.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Re: ЕдИН ПрОбЛЕм

Цитирай Първоначално написано от VforVendeta
    Цитирай Първоначално написано от oooo
    Здравейте аз съм на 15 Вчера бях с гаджето си което много иска да го направиме и почна да ми бърка в котето :d и ми каза,че не съм девственна,щото аз се отворих преди 2 години без да исках та както и да е.Нормално ли е днеска да ме боли там.Той доста си игра но сега не ми е особено приятно :s
    Твърде трудно е един мъж да разбере начина на мислене на жените/момичетата. За пореден път след като прочетох тази тема, осъзнавам колко правилно е по-горе казаното от мен твърдение.
    Много ми е любопитно авторката защо не желае да има нормален полов контакт с гаджето си(което значи и интимен партньор), при условие че тя не е девственна . Стигнала си до там че да му позволиш да ти "бърка в котето", но все още не желаеш да задоволиш неговите нужди...

Лично аз на негово място, ако разбера че гаджето ми е отворено вече, при условие че ме е карала да чакам на сухичко има само един вариант: Щях да стана, ако сме у нас щях да я изпратя да си заминава без много приказки, ако сме в тях щях да си замина, но и в двата случая щях да и кажа повече да не ми говори и край.
    Не е така,тя е била девствена,просто е била отворена.В началото на връзката е нормално да те кара да чакаш-така и на двамата желанието ви да правите секс един с друг се усилва.Да и аз доста често размотавам гаджетата си,не съм от типа "секс на първа среща".
    Плюс това девойката е малка.Тя може чрез свирки примерно да се опитва да задоволи нуждите му,надали стои като дърво.

квото и да си говорим си КУРВА ша му даваш да ти бърка ... като неискаш секс да ти бърка с цялата ръка да си напъха чак в бъбрека да го усетиш...

Голям фен
    има момичета при които психическата бариера от факта че трябва да им вкарат "мъжки полов орган" мн по голяма от колкото идеята за пръст два... естественното развитие на нещата е да се стине до секс и ако момчето е достатъчно свястно няма да стане и да си замине без да и проговори!!!
    по темата : вс е в реда на нещата болките са нормално явление

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си