- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaкво бихте направили ако най-добрия/ата ви приятел/ка
е влюбен вав вас?Какво бихте му казали за да не го нараните?
Ми ,ако нямам същите чувства към него бих му обяснила спокойно,че го обичам,но като приятел и ми е скъп,и неискам да си развалям приятелсвото.
ами по добре поговори с него поотрано за да е по лесно и на двама ви,пак и в началото е най-лесно така че, напред![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
+Първоначално написано от Lysit0
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Lysit0
Дори и да имам същите чувства, никога няма да тръгнем. Ще и обясня, че "приятелство с любов може да свърши, но любов с приятелство никога", а 14 години приятелството не си заслужават мимолетното изживяване.Първоначално написано от djojinka
![]()
Ами на мен най-добрият ми приятел ми се "обясни в любов" миналта година. Просто седнахме, говорихме като нормални хора, аз му казах, че го приемам единствено като приятел и той ме разбра. Сега имаме същите отношения както преди, той има гадже, аз - също.![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Случвало се е и няма да лъжа, че до някаква степен това разваля едно приятелство.. Независимо от начина по който ще му го кажеш боли.. Трябва да си честна и да обясниш какво чувстваш наистина.. Но ако е наистина най-добрия ти приятел сигурно знае, ч си влюбен в друг, и т.н...
Приятелството ви все пак ще се промени, а може би е добре за малко време да се оттделиш отт него за да го оставиш сам с мислите му..
Това наистина е една от най-гадните ситуации, особено ако наистина държиш на това приятелство. Но в никакъв случай не бива да си затваряш очите и да се правиш, че нищо не е станало.
Най-добре е да седнете и да поговорите спокойно. Трябва да му / й обясниш как се чувстваш и да се опиташ да запазиш това приятелство, макар че със сигурност то никога няма да е същото. Ако наистина този човек ти е най-добрия приятел/ка, тогава ще те разбере и колкото и да му/й е трудно ще го приеме.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Ще му обясня как се чувствам и ако наистина ми е приятел, ще ме разбере.
И спря да се върти за миг земята..
Бих му казала това което мисля защото държа на приятелството ни и не бих искала да го загубя![]()