.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от hint
    Чувала съм за случая, но и аз също не мога да видя клипчетата.

Какво точно е становището на лекарите? Защото в подобни случаи обикновено мълчат.
    Разпоредена е проверка на експерти към МЗ. /Това го разбрах при гостуването на д-р Мазнейкова в "Здравословно" по СКАТ, ако не се лъжа/.
    Между другото редно е авторката да публикува и гледната точна на д-р Мазнейкова.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Просто нямам думи! Да не дава господ на такива (извинете за думите) мазни, алчни пе****сти да докосва болен човек или бременна жена! Направо съм потресена! А тази Мазнейкова ми звучи като някаква надменна и със съмочувствие до небето ку*ка.
    Наистина много съжалявам за жената и съпруга и! Лека и пръст! ;(;(;(

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Напоследък много често започнаха да умират млади хубави жени,което е жалко.Ние в 21 век ли сме или какво?!Лекарите са ужасни....Като ида да ме прегледат като ми навре металната лъжица чак до сливиците ми я забива.Какво остава за по-сериозните опций.Вярно е,че има и мн съвестни лекари ама са супер рядкост вече.Всеки полага клетва за пари...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Напоследък много често започнаха да умират млади хубави жени,което е жалко.Ние в 21 век ли сме или какво?!Лекарите са ужасни....Като ида да ме прегледат като ми навре металната лъжица чак до сливиците ми я забива.Какво остава за по-сериозните опций.Вярно е,че има и мн съвестни лекари ама са супер рядкост вече.Всеки полага клетва за пари...
    Да не би АГ да е жена? И като не си доволна, сменяш лекаря.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

и аз знам за тая Мазнейкова за клиниката и че и след аборти са им се случвали такива неща, поради некомпетенцията си на лекари, но всички от "елита" ходят там плащат като луди, а близките им се връщат бездетни и изкормени в ковчег, тоя човек си е мислел че като даде няколко бона и всичко ще е ок, да ама не е, ако беше останала в Петрич това явно нямаще да се случи, с пари можеш да си купиш всичко, но не и да избегнеш това което Господ ти е отредил!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    и аз знам за тая Мазнейкова за клиниката и че и след аборти са им се случвали такива неща, поради некомпетенцията си на лекари, но всички от "елита" ходят там плащат като луди, а близките им се връщат бездетни и изкормени в ковчег, тоя човек си е мислел че като даде няколко бона и всичко ще е ок, да ама не е, ако беше останала в Петрич това явно нямаще да се случи, с пари можеш да си купиш всичко, но не и да избегнеш това което Господ ти е отредил!
    В Петрич и бяха казали, че не могат да и помогнат, не са знаели какво и е. Имала е проблем с бременността. Мислели са, че "големите" Мазнейкови ще направят най-доброто за тях и са отишли там. Уви, всичко е отишло по дяволите. Сумати пари (доколкото си спомням около 5000 лв.), а после момичето почина.

а някой знае ли нещо за резултатите оъ аутопсията

Мега фен Аватара на iiirish
    Резултатите от аутопсията трябваше да бъдат готови още през месец май, но естествено така и не се появиха в медиите, макар че Мазнейкова публично обяви в "Горещо", че пресата ще бъде допусната да отрази резултатите.
    Този случей ми е една от най-болните тези всъщност. Това, което се случи не беше единичен случей, имало е и други такива. Тогава защо тази клиника и до днес работи Защо никой не си е направил труда да се зарови и да изкопае доказателства, че това не са лекари, а убийци на свободна практика, така да се каже Как може някой да убива публично и въпреки това никой да не прави нищо?! Как може цялата страна да вижда какво става и въпреки това и министерство на здравеопазването, и министерство на правосъдието, и цялото правителство с разните му там институции, да седят със скръстени ръце, като обикновенни наблюдатели?! Ако това беше се случило в друга държава, със сигурност хората и обществото щяха да са забрвили за случея, а виновните да гният по затворите!!! А какво става тук?! Мазнейкови продължават да си практикуват убийствената практика! И все пак защо не потърсим вината и в себе си?! Защо след като тези случей се разпространяват в медиите и в интернет, разни хора продължават да ходя в тази "клиника-морга" и да пълнят джобовете и гушите на Мазнейски?!

Мога да напиша още хиляди такива постове, но мисля, че няма смисъл. Нищо не може да върне младия живот, нито онова детенце да бъде с майка си. И въпреки цялата ни калпава система и боклудийска държава, пак се надяваме на справедливост...

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Само едно ще ви кажа страх ме е да ходя на лекар какъвто и да било!!!
    Вместо да ти помогнат ще те уморят, а специално за трагедията с тази млада жена : аз плаках и двата пъти когато го гледах и само се моля на господ такива неща никога да не се случват...

За ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ СЪД!!!

НЕ ЗНАЯ ПО СВЕТА ДАЛИ ИМА ТАКОВА НЕЩО КАТО НАШЕТО В БЪЛГАРИЯ.

Мега фен Аватара на ameli
    аз много рядко съчуствам на някой (животът ме е направил на нищо ) но докато го гледах това останах безмълвна
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Тая тема винаги ме разплаква.Оня ден бях на гробището и мъжа на момичето и правеше паметник там... По-тъжно нещо отдавна не бях виждала...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Това е ужасно. Не е нормално заради безотговорността и немърливостта на некфи тъпи лекари,да почине здрава, правa, при това бременна жена. А горкото детенце без майка. Само не разбрах какво точно е направила д-р Мазнейкова??

