Първоначално написано от
oooo
Здравейте аз съм на 15

Вчера бях с гаджето си което много иска да го направиме и почна да ми бърка в котето :d и ми каза,че не съм девственна,щото аз се отворих преди 2 години без да исках та както и да е.Нормално ли е днеска да ме боли там.Той доста си игра

но сега не ми е особено приятно :s
Твърде трудно е един мъж да разбере начина на мислене на жените/момичетата. За пореден път след като прочетох тази тема, осъзнавам колко правилно е по-горе казаното от мен твърдение.
Много ми е любопитно авторката защо не желае да има нормален полов контакт с гаджето си(което значи и интимен партньор), при условие че тя не е девственна

. Стигнала си до там че да му позволиш да ти "бърка в котето", но все още не желаеш да задоволиш неговите нужди...
Лично аз на негово място, ако разбера че гаджето ми е отворено вече, при условие че ме е карала да чакам на сухичко има само един вариант: Щях да стана, ако сме у нас щях да я изпратя да си заминава без много приказки, ако сме в тях щях да си замина, но и в двата случая щях да и кажа повече да не ми говори и край.