.

Виж резултатите на анкетата: Чакате ли с нетърпение новата учебна година?

Гласували
377. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Ще бъда в ново у-ще и въобще не ми се ходи

19 5,04%
  • Ще бъда в ново у-ще и ми е страшно интересно

119 31,56%
  • Не

142 37,67%
  • Да

97 25,73%
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 219
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    НЕ!
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

НЕ!!!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    somewhere over the rainbow
    Оул-не!
    Лятото е изключително досадно засега.Няма театър,няма кънки,няма къде да се скриеш от жегата-има само работа .След това едно безкрайно еднообразно море с нашите( само при мисълта за него ми се свива стомахът)...Как да не ти долипсва училището.
    И все пак предпочитам да отлагам до последно срещите с всички учители,за които съм a real pain in the ass.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен ми е интересно да си видя съучениците колко са се променили през лятната ваканция и казаха,че ще имаме ново момче в класа...дано е готин. Иначе не ми се ходи на даскало...

Град
    Л о В е Ч
    Ще бъда в ново у-ще и ми е страшно интересно
    Ама от друга страна ме е и малко страх как ще ме приемат новите ми съученици... искам да идва, искам и да не идва

Чак пък с нетърпение...
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Имам доста смесени чувства. И чакам с нетърпение да почна училище, и в същото време въобще не искам да чувам за него. Най-накрая се отървах от стария ми клас .. 7 години с тях са ми достатъчни. Искам да се запозная с новия клас и ми е интересно дали ще са свестни / свесни . Но пък другото, което ме спира е това, че ще трябва да ставам по-рано (хъх тоя "проблем" си го имам от малка.. просто съм човек, който става късно и съответно си ляга късно ) . А и ще трябва да пътувам.. а не съм свикнала, защото досега училището ми беше на 200 метра от вкъщи. И това ще е ново училище, и наистина се чудя как ще ме приемат, какви ще са учителите .. Но на 15 септември ще видим. :P

Loko Sofia
    Manchester United

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    искам да дойде, но чак с нетърпение-не, интересно ми е с какви хора ще съм в клас

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Не .. хич даже..
    А тфа за бъдещите осмокласници... не се кефете толкова ,че ще си видите класа,училището и така нататък.. СПОКО ще ги виждате цееели 5 години и ще им се нарадвате едно хубавко :P

Определено не искам да идва ... Нека си живея тука лятото ... и после ще уча . Малко почивка бе хора...
    mouth2mouth

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Нямам търпение,не за ученето ами за новите съученици ии новото даскало.Иначе ученетоо нее,но иначе пък няма какво да правя у нас,совен да вися на компа.
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на elysunny
    ми аз ще направя всичко възможно да не идва 15 септември, защото ме е страх от новите хора нейскам да ставАт и в новото даскало драми и за т'ва ще броя всеки час до 15 септември

Аз пък съм в ново дскл и нова сграда искам да я огелдам

Уфф от една страна искам да идва 15 за да видя какво направиха сега с униформите любопитно ми е, но не искам да свършва лятото толкова е щуро пък и знам че когато започне даскалото отново ще ми е напрегнато ежедневието

Понякога ми е доста скучно вкъщи и ми се ходи на училище за да мога поне да си запълвам деня донякъде, иначе като се сетя за изпити и домашни, лошо ми става.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Изобщо не я чакам...като знам какво ме очаква 3 years left

Мега фен
    Какви глупостите говорите...не е истина направо. К'во нетърпение, к'ви пет ле'а, кат' станеш 10 клас ще те питам тебе...

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    За зайците да не си правят големи очаквания от новия клас, че после ще си блъскате главата в стената "Бааааси тъпия клас, дето ми се падна.."
    По темата: Хем ми е интересно да видя кво ще става тая година, хем не ми се ходи.. тва учене ме убива... не знам, плаче ми се от скука и раздвоение ;(
    Reality is wrong. Dreams are for real

Само аз ли ще завършвам тази година

Нямам какво да правя но не ми се тръгва пак на даскало така че гласувах Не

Мега фен
    луди ли сте, бе?! я си почивайте, кво даскало ви гони
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Чак с нетърпение не, но ми е интересно какъв ще е новият клас, новото даскало и т.н.

Ми не!!! Не чакам с нетърпение да започна.Имам чувството, че изобщо не съм си починала, а и ме чакат все още едни бумаги за през лятото ... С една дума НЕ !

Супер фен
    Не, зле ми става при тая мисъл
    nicolepcd

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си