство на здравеопазването, и министерство на правосъдието, и цялото правителство с разните му там институции, да седят със скръстени ръце, като обикновенни наблюдатели?! Ако това беше се случило в друга държава, със сигурност хората и обществото щяха да са забрвили за случея, а виновните да гният по затворите!!! А какво става тук?! Мазнейкови продължават да си практикуват убийствената практика! И все пак защо не потърсим вината и в себе си?! Защо след като тези случей се разпространяват в медиите и в интернет, разни хора продължават да ходя в тази "клиника-морга" и да пълнят джобовете и гушите на Мазнейски?!
Мога да напиша още хиляди такива постове, но мисля, че няма смисъл. Нищо не може да върне младия живот, нито онова детенце да бъде с майка си. И въпреки цялата ни калпава система и боклудийска държава, пак се надяваме на справедливост...
Само едно ще ви кажа страх ме е да ходя на лекар какъвто и да било!!!
Вместо да ти помогнат ще те уморят, а специално за трагедията с тази млада жена : аз плаках и двата пъти когато го гледах и само се моля на господ такива неща никога да не се случват...
За ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ СЪД!!!
НЕ ЗНАЯ ПО СВЕТА ДАЛИ ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НАШЕТО В БЪЛГАРИЯ.
аз много рядко съчуствам на някой (животът ме е направил на нищо) но докато го гледах това останах безмълвна
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Тая тема винаги ме разплаква.Оня ден бях на гробището и мъжа на момичето и правеше паметник там...По-тъжно нещо отдавна не бях виждала...
![]()
Това е ужасно.Не е нормално заради безотговорността и немърливостта на некфи тъпи лекари,да почине здрава, правa, при това бременна жена.
![]()
А горкото детенце без майка. Само не разбрах какво точно е направила д-р Мазнейкова??
![]()
Няма значение. Важното е да плюем наред и да изкараме някого виновен!!!Първоначално написано от danibebi
Нямаше да говориш така, ако теб не те беше изчистила при абразиото и беше направила сепсис...Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Момичето е имало субфебрилна температура с неясен произход далеч преди да стигне до клиниката на Мазнейкова.
И, понеже съм злопаметна, да се оплаквам ли на модераторите, че ме кълнеш?![]()
![]()
Чакай...това което се е случило е ужасно, но наистина не може да се слага всичко живо под общ знаменател...Първоначално написано от amk933
Лекарят не е Бог, той е човек като мен и теб и както нас - прави грешки! Едва ли го е направил нарочно за да убие.
Приемате лекарската грешка много сериозно. Замислете се!
Да хиляди хора трябва да умрат, за да бъдат спасени милиони...
Дайте ми пример за безгрешен човек!?
^Окей де, всеки греши. Но аз съм отвратен от наглостта на това същество. Да беше казала да сбърках, или да не мога да помогна повече отидете при друг гинеколог. А тя какво? Не само си е оставила ръцете, ами гледа и колкото може повече пари да изцоца викайки разни "специалисти" на място.
Освен това то да беше само това момиче щяхме да го преживеем, ама то не е само тя пострадалата. Весела Неински и нея ли я е объркала? Е за много кратък период, много грешки нещо? Семейството ми познава едни от най-добрите гръдни и коремни хирурзи в България. Как на тях за 20-30 години кариера един човек не им е умрял на операционната маса? Правят по 3-5 операции на ден и двамата. Не са ли хора и те?![]()
А тази свиня Мазнейкова е толкова комерсиално и нагло същество, че се опита и жертва да се изкара. Не ми я защитавайте хич...Тя самата се държи отвратително и алчно със обикновените си пациенти. За пред телевизията е много мила и симпатична като е с разните му там ВИП. Ама всъщност си е за отнемане на всякакви лекарски права...![]()
Аз не защитавам Мазнейкова... защитавам лекарите като цяло...
Тук си в грешка. ПРОТИВ съм безцелното плюене наред ей така само за единия пост в повече.Първоначално написано от amk933
Забележи какво имам предвид:
Дотук ОК /с изключение на правопис и пункуация, но те не са обект на темата/. Разбирам, че всеки има критични периоди и има нужда да си изпусне нервите, но нито тук е мястото, нито това е начина.Първоначално написано от danibebi
И за завършек на този цитиран от мен свръхемоционален пост идва развръзката:
Ей срещу това негодувам!Първоначално написано от danibebi
Охоо. Това, чак сега го виждам.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Трябваше да се оплакваш на модераторите, ако те бях пратил при Мазнейкова да правиш аборт. Това си е кълнене или, ако беше отишла там и бях казал жива да не излезеш, което и без да казвам пак е много вероятно да се случи предвид биографията на въпросната чудодейка...![]()
А във връзка с последния ти пост, мога да кажа, че си права да се дразниш не неразбралите какво е станало, но като човек, които има някаква престава за случилото се, аз пак не мога да взъприема наглия и подход към медиите с цел измиване на ръцете. Освен това не мога да оправдая и действията на паричната и печатница или така наречената и частна болници с цел "лекуване" на пациент от нещо неясно или на кратко казано по Мазнейковски цоцане на още мангизи. Ако я е пратила по-рано в някой от големите спешни центрове като ВМА, мнооого се съмнявам, че изходът щеше да е същия. И пак казвам не е само това младо момиче с това оставяне на ръцете от страна на Мазнейкова. Лошото и отношение към не-ВИП пациентите като цяло пък не искам и да коментирам...![]()
Според мен д-р Мазнейкова не е виновна..Всички хвърлят вината си над нея..Тя не е оперирала все пак,не че няма вина ,казвам само че има и по-виновни от нея..А именно екипът й който е правил операцията.![]()
Утре сутринта в "Здравей България" ще има трета жена, осакатена от магьосницата Мазнейкова. Аз ви казвам, че това не е само един случай и, че тази толкова се комерсиализира, че вижда всичките си пациента във валута на килограм живо тегло.![]()
И на майка ми са ѝ казвали да роди със секцио, но баба ми е акушерка и ѝ е казала, че нищо и няма и майка ми ме е родила най-нормално без никакви усложнения. Всякакви лекари ги има![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on