- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чакате ли с нетърпение новата учебна година?
не
точно сега ваканцията ми е в разгара си
цяло лято заради тея изпити почти не я усетих
и ся почнах здраво да и се радвам и ко след месец и половина даскало
![]()
умът ми не го побира![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
направо изгарям от нетърпение .. нашите са ме вързали за компа че да се спирам да чета книги и да уча и да ходя до училище ... ама аз съм умен ии чета и от нета![]()
Определено не !
Не мразя училището, даже много ме кефи..
Но ми е добре без него ..
Пожелавам ти успех, ако сега ще си 8-ми клас - чакат те пет години, може би като завършиш, ще ги мислиш за най-хубавите, но през това време ще имаш сигурно много както възходи, така и падения, ще бъдеш въвлечен(а) в много интриги, други пък ти ще създадеш и така... Успех!Първоначално написано от wikchyy
Аз искам да дойде, но по-бавно. Защото ще се променят страшно много нещо дотогава, а и ми се учи, защото искам да поправя грешките си от миналата година.![]()
Ами много си ми е добра така..не искам да идва учебната година.Може би защото ще трябва да тръгвам на уроци,което е доста кофти.
аз щв съм 12 клас и от една страна искам да идва, от друга не искам да свършва лятото![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt
Надявам се ,4е новия клас ше е готин ,ама не бързам особено 4есно да ти кажа!![]()
очаквам я с нетърпение, защото ми е по- кратка и ще свърши по- бързо, понеже е последна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Гласувах с "Да", ходи ми се,но това не озна4ава,4е искам утре да е 15ти.Определено има какво да се пр през ваканцията,най-малкото добре да си по4инем! Ходи ми се,но...като се замисля,4е съм на първата книга, а ме 4акат много други...
май не съм готова все още.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Въобще не ща да ходя на даскаломного си ми е добре вкъщи спа си до 1 прая си квот си искам а не някви дъртачки да ми викат кво съм трябвало да прая и кво не съм
В края на ваканцията ще ми липсва училището и ще искам да идва, но след като почнем ми се иска да не е почвало. Всяка година съм така.![]()
НЕЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
Чак да се вълнувам...Но ми се ходи понякога на даскало,писна ми от плажове и кафета по жял ден..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз лично не мога да преценя.От една страна ми се иска да дойде,от друга страна не ми се учи и не искам да дойде.![]()
чак с нетърпение не, ама ще съм 12-ти клас и да започваме, че да свърша и се отърва от даскалото...![]()
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Първоначално написано от pinkisexapilla
и аз общо зето съм така .. вече ми доскучава а и ми липсва ежедневието ми да е запълнено а не да се моткам като зомби из нас .. а и да не е жега вече![]()
in defense of our dreams...
хич![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Тази година ще е най-сладката (надявам се). 12 клас съм
С нетърпение чакам да започне защото ми е скучно лятото без просташките изпълнения в училище.![]()
Изобщо не искам.Ужас.![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!!
хич...само при мисълта за 15-ти...т.е 16-ти и ми се реве.![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever