- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямала съм гадже:(
да ам ккакво очаквате да кажем на 32.13.2009 ще срешнеш еди кого си и след два дни ще се ожените
всичко си идва с времето тя ще срешне човек и така...
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
пиши ЛС и с повече късмет ще имаш![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
видя ли пък ти ми викаш твати онвати винаги излиза нещо![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
момиче виж този мъж той е 100 пъти по-зле
http://vbox7.com/play:0439aabc
знам че съм луд само не ми го натяквайте![]()
и младеж за теб ще се намери !
Лелеееее ти си на 14 и още си нямаш приятел.... Майко,майко,ама ти знаеш ли че това е края на света за теб ! Децата на по 11-12 се е*ът,апък ти вече си стара мома на 14....фащай първия орангутан който видиш и си пръй сефтето...
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
На 14, а правописа ти е като на дете във втори клас.
Тебе само като те гледам как пишеш ми става ясно, че си поредната лигла, която се опитва да си скрие комплексите си, за да не се отличи от останалите. Някакъв знак, че си много модерна и умна ли е като умишлено пишеш с "ф", а не "в"?! Много е на мода сега да изтъкваме, колко сме неграмотни и как имаме поредната двойка, защото това подчертава, че не ни пука за училището, което също е модерно сега.
Вземи се в ръце, защото нищо няма да излезе от тебе![]()
Законът ги задължава не им вярвай.Първоначално написано от blop
Довери се на чуствата си и разстреляй всички останали грозотии, които си имат приятели. Те не заслужават любов, особено при положение, че ти дори не си ходила по срещи...Първоначално написано от blop
Ха! Аз също! ..Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
Първото ми гадже в 4-ти клас..
Йе.. и кво .. за ся съм имала само 1..
Спкойно и твоя ред, ще дойде.. :P
I was in love for a day, Love in a way
Love, can't explain.. Why you went you away, 'Love' it's a shame..
Вече взехте за мезе момичето...
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
споко се някога ще се появи идеалниия за теб!
Първоначално написано от xplay
всичко ли се опира до секса?????
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
искаш ли да си имаш гадже от София?Първоначално написано от blop
Първоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+1
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl