- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чакате ли с нетърпение новата учебна година?
май е все едно дали съм на даскало или не
все съм заета с нещо по цял ден
но пък да ходи ми се на училище защото ми се учат нови неща
лел хората дето казват да са некви луди....
естествено че НЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мраза даскалото!!! реве ми се кат се сета за 15........[/code]
Миии горе-долу
Нямам търпение да видя част от съучениците миВече супер много ми липсват
![]()
От друга страна ми предстоят матури,държавни изпити ... И направо не ми се мисли![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Изобщо не го чакам, толкова си ми е добре така, спокойно на душата, почти нищо не ми липсва,приятелите си ги виждам всеки ден, друго нищо не ми трябва.![]()
Ами аз тази година ще съм 7-ми клас и като знам колко ще трябва да уча,за да вляза там където искам направо ми се![]()
Ооо... да!! Искам утре да се събудя и да е 15ти септемврииии....![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Неее!Много си ми е добре така-ваканция! Изобщо не искам да идва 15 септември!![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
ДА!много вълнуваща учебна година ме чака !!
![]()
Определено не броя оставащите дни до 15ти, но си обичам класа и даскалото като цяло и ми се ходи на училище![]()
А, бе, на мен в сряда ми беше последния изпит от сесията и ДЕФАКТО лятото за мен започна от вчера, но нямам търпение да почвам следващия курс, щото от тая година за първи път ще се занимаваме с живи пациенти, а досега бяхме само на трупове, така че от тая гледна точка нямам търпение да почнем... иначе нямам нищо против да си почина заслужено близо 2 месеца, печейки си задните части на морето, сутринта в 10 тръгвам и понеже ще шофирам, отивам да спя, че трябва да съм свеж, за да карам... ако не видите пост от мен в тая тема в следващата 1 седмица, да знаете, че най-вероятно съм катастрофирал на пътя![]()
Ще ми се ътре да е 15 септември - обичам да ходя на даскало , пък и много искам да видя новите си съученици (лятната ми ваканция до този момент е доста скучна)
![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Оо вече нямам търпение да дойде 15 септември. Ще съм в ново училище и ми е адски интересно какво ще е, какви ще са новите ми съученици, учителите, всичкоЕ, знам, че до зимната ваканция вече ще ми е омръзнало, но сега чакам с нетърпение
![]()
![]()
Не вярвам,че ще го кажа обаче ДА .Незнам .. в момента някак си някои неща ме накараха да се замисля и да имам малко по-голям стимул за учене през следващата година,но съм почти 100 % сигурна,че с началото ще се изпари всичкия интусиазъм за учене.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от alex4ety95
Неее боже нее,нее![]()
![]()
Аз със съучениците ми се виждам всеки ден и без да сме на училище.![]()
не
After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up
Не особенно![]()
гласувах с "не",защото ще ми е последната година и не бързам за никъде (още по-малко че съм малко притеснена от изпитите после)![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Нов град, ново училище, нов клас, нови приятели, ново начало... - вълнуващо е !!![]()
, но пък имам да променям много неща с себе си..