- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- търсят се музиканти от варна!
здравейте, музиканти и рокаджии
незнам дали е това място е подходящо да пиша обява, но мисля че ще има и тука интерес![]()
с един приятел сформираме група... 2ма китаристи сме на по 17 години от варна...таа... търсим барабанист и басист които са надъхани да свитяр яко рок... по хард рок и алтернативен рок.... предпочитани група са Guns'n'Roses Scorpions Nirvana Whitesnake Deep Purple.... за начало може би ще правим кавърчета ... а ако се получи нещо с групата дай боже ще се замислим и за авторска музика
чакаме вашите отговори![]()
![]()
![]()
ходете из обса и шаховете.. може и да изровите нещо
аз съм зает :Д
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
и там съм пуснал, но няма голям ефект за това реших и тук да се пробвам и да се надявам на повече вниманиеПървоначално написано от LizZz
![]()
![]()
![]()
шишо иска на мн инструменти да му свириш тиПървоначално написано от KiSsMyAsS
![]()
я кажи ти в коя област на музиката си най добра![]()
![]()
![]()
![]()
хаха
кавам ти едно положително ДА
от сега нататъка си опълномощена да свириш на всички инструменти на музикантите от групата
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в нашата група сичко плащаме в натура..и мисля да се придържаме към принципа на групата
![]()
![]()
това удоволетворява ли те ?![]()
![]()
е сега нали ти казвам групата се придържа към принципи.....но за тебе може да се измисли нещо
хахах
винаги трябда да има рок
![]()
И ко осрахте темата, поне музиканти намери ли ?!![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Е темата си беше смислена отначало![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
китаристи имаПървоначално написано от graceless
но все пак мерси