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Това е ужасно. Не е нормално заради безотговорността и немърливостта на некфи тъпи лекари,да почине здрава, правa, при това бременна жена. А горкото детенце без майка. Само не разбрах какво точно е направила д-р Мазнейкова??
    Няма значение. Важното е да плюем наред и да изкараме някого виновен!!!

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Нямаше да говориш така, ако теб не те беше изчистила при абразиото и беше направила сепсис...

Град
    пространството на Дисе
    Момичето е имало субфебрилна температура с неясен произход далеч преди да стигне до клиниката на Мазнейкова.
    И, понеже съм злопаметна, да се оплаквам ли на модераторите, че ме кълнеш?

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Нямаше да говориш така, ако теб не те беше изчистила при абразиото и беше направила сепсис...
    Чакай...това което се е случило е ужасно, но наистина не може да се слага всичко живо под общ знаменател...
    Лекарят не е Бог, той е човек като мен и теб и както нас - прави грешки! Едва ли го е направил нарочно за да убие.
    Приемате лекарската грешка много сериозно. Замислете се!
    Да хиляди хора трябва да умрат, за да бъдат спасени милиони...
    Дайте ми пример за безгрешен човек!?

Град
    София
    ^Окей де, всеки греши. Но аз съм отвратен от наглостта на това същество. Да беше казала да сбърках, или да не мога да помогна повече отидете при друг гинеколог. А тя какво? Не само си е оставила ръцете, ами гледа и колкото може повече пари да изцоца викайки разни "специалисти" на място.

Освен това то да беше само това момиче щяхме да го преживеем, ама то не е само тя пострадалата. Весела Неински и нея ли я е объркала? Е за много кратък период, много грешки нещо? Семейството ми познава едни от най-добрите гръдни и коремни хирурзи в България. Как на тях за 20-30 години кариера един човек не им е умрял на операционната маса? Правят по 3-5 операции на ден и двамата. Не са ли хора и те?

А тази свиня Мазнейкова е толкова комерсиално и нагло същество, че се опита и жертва да се изкара. Не ми я защитавайте хич...Тя самата се държи отвратително и алчно със обикновените си пациенти. За пред телевизията е много мила и симпатична като е с разните му там ВИП. Ама всъщност си е за отнемане на всякакви лекарски права...

Аз не защитавам Мазнейкова... защитавам лекарите като цяло...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Не ми я защитавайте хич...
    Тук си в грешка. ПРОТИВ съм безцелното плюене наред ей така само за единия пост в повече.
    Забележи какво имам предвид:
    Това е ужасно. Не е нормално заради безотговорността и немърливостта на некфи тъпи лекари,да почине здрава, правa, при това бременна жена. А горкото детенце без майка.
    Дотук ОК /с изключение на правопис и пункуация, но те не са обект на темата/. Разбирам, че всеки има критични периоди и има нужда да си изпусне нервите, но нито тук е мястото, нито това е начина.
    И за завършек на този цитиран от мен свръхемоционален пост идва развръзката:
    Само не разбрах какво точно е направила д-р Мазнейкова??
    Ей срещу това негодувам!

Град
    София
    Момичето е имало субфебрилна температура с неясен произход далеч преди да стигне до клиниката на Мазнейкова.
    И, понеже съм злопаметна, да се оплаквам ли на модераторите, че ме кълнеш?
    Охоо. Това, чак сега го виждам.

Трябваше да се оплакваш на модераторите, ако те бях пратил при Мазнейкова да правиш аборт. Това си е кълнене или, ако беше отишла там и бях казал жива да не излезеш, което и без да казвам пак е много вероятно да се случи предвид биографията на въпросната чудодейка...

А във връзка с последния ти пост, мога да кажа, че си права да се дразниш не неразбралите какво е станало, но като човек, които има някаква престава за случилото се, аз пак не мога да взъприема наглия и подход към медиите с цел измиване на ръцете. Освен това не мога да оправдая и действията на паричната и печатница или така наречената и частна болници с цел "лекуване" на пациент от нещо неясно или на кратко казано по Мазнейковски цоцане на още мангизи. Ако я е пратила по-рано в някой от големите спешни центрове като ВМА, мнооого се съмнявам, че изходът щеше да е същия. И пак казвам не е само това младо момиче с това оставяне на ръцете от страна на Мазнейкова. Лошото и отношение към не-ВИП пациентите като цяло пък не искам и да коментирам...

Според мен д-р Мазнейкова не е виновна..Всички хвърлят вината си над нея..Тя не е оперирала все пак,не че няма вина ,казвам само че има и по-виновни от нея..А именно екипът й който е правил операцията.

Град
    София
    Утре сутринта в "Здравей България" ще има трета жена, осакатена от магьосницата Мазнейкова. Аз ви казвам, че това не е само един случай и, че тази толкова се комерсиализира, че вижда всичките си пациента във валута на килограм живо тегло.

Фен Аватара на loffgame
    Леле ужас.. Направо се ужасявам само като си помисля !

Супер фен Аватара на DesireToFire
    И на майка ми са ѝ казвали да роди със секцио, но баба ми е акушерка и ѝ е казала, че нищо и няма и майка ми ме е родила най-нормално без никакви усложнения. Всякакви лекари ги има
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си