- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чакате ли с нетърпение новата учебна година?
Ммм вече Да .. почна да става мно0го скучно .. пък и друго си е да видиш стария клас и да правите щуротии![]()
Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
+++![]()
Дам...Ще съм заек и ми е мн интересно да се запозная с нови хора и нови учителии.....А и мн ми е скучно това лятоо...
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Не искам да идва,защото имам да чета много книги ,а все още не съм започнала >Д ,а тези книги са задължителнии
Summer (h)
В ново даскало ще съм и ме боли гъза за всичко. Не ми се ходи. Искам да е лято, ще ми е инт една седмица и после кво ще правя девет месеца![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
чак пък с нетърпение неено бих искала да се видя с класа по-скоро. В началото на лятото ми беше мн гадно и исках по бързо да свършва, че да почва училище ама ся като че ли свикнах да мързелувам и не ми се почват пак на ново уроци, домашни
![]()
Определено не я чакам с нетърпение.
Само като се сетя - ставане рано , входни/класни/изходни/контролни , изпитвания , заяждащи се даскали, заяждащи се съученици...
*блах* , не искам да идва.
Абе незнам - ту ми се ходи, ту не ми се ходи...![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Вече малко ми доскуча. Не ми се ходи на даскало, защото единствения ми проблем е, че трябва да ставам раноиначе това, че трябва да уча не ме плаши много много
![]()
Чакам я единствено за да си видя приятелите иначе нее!
хаха и на мен не ми се хои кой знае колко .... просто ми е интересно се пак ще сам в ново дскда видим кво е ... макар 4е сам сиг 4е ще се сдарпам с някоя лигла още 1 месец
![]()
Първоначално написано от sexy_for_you
Сешам се на ден по няколко пъти ,че се започва пак..ии цялата изтръпвам..и как и да ми се ходи ? Цял срок обществено полезен труд + ставане в 7ч + гадни учители и смрадливия ми клас накуп..нененеее определено не съм си починала от тях ,че да ми се натресът пак !!!
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Честно казано, вече доста ми се ходи - просто, защото ми е скучно, а и искам да се видя с доста хора от класа.
От друга страна не ми се почва, защото завършвам![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
На мен почва да ми се ходи,тъй като в 11 клас ще е сравнителен аляк.
Изобщо не ми се ходи.. 12 клас.. матури, ставане рано,което не е от любимите ми.Тази година си спомням за един ден, в който бях на време за първия час..
, но понякога е голям смях класа ми е луд само изруди
откачалки
които могат да те побъркат от смях ама не като се замисля за матури и не искам изобщо да идва :P
Ще се ГРЪМНА! В понеделник на училище.... Ей сега в понеделник на 24.![]()
еми и да и не - от една страна искам да запо4нем стот ми е ску4но - а от друга не искам да свар6жа ваканцията![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Ама да...направо сън не спа от вълнение
Пф..ъбсурд просто.
Не знам как ще се мобилизирам [ако изобщо го направя]
Хич не ми се тръгва на даскало пак...лятото ми е супер xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief