.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Дай те съвет

Ще се постарая да обясня ситуацията по възможно най-краткия начин.Така значи една моя добра приятелка ходи с едно момче 10 месеца някъде ,след това се разделиха а между временно момчето започна да излиза в компания с друга добра моя приятелка ,която си падна по него но той няма нищо към нея .И най забавното е че аз и това момче започнахме се по често да се засичаме по кафета с общи познати ,почнахме да си пишем по skype и с 2 думи и аз хлътнах по момчето а и той не е много безразличен към мен... и малко тъпо но излиза че и 3-те си падаме по едно и също момче .. и та въпроса ми е да се пусна ли по течението както се казва и да видя какво ще излезе или да спра да общувам с момчето.а и също трябва да спомена че той края на лятото отива да учи в друг град та как мислите струва ли си да рискувам да нараня моите приятелки като се занимавам с него :S ;(

Няма смисъл да си разваляте приятелството заради момче.Ако сте истински приятелки наистина няма смисъл.
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не се занимавай с него.. Гадно е да загубиш приятелка заради момче. Личен опит

не си преебавай приятелството с другите две момичета,заради някфа нетрайна връзка...
    той си отива в русе и просто не си заслужа разбираш ли.
    наистина имаш шанс да изживееш един хубав месец,но на каква цена
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Супер фен Аватара на sladkalady
    Не си разваляй приятелството заради едно момче...Не си струва.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен
    Град
    Имам :)
    В края на лятото хем без гадже, хем без две приятелки - кофти алтернатива!

Супер фен
    Вече ти казаха... недей да си губиш приятелките, заради него
    nicolepcd

Фен Аватара на youloveme
    Град
    На алеята за бягане в морската :)
    Ами аз бих мислил по този начин ,ако тръгна с него ще си разваля най вероятно приятелството.А после той като си замине то(приятелството) ще ти трябва !
    Vin diesel RULZZZZ

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Заради някаква кратка афера не си струва да загубиш 2 твои приятелки
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Ми аз лично невиждам защо трябва да си губи приятелките...нито едната нито другата са с него така че немогат да и се сърдат за това..това е се едно некое друго от момичетата да се фане с него и веднага другите две да спрат контакт с нея..аз пък мисла че трябва да си изкараш едно хубаво лято с момчето
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Няма смисъл да си разваляте приятелството заради момче.Ако сте истински приятелки наистина няма смисъл.
    Така си е.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Добре продължавам да не разбирам..никое от другите две момичета не са с него..нямат абсолютно никакво право да и се сърдат ако тя се забие с него..а ако го направат..значи не уважават чувстата й..което значи че й толкова са приятелки...
    Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.

еми проблема е това че приятелката която не е ходила с него си го харесва супер много и постиянно се сдухва заради него... само като той се занимава с някои даже и приятелки тя се сдухва и почва да се сърди...

Моите приятелки биха ме разбрали, ако тръгна с момче, което те несподелено харесват. Все пак животът е кратък да го съобразяваш с останалите. Но в никакъв случай не постъпвай като кучка. Говори с всяка една от тях, обясни им че го харесваш и че и той те харесва и питай дали биха имали нещо против. Ако са ти истински приятелки не биха имали нищо против!
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Цитирай Първоначално написано от Lady_AMG
    Моите приятелки биха ме разбрали, ако тръгна с момче, което те несподелено харесват. Все пак животът е кратък да го съобразяваш с останалите. Но в никакъв случай не постъпвай като кучка. Говори с всяка една от тях, обясни им че го харесваш и че и той те харесва и питай дали биха имали нещо против. Ако са ти истински приятелки не биха имали нищо против!
    Ето това е перфектния съвет!!Евала ти права..точно и така трябва да постъпиш!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    +++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

о щом е толкова завъртяно момчета колкото щеш а него след 2 месеца няма да го има заслужава ли си и приятелкие ти да ги няма . Който и каквото и да казва че неговите приятели ще простят не е така това не се забравя , по добре си стой мирно

Няма за какво да си губиш приятелките дори и да тръгнеш с момчето!Той не е с нито едната,но ако харесва теб и ти го харесваш,не е лошо да се пробвате!А ако приятелките ти те зарежат заради него,значи не са ти приятелки!!!

Щом ще заминава не се занимавай.. дори и да се получи нещо и да няма сърдити като не е до теб ще ти е кофти.. така че по-добре спри от сега

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи колко скъпи са ти приятелките ... ако държиш на тях недей да правиш нищо ...

Град
    Hueco Mundo

Re: Дай те съвет

Цитирай Първоначално написано от momi4e_bez_du6a
    Ще се постарая да обясня ситуацията по възможно най-краткия начин.Така значи една моя добра приятелка ходи с едно момче 10 месеца някъде ,след това се разделиха а между временно момчето започна да излиза в компания с друга добра моя приятелка ,която си падна по него но той няма нищо към нея .И най забавното е че аз и това момче започнахме се по често да се засичаме по кафета с общи познати ,почнахме да си пишем по skype и с 2 думи и аз хлътнах по момчето а и той не е много безразличен към мен... и малко тъпо но излиза че и 3-те си падаме по едно и също момче .. и та въпроса ми е да се пусна ли по течението както се казва и да видя какво ще излезе или да спра да общувам с момчето.а и също трябва да спомена че той края на лятото отива да учи в друг град та как мислите струва ли си да рискувам да нараня моите приятелки като се занимавам с него :S ;(
    Ти как мислиш обаче?

Според мен:

Запази приятелството. Не си струва.

Хаха приятелство м/у момичета-друг път.

Поговори първо с приятелките си може би пък да нямат нищо против да се виждаш с това момче, ако пък ли имат значи не са ти приятелки или са много егоистични.

LoVe iS tHe aNsWeR

Най-добре си кажете една на друга за момчето и се разберете никоя да не се занимава с него....според мен това е най-доброто решение за вас трите след като той след месец-два отива да учи в друг град и няма смисъл само да си разваляте приятелството :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